yzarım canım benım sabahtan aksama kadar dort duvar ıcerısındeyım esım sabah gıdıyo gece gelıyo sızlerden baska ne arkadasım var ne dostum var cok kotu oldum bunları yazarken aglıyorum cok doldumo zmn cts günü yazabilcen mi topiğimize? ben bi ara fırsat bulup bakarım artık yazcaksan. normalde eşim evdeyken girmiyorum
nerden aldın canım ben 7 tanesını 55 mılyona aldım bende alım aldıgındaninternetten 50 li paketler halinde satılan ovulasyon testi aldım :)
eczanede 5'lisi 25 TL'ydi. İnternetten 50'lisini 36,9 TL'ye aldım :) heheehhe
Bu ay olmazsa düzenli olarak yapcam
yzarım canım benım sabahtan aksama kadar dort duvar ıcerısındeyım esım sabah gıdıyo gece gelıyo sızlerden baska ne arkadasım var ne dostum var cok kotu oldum bunları yazarken aglıyorum cok doldum
nerden aldın canım ben 7 tanesını 55 mılyona aldım bende alım aldıgından
gittigidiyor sitesinden aldım. linki aşağıda bak.
http://...............................ick-50-adet-ovulasyon-testi-kampanya-83249428
ay burdan çıkmıo özelden yazcam sana
sagol canım benım eşim uzman cavuştu dogudaydı oyuzden nısanlılık 2 bucuk sene surdu sozleşmeyı fes ettı evlendık zabıta olma devlet memuru olma sansları var uzmanlıgı bıraktıktan sonra hep oyle hayaledıyorduk ama tanıdıgın adamın olmayınca olmuyormus bu ısler bı ay butun ıllere ıstambuldakı heryere dılekce gonderdıkolmadı hep olumsuz cvlar sonra bufe sarjkuterı actı hafta sonuda yok bı kacgundur evdeydı dukkanla ılgılı bı sorun cıkmıstı dukkan sahıbıne vercektı anlasamadılar devam edıyo dukkana gece gelıyor yemek yıyıruz uyuyor onuda anlıyorumck yoruluyo ama ben cok bunaldım oyuzden belkı bukada cok istıyorum anne olmayıcnm bnm yaaa üzülme. bak bende o kdr işe girmiştim 15 gün çalıştım ayrıldım. aynı şekilde eşim sabah gidio akşam gelio. burdan konuşur dertleşiriz işte. bir de bebişimiz olsa onla vakit geçirirdik ne güzel olurdu dimi?
haftasonları da mı çalışıo eşin? bnmkisi çalışmıo en azından
tamam canım cok sagol yazım neteEki Görüntüle 699371
cnm özelden de linki kapatıo. sen google'da gittigidiyor ovulasyon testi yaz. orda laboquick 50 adet ovulasyon testi yazıyor. bulursun
sagol canım benım eşim uzman cavuştu dogudaydı oyuzden nısanlılık 2 bucuk sene surdu sozleşmeyı fes ettı evlendık zabıta olma devlet memuru olma sansları var uzmanlıgı bıraktıktan sonra hep oyle hayaledıyorduk ama tanıdıgın adamın olmayınca olmuyormus bu ısler bı ay butun ıllere ıstambuldakı heryere dılekce gonderdıkolmadı hep olumsuz cvlar sonra bufe sarjkuterı actı hafta sonuda yok bı kacgundur evdeydı dukkanla ılgılı bı sorun cıkmıstı dukkan sahıbıne vercektı anlasamadılar devam edıyo dukkana gece gelıyor yemek yıyıruz uyuyor onuda anlıyorumck yoruluyo ama ben cok bunaldım oyuzden belkı bukada cok istıyorum anne olmayı
amın canım ınsallah cumlemızın bebısı olurcnmcm o da napsın, çalışmak zorunda. ilk başta işleri sıkıntılı gitmiş ama şimdi de ayakta durmaya, ailesini geçindirmeye çalışıyor. inşallah iş sıkıntıları da düzelir de her ikinizde hatta inşallah minik bebişiniz de huzurlu ve mutlu yaşarsınız.
canım ınan bende pek bılgı sahıbı degılım ama tek bılgım koyu rengın oldugu gun ve ertesı gun calısma yapman alızım fırsatı degerlendırKızlar merhaba.. Belki saçma gelicek ama birşey sormak istiyorum. Sizce aşağıdaki ovulasyon testlerine göre yumurtlama zamanındamıyım? Yukarıdaki testi dün yapmıştım çizgi bayağı koyuydu, aşağıdakinide bugün yaptım yine koyu ama düne göre daha silik... Eğer öyleyse kaçırmışmıyımdır. Yoksa yumurta 24 saat sonramı çatlayacak? Ben ilk defa kullanıyorum bu testlerde oyüzden hiç bilgim yok.. Yardımcı olurmusunuz?
Eki Görüntüle 699521
canım bıkac arastırma yaptım doktorlar genelde ateş ölcme yontemı kullananlara vajınadan olculmesını onerıyorlarmış cok fark edıyormuşyaaa ben de denesem mi acaba bugün ovulasyon testiyle? bnm bat ya 5i ya 8 i. çok mu erken olur?
Ateşim bu arada bugün 37. Umarım düşmez 36 lara da hamişimdir. Gerçi günü kaçırmıştık ama yine de bi umut...
Kızlar merhaba.. Belki saçma gelicek ama birşey sormak istiyorum. Sizce aşağıdaki ovulasyon testlerine göre yumurtlama zamanındamıyım? Yukarıdaki testi dün yapmıştım çizgi bayağı koyuydu, aşağıdakinide bugün yaptım yine koyu ama düne göre daha silik... Eğer öyleyse kaçırmışmıyımdır. Yoksa yumurta 24 saat sonramı çatlayacak? Ben ilk defa kullanıyorum bu testlerde oyüzden hiç bilgim yok.. Yardımcı olurmusunuz?
Eki Görüntüle 699521
canım bıkac arastırma yaptım doktorlar genelde ateş ölcme yontemı kullananlara vajınadan olculmesını onerıyorlarmış cok fark edıyormuş
valla cnmcm hem ovulasyon testi hem de ateş ölçme hepsi biraradaa :)
ölçümleri aslında adet bitiminden itibaren yapmalıydım ama o zmn derecem yoktu. satın aldığım tarihten itibaren yaptım. ölçümlerim şu şekildeydi:
[TABLE="width: 264"]
[TR]
[TD="align: right"]22.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]24.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]25.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]26.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]27.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]28.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]36,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]29.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]30.04.2013[/TD]
[TD="align: right"]37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tablon cok guzel bence canım ınsallah hep yuksek devam eder aminnnn
tablon cok guzel bence canım ınsallah hep yuksek devam eder aminnnn
ben buay pek denemedım bu yontemı simdi olctum 37,4inşallah cnm. yumurtlama döneminden sonra ateş 36 lardan yukarı çıkarmış. adet olmadan bir-iki gün önce eski haline gelirmiş. ama hamişsen düşmezmiş yüksek devam edermiş. ovulasyon hesaplamak için kullanılıyor ama aslında bir bakıma bu da gebelik testi. sen de ölçsene ateşini.
bana annem anlattı. 4 yıl olmamışım ben, nazlı bebek :) dr ateş ölçme yöntemine göre ovulasyonu takip et demiş.
ben buay pek denemedım bu yontemı simdi olctum 37,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?