Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

İyide çatladıktan sonra neden olsunki ağrı çatlama aşamasında olması gerekmez mi? Çatladı gitti sonuçta:26:
Ay seyyar tayyar gib oldum patladı gitti

patladı spoşu yuttu diyelimmmm :)

valla bnm de bi süre ağrıdı. Ben de ha çatladı ha çatlıyor diyip günaşırı çalışmaya devam ettim. Aslında 1 Nisan da çalışmaların bitmesi gerekiyordu ve dün maç sayesinde hakkaten kociş benden uzak durdu ve kurtardım ama bugün garanti olsun diye yine mi yapsak bilemedim. madem bat'a dek diyor doktorlar. Bat'a çok var daha. 6 nisanda da izmirde ailemin yanında olcam, yapamıcaz ztn. ben bugün yarın denemeye devam edeyim en iyisi nolur nolmaz. sona 8 gün kalıo. salla gitsin

bugün ve ayın 6 sı ve 8 inde yapmak lazım aslında.

bugün ve ayın 6 sı ve 8 inde yapmak lazım aslında.

evet ama bnm zor. bugün ve yarın olabilir ancak. eşimin ailesinde kanepede uyucaz ve yan odada. bacaklarımı dikip yatamam orda. bir de akar makar çarşafları pisletirim. kendi evim olsa at makineye tamam ama kayınvalide de zorrrr.
kociş cumartesi tüm gün araba kullancak, yorulcak bir de

selam anne adayları :) 10-12 nisan bat tarihim. çalışmalara devam etmem mantıklı mı yoksa dinlenebilir miyim artık :))

kızlarr calsımalrı gun asırımı denıosnuz yoksa hergunmu 3 aydır gun asırı sonuc yok buay hergunu denıorum bı yazı okuudm sık olması daha iyi dıe dr lar gun asırı dıo acaba hangısı dogru:)) bakalım denedık gorucez

pufum böreğim ben adet gününe kadar devam ettimm.. bak yokmuşsunda bence devam et..çalışmalara...

yok canım olmaz orda bende sevmem hiç yanıma yaklaştırmam. Benimki sulanır ama yüz bulamaz öyle başka evde:)

selam anne adayları :) 10-12 nisan bat tarihim. çalışmalara devam etmem mantıklı mı yoksa dinlenebilir miyim artık :))

hoşgeldin cnmmmm
hahahha aslında çalışmalarını SAT'tan itibaren günaşırı yaptıysan tamam derim :) İstersen garanti olsun diye 4 ve 6 sını ihmal etme. BAT'a 4 gün kalaya dek diyor bazı yerlerde

hoşgeldin cnmmmm
hahahha aslında çalışmalarını SAT'tan itibaren günaşırı yaptıysan tamam derim :) İstersen garanti olsun diye 4 ve 6 sını ihmal etme. BAT'a 4 gün kalaya dek diyor bazı yerlerde

yaa tüh boşa verdik dünü :))

pufum böreğim ben adet gününe kadar devam ettimm.. bak yokmuşsunda bence devam et..çalışmalara...

çileğim ya doğru diyorsun da nasıl olcak o işşş? bugün-yrn tamam ama...evden kendi çarşafımı mı götürsem, onlar görmeden sersem acaba? en azından pazar ve çrş günü de olsa yeter.çok sessiz olmalıyızzz

ben her gün olması sperm kalitesini düşürdüğü için günaşırı tavsiye ediliyor diye okudum bir yerde.

Bişi dicem bugün perşembe bugün olursa pazar gecesi de olabilir 3 gün yaşıyomuş ya spoşlar. NE zzaman döndüğünüze bağlı

cnmcm spoşlar azalıyor diye her günü önermiyor doktorlar. bir de 72 saat yaşıyor nasılsa diye günü kaçırma ihtimalinde ortadan kalkıyor. öldürcen adamı her gün her günnn :)

pufum koyuver çantana bir nevresim .. olmadı evde yıkarsın...yada havlu gibi bişi koyuver altına... neolur ne olmaz tedbiri elden bırakma...izmirin havası belki farklı olur :))

pek kalabalığız bugünnn :) bugün içim pek huzurlu.. sanki birileri her an çift çizgi gördüm diye haber vericekmiş gibi..

pufum koyuver çantana bir nevresim .. olmadı evde yıkarsın...yada havlu gibi bişi koyuver altına... neolur ne olmaz tedbiri elden bırakma...izmirin havası belki farklı olur :))

doğru diyosun bir de izmir'in havasında çalışmalar yapalım :) bu arada kızımız olursa ismi İzmir olcak :) Gerçi isim olarak garip gelebilen olabilir ama, kızımız İzmir gibi güzel olsun istiyoruz ve bnm kocişş İzmir'e aşıkkkkk. O zmn kesin İzmir'de denemelere devam.

walla ya havlu götürcen ya da 1 hafta ertelicen. Bi ihtimal daha var regl öncesindeki hafta gebe kalınabilse de çok düşük bi ihtimal. Kendini bununla avutacaksın canım ya

1 hafta ertelersem ztn bat gelmiş oluo :) ya hep ya hiççç. ama havlu olayı mantıklı geldi :) saklayıveririm kimse kalkmadan valizime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…