- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk aşılamam iğnenin ertesi günü olmuştu, 2 ve 3. de 36 saat sonraKizlar size bir sorum olacak. Catlama ignesi olduktan sonra asilamanin hemen ertesi gunu mu yapilmasi daha iyi yoksa sonraki gun mu? Yani diyelim ki Sali gunu catlama ignesini yaptiniz, asilama Carsamba gunu mu yoksa Persembe gunu mu yapilsa daha iyi olur??
canım ben bu ay yaptıracağım progen pen verdi kullanmaya başladım ayın 15 inde kontrol var eğer yumurtalar büyürse aşılama yapılacak doktorum özel çalışıyor Ahmet Güler aşılamayıda çınarlı ile irenbe de yapabiliriz dedi biz irenbeyi tercih ettik aşağı yukarı da ilaçlarla birlikte 1000 lirayı bulur dedikızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir
Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir
SAĞOL canım allah isteyen herkese nasip etsin ama yine de kafam karışık doktor kesin bişey demedi bide aşılamadan dolayı kullandığım ignelerden bu değer yüksek çıkabilir mu diye düşünüyorum gerçi iğnelerin etkisi 1 hafta da çıkıyormuş vücuttan ama kafam karisikCanmmm hayırlı ugurluuu olsunn inşallah.
Asilamanin 14.günü kesin sonuç çıkar ama yinede yüksek ihtimalle hamissinnnn.
Allah bagislasnnn
Allahallah niye ilaç vermedi acaba ilginç genelde veriyomuslarOooo seninn baya teferruatlii olmusss ben devlete gidiyorum bende geçen ayki
Asilamada günde iki kre klomen kullandım 17mm(cuma) yumos vardı ertesi gnu iğnemi vurundm (cumartesi) gece 10da.
Pazartesi de asilamam yapıldı başka gtmeddm hicdebisey vermedi ilaç filan