- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum istiraahte gerek yok dedi bana?Selamlar bayanlar ben de cuma günü yaptırdım aşılamamı bende de 3 yumurta oluştu hayırlısı bakalım 3 gün dinlendim yarın iş başı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canim normalde bana da hayatına devam et dedi de benim haftasonuna denk geldiği için ekstra iki gün evden çıkmadım dikkat ettim sadece ama ful yatmadım da zaten hayırlı olsun senin aşılaman da şimdiden canımDoktorum istiraahte gerek yok dedi bana?
benimde 5. günüm aynen göğüslerim ağrıyo. uçları karıncalaşıyo gibiHayırlı olsun kızlar Allahım tez zamanda güzel haberler almamızı sağlasın. Benim bugün 6. günüm beklemedeyim, göğüslerim çok ağrıyo sadece bu var şimdilik ilk günden beri böyle ama gitgide çoğalıyo, tabi çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum ama hayırlısı bakalım. bu arada benim de 2. aşılamam, ilkini 2014 temmuzda yaptırmıştım.
yok canım öyle karıncalanma farketmedim de yatarken rahatsız edecek kadar ağrıyo sadece.benimde 5. günüm aynen göğüslerim ağrıyo. uçları karıncalaşıyo gibi
Benim ertesi gun yapildi asilamam. Aa hakkinda en iyi karari doktorun verir.Kizlar size bir sorum olacak. Catlama ignesi olduktan sonra asilamanin hemen ertesi gunu mu yapilmasi daha iyi yoksa sonraki gun mu? Yani diyelim ki Sali gunu catlama ignesini yaptiniz, asilama Carsamba gunu mu yoksa Persembe gunu mu yapilsa daha iyi olur??