Alllah razi olsun ins bizde bu duyguyu yaşayacağız:)İnşallah canım benim inan hepinize dua ediyorum birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim hepimiz anne olacağız inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alllah razi olsun ins bizde bu duyguyu yaşayacağız:)İnşallah canım benim inan hepinize dua ediyorum birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim hepimiz anne olacağız inşallah :)
İnşallah canım :)Alllah razi olsun ins bizde bu duyguyu yaşayacağız:)
bende öyleyim yarın kontrol var, cumarteside aşılama olur büyük ihtimalBen hala puregon safhasindayim asilama zamanim henuz gelmedi...
Merhaba arkadaşlar bende yarın ilk asilamami olucam dua edin sonucu yine buraya yazacağım inşallah tutar.
Fulya acibadem hastanesinde 2 saat önce ilk asilamami oldum arkadaşlar 1000 lira ödedik nolur dua edin olumlu sonuçlar alayim:)merhaba arkadaşım bende aşılama düşünüyorum hangi hastanaede ne kadara yaptırdınız acaba
Fulya acibadem hastanesinde 2 saat önce ilk asilamami oldum arkadaşlar 1000 lira ödedik nolur dua edin olumlu sonuçlar alayim:)
Muayene ücreti 250 lira ilk gittiğimde 250 verdim onun dışında yumurta takip için 2 günde bir gittim 4 5 gün olmak üzere fakat herhangi bi ücret alınması kullandığım ilaçların fiyatı 300 lira en fazla o kadar tutmuştur . Sadece sperm testi ve aşılama 1000 lira işte canimrabbim yardım etsin canım hayırlısı ile tutar inşallah
muayene ücreti ilaçlar dahil mi dokotrun kimdi
Muayene ücreti 250 lira ilk gittiğimde 250 verdim onun dışında yumurta takip için 2 günde bir gittim 4 5 gün olmak üzere fakat herhangi bi ücret alınması kullandığım ilaçların fiyatı 300 lira en fazla o kadar tutmuştur . Sadece sperm testi ve aşılama 1000 lira işte canim
Ne demek canım rica ederim :)anladım canım sağol
Canim soracaktım sana unutmusum rapor cikartrttilar mi peki sana ilac icin raporlu 300 mü tuttu yani ilac fiyatı yoksa raporsuz muMuayene ücreti 250 lira ilk gittiğimde 250 verdim onun dışında yumurta takip için 2 günde bir gittim 4 5 gün olmak üzere fakat herhangi bi ücret alınması kullandığım ilaçların fiyatı 300 lira en fazla o kadar tutmuştur . Sadece sperm testi ve aşılama 1000 lira işte canim
Insallah guzel haberler alirsinFulya acibadem hastanesinde 2 saat önce ilk asilamami oldum arkadaşlar 1000 lira ödedik nolur dua edin olumlu sonuçlar alayim:)
Kac gun igne kullandin?bende öyleyim yarın kontrol var, cumarteside aşılama olur büyük ihtimal
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimize:)Insallah guzel haberler alirsin
8 gün kullandım bugünde kontrole gittim akşam çatlama iğnesi yaptırcam, cumartesi aşılama inşallahKac gun igne kullandin?
Benim 12. Gün 18 18 16 mm 3 güzel gelişen yum. Vardı o gün yine iğnemi vurulmuştum. 13. Gün çatlatma iğnesi yaptimKizlarr regln 11gunu yumoslariniz kac mm di?benim 11,11,10,9,8
15gunu gel dedim sizce büyürmü?
Benimde 10. Gün gittiğimde 2 tane pek gelişmemiş 13 mm yum. Vardı 12. Gün gittim de 3 tane olmuştu. Sizde sorun ne ? Benim eşimin spermin de hız sorunu varBen klomen kullandm insallah buyur pazartesi tekrar gitcem yoksa asilamam iptal bu ay.Ne guzel gecen ay bitane de olsa regln 12.gunu 17mm yumos vardi Verdi asilamam tutmadi