Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 marta ta asilama yaptirdim bugun 14. Gundu sabah kan versim.yarin sabah sonuclari alicam ne cikacak hic emin degilim yumurtalarim agriyor hafif regl agrisi var göğüslerim hafif şiş hayirlisi olsun bakalim sabah tuttumu tutmadimi anlicaz
benimki olmadı yine
Ne hissettiginizi biliyorum.Allah icimize ferahlik versin arkadasim.tez zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip olsun insallah.benimki olmadı yine
Insallah hayirli guzel haber alirsiniz.2 marta ta asilama yaptirdim bugun 14. Gundu sabah kan versim.yarin sabah sonuclari alicam ne cikacak hic emin degilim yumurtalarim agriyor hafif regl agrisi var göğüslerim hafif şiş hayirlisi olsun bakalim sabah tuttumu tutmadimi anlicaz
bu 3.dü zaten, artık sıra tüp bebekteNasil hissettigini anlayabiliyorum canim… Hayirlisi diyorum her zaman. Allah insallah en hayirli zamanda nasip edecek. Peki tekrar asilama yaptiracak misin?
amin inşallah hepimizeNe hissettiginizi biliyorum.Allah icimize ferahlik versin arkadasim.tez zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip olsun insallah.
Canim 1i ile 22 mm arasinda makbul
Canim 1i ile 22 mm arasinda makbul
Merhaba.hayirli olsun oncelikle.benim 2 asilamamda da 17 ml de vuruldu catlatma ignem.tedavi gordugum hastanede de 17 ml olmadan vurmuyorlar.belki sizin özelinizde bir durumdur.özel muayenehanede mi yaptiracaksiniz hastanede mi?mesela muayenehanesi olup asilama pazar gunune denk gelmesin diye de boyle yapan doktorlar oluyor.icinize sinmiyorsa bence sorun.yumurta buyumesi icin kac gun igne yada ilac kullanip gittiniz?Aşılama tedavisinde son günlerdeyim. Az önce kontrolden geldim. 2 adet yumurtam oluşmuş 15 mm boyutunda ikisi de . Dr. bugün çatlatma iğnesini yap yarın da aşılama yapalım dedi. Eşim şehir dışında, cumartesi gelecek, izah ettim kendisine. O zaman 75,5 dozda Gonal F e devam et bugün ve yarın cumartesi kontrole gel dedi. Ya arkadaşlar 15 mm çok küçük değil mi? Neden bana bugün çatlatma iğnesini kullan dedi..Yani beklemek mi daha iyi yoksa doktorun ilk dediğini mi uygulamak daha iyi? kafama takıldı. Lütfen aşılama yapan arkadaşlar cvp verin, yumurta ne kadarken çatlatma iğnesi yapılır?
Kafaizda buyutmemeye calisin.ben ileri derece vajinismus tedavisi gormus biri olarak 2 asilama,1 smear bir de rahim filmi atlattim.vajinal ultrasonlari saymiyorum.kendimizi kasmadigimiz surece canimiz yanmiyor.ne zamanki kendimizi kasiyoruz doktorun da isini yapmasina engel oluyoruz.burundan nefes alip agizdan kuvvetlice verin.o zaman daha kolay oluyor.Bi de çok korkuyorum.Bu ikinci aşılamam olacak. İlki berbattı, rahim filminde bile o kadar zorlanmamıştım. Çok canım acıdı, kanamam da oldu Aşılama öncesi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Canim benim solda ve sagda 3 er tane yumurta vardi en son 5 gun once 16mm di sonra doktor 2 igne daha verdi sonra catlatma versi 36 saat sonrada asilama yani ortalama 4 gun once 16 yi buyuk.ihtimal 20 yu geçmiştir catlama agrilari ve akintilari vardi zaten kolay oldu benim.hic acimadi agzi sizi kanama.hic olmadi
Kafaizda buyutmemeye calisin.ben ileri derece vajinismus tedavisi gormus biri olarak 2 asilama,1 smear bir de rahim filmi atlattim.vajinal ultrasonlari saymiyorum.kendimizi kasmadigimiz surece canimiz yanmiyor.ne zamanki kendimizi kasiyoruz doktorun da isini yapmasina engel oluyoruz.burundan nefes alip agizdan kuvvetlice verin.o zaman daha kolay oluyor.