• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Merhaba. Benim 15 subat saat 23.30 da catlatma ignem vuruldu.17 subat saat 11.00da asilamam yapildi.

Kizlar size bir sorum olacak. Catlama ignesi olduktan sonra asilamanin hemen ertesi gunu mu yapilmasi daha iyi yoksa sonraki gun mu? Yani diyelim ki Sali gunu catlama ignesini yaptiniz, asilama Carsamba gunu mu yoksa Persembe gunu mu yapilsa daha iyi olur??
ilk aşılamam iğnenin ertesi günü olmuştu, 2 ve 3. de 36 saat sonra

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne
canım ben bu ay yaptıracağım progen pen verdi kullanmaya başladım ayın 15 inde kontrol var eğer yumurtalar büyürse aşılama yapılacak doktorum özel çalışıyor Ahmet Güler aşılamayıda çınarlı ile irenbe de yapabiliriz dedi biz irenbeyi tercih ettik aşağı yukarı da ilaçlarla birlikte 1000 lirayı bulur dedi

Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir

Selam kızlar. Ben aşılama olalı bgun 9.günüm aslında daha test yaptirmama bi 10 gün var ama ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli şu an var diyemem ama 1 hafta sonra testi tekrarla dedi sizce değer yükselir mi hiç böyle bişey yaşayan varmidir

hayırlı olsun şimdilik canım inşallah vardır kesinleşir

bir de hangi hastanede ne kadara yaptırdın toplamda ne kadar tuttu aşılama fiyatı doktorun kimfi

Canım nisantasinda doktorum sami cengiz
Asilamayi acibadem le anlaşmalı olduğu için orda oldum 1000 liraya ilaç ve igneleride birlikte yaklaşık 2000 lirayı buldu açıkçası doktorun muayeneside içinde 250 lira:)

Canmmm hayırlı ugurluuu olsunn inşallah.
Asilamanin 14.günü kesin sonuç çıkar ama yinede yüksek ihtimalle hamissinnnn.
Allah bagislasnnn

Canmmm hayırlı ugurluuu olsunn inşallah.
Asilamanin 14.günü kesin sonuç çıkar ama yinede yüksek ihtimalle hamissinnnn.
Allah bagislasnnn
SAĞOL canım allah isteyen herkese nasip etsin ama yine de kafam karışık doktor kesin bişey demedi bide aşılamadan dolayı kullandığım ignelerden bu değer yüksek çıkabilir mu diye düşünüyorum gerçi iğnelerin etkisi 1 hafta da çıkıyormuş vücuttan ama kafam karisik

Canmm bende aşılama oldm geçen ay asilamanin 11.gunu sonuç 1.85ciktiii ve 13gnu kirmzilar geldi 14. Günü kan verdigmde sonuç 0.3duuu yani bence hamissin ama istersen iki gun sonra tekrarla düşüş varsa gebelik yoktur ama benceee hamissinnnnn bizedee duaaa ettt

Aminnn canm insallaah.
Evet ilk asilamamdi çok umudm vardı malesef tutmadi.
Sen ev takvimi yapmismiydn ve iğne ile mi yoksa klomen mi bize Biraz anlatrmsn

Canım anlatayim tabi
Adetim in 3. Günü femara diye bi ilaç kullandım 5 gun boyunca günde 2 kere
Ondan sonra doktor merional isminde yumurta geliştirici iğne verdi 7 tane aslında 5 taneydi sonradan 2 tane daha ekledi iğneleri kendim göbekten yaptım.
Bu sırada tabi 2 günde bir yumurta kontrolüne gittim. Yumurtam geliştiğini en son catlatmasi için iğne mi yaptım 1gün sonra aşılamaya gittim. Doktorum herşeyi çok güzel geçti dedi asilamanin ertesi günü çağırdı beni altan baktı yumurta çatlamış inşallah tutar dedi. Sonra progestan fitil verdi günde 2 defa kullanıyorum ve birde corasprin kan sulandırıcı verdi günde bi defa bu kadar canım ayın 18 inde test yaptır ve sonuca göre haberleşelim dedim :)

Oooo seninn baya teferruatlii olmusss ben devlete gidiyorum bende geçen ayki
Asilamada günde iki kre klomen kullandım 17mm(cuma) yumos vardı ertesi gnu iğnemi vurundm (cumartesi) gece 10da.
Pazartesi de asilamam yapıldı başka gtmeddm hicdebisey vermedi ilaç filan

Oooo seninn baya teferruatlii olmusss ben devlete gidiyorum bende geçen ayki
Asilamada günde iki kre klomen kullandım 17mm(cuma) yumos vardı ertesi gnu iğnemi vurundm (cumartesi) gece 10da.
Pazartesi de asilamam yapıldı başka gtmeddm hicdebisey vermedi ilaç filan
Allahallah niye ilaç vermedi acaba ilginç genelde veriyomuslar

Vee ayrıca bu ay yumosum buyumedi igne ile devam ette demedi kaldı bi ay boşu bosunaaaa.

Allahallah özele gitme şansın varmi canım benim gittiğim doktoru yonlendirirdim sana çok iyi bi doktor bu arada nerde oturuyorsun

Devlette şansımı deneyeymm zaten tüp bebeğe geçmek gerekirse devlet karsilamayacak mecbur özellikle olacakk

Back