• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

rabbim yardım etsin canım hayırlısı ile tutar inşallah

muayene ücreti ilaçlar dahil mi dokotrun kimdi
Muayene ücreti 250 lira ilk gittiğimde 250 verdim onun dışında yumurta takip için 2 günde bir gittim 4 5 gün olmak üzere fakat herhangi bi ücret alınması kullandığım ilaçların fiyatı 300 lira en fazla o kadar tutmuştur . Sadece sperm testi ve aşılama 1000 lira işte canim

Muayene ücreti 250 lira ilk gittiğimde 250 verdim onun dışında yumurta takip için 2 günde bir gittim 4 5 gün olmak üzere fakat herhangi bi ücret alınması kullandığım ilaçların fiyatı 300 lira en fazla o kadar tutmuştur . Sadece sperm testi ve aşılama 1000 lira işte canim

anladım canım sağol

Canim soracaktım sana unutmusum rapor cikartrttilar mi peki sana ilac icin raporlu 300 mü tuttu yani ilac fiyatı yoksa raporsuz mu

Kizlarr regln 11gunu yumoslariniz kac mm di?benim 11,11,10,9,8
15gunu gel dedim sizce büyürmü?

Ben klomen kullandm insallah buyur pazartesi tekrar gitcem yoksa asilamam iptal bu ay.Ne guzel gecen ay bitane de olsa regln 12.gunu 17mm yumos vardi Verdi asilamam tutmadi

Ben klomen kullandm insallah buyur pazartesi tekrar gitcem yoksa asilamam iptal bu ay.Ne guzel gecen ay bitane de olsa regln 12.gunu 17mm yumos vardi Verdi asilamam tutmadi
Benimde 10. Gün gittiğimde 2 tane pek gelişmemiş 13 mm yum. Vardı 12. Gün gittim de 3 tane olmuştu. Sizde sorun ne ? Benim eşimin spermin de hız sorunu var

Back