Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kizlar ben saatlerdir hastanedeyim. Toparlayamadim arkadaşım da doktor mutlaka hastaneye git dedi.Ateşim 38i geçmiş iyiki gelmişim serum yedim. Covid influenza bütün testler yapıldı sonuç bekliyorum. Yeni gözüm açıldı biraz ama perişan oldum. Valla ben 1 aydır yatıyorum nasil hasta oldum anlamadım çok dikkat edin çok kötü. Hamileyken herşey daha zor 😔
Canım çok çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisin değil mi?

Merhaba hanımlar, ben de sayfalarınızı tek tek okudum, bu stresli zamanlarıma ilaç gibi geldiniz sırf sizlerle olabilmek için üyelik aldım ☺️ bir de benzer deneyimler yaşadığımız için destek olmak istedim. Benim de tedavim Şişli Memorial’da oldu şu an 5+2 deyim. İlki negatif oldu sebepsiz infertilite teşhisim var ancak ilk embriyo çözdürme işleminde bozulmuştu, 2. Seferde oldu şükür. Google yorumlarına aldırmayın lütfen çünkü olumlu olanlar genelde yazmıyorlar kendimden biliyorum :) şikayet amaçlı yazılıyor o zaman da puanı çok düşüyor takılmayın siz :)
Yaaa masAllah canım vallahi her pozitif haberi alanı görünce o kadar mutlu oluyorum ki bir kişi tünelden çıkabilmis gibi 😂 5+2 dediğin haftalık olarak dimi sana toplam kaça mal oldu

Kizlar ben saatlerdir hastanedeyim. Toparlayamadim arkadaşım da doktor mutlaka hastaneye git dedi.Ateşim 38i geçmiş iyiki gelmişim serum yedim. Covid influenza bütün testler yapıldı sonuç bekliyorum. Yeni gözüm açıldı biraz ama perişan oldum. Valla ben 1 aydır yatıyorum nasil hasta oldum anlamadım çok dikkat edin çok kötü. Hamileyken herşey daha zor 😔
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin insAllah 🙏🌺

Sadece ilaç değil her seferinde e2p4 değerlere bakılıyor eksra ücret kalan emriyoları dondurma ücreti ayrı. Transferden önce başka tahliller vs. Yani kesin şu kadar gider diyemiyorsun malesef
Evet canim biliyorum beni zaten korkutan şey rahim dinlendirme süresi onun için ek ücret alıyorlar mı peki hem maddi olarak hem de zaman olarak yetişemiyorum Haziran 20 de gidip Ağustos 10 a kadar halletmem lazım hayirlisiyla

Yaaa masAllah canım vallahi her pozitif haberi alanı görünce o kadar mutlu oluyorum ki bir kişi tünelden çıkabilmis gibi 😂 5+2 dediğin haftalık olarak dimi sana toplam kaça mal oldu
5 hafta 2 günlük diyelim daha net olsun 😂 ben 2024 aralıkta başladım o zaman 75000di şimdi 100000 civarı sanırım, pgt de yaptırdım 4 embriyoya toplam 250000 her şey dahil diyelim, bu sene olsaydı 275000 tutardı

Hanımlar yoğunluktan yazıları okuyamadım.
İnşAllah iyi haberler almışızdır 💕
Hastalanan arkadaşlar olmuş, geçmiş olsun.
Bugün öğleden buyana benimde sağ tarafımda bir ağrı var. Böbrek mi yoksa boşluk mu bilemedim.
Affedersiniz duştan çıktım ondan sonra oldu. Üşüttüm mü acaba diye düşündüm.
Öyle durulmayacak bir ağrı değil ama sağ sırtıma doğru var bir şeyler, ben böbrek diyorum ama belkide boşluktur.
Birazdan yatıp uzanacağım, inşAllah sabaha geçer. Belkide ters hareket ettim

5 hafta 2 günlük diyelim daha net olsun 😂 ben 2024 aralıkta başladım o zaman 75000di şimdi 100000 civarı sanırım, pgt de yaptırdım 4 embriyoya toplam 250000 her şey dahil diyelim, bu sene olsaydı 275000 tutardı
Anladım canım Allah yardımcımız olsun gerçekten çok maliyetli imkanı olan biri için çok önemli değil belki ama benim için çok fazla ama olsun bu defa pozitif olsun da üç beş hesabı yapmıyoruz vallahi😂

Çok teşekkür ederim canım 🌸 Serum iyi geldi çok şükür zaten parol bide boş serum verebildi ateş düşünce rahatladim.sonuçları bekliyorum
İnşallah sonuçlar da iyi çıkacak 🤲🏻🤲🏻🧿.
Yarın doktora gidicem iki gündür iğne vuruyorum kana falan bakacaklar sanırım dua edin canım hepiniz. Aslında ne diyeceklerini de bilmiyorum tam

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 💐

Evet canim biliyorum beni zaten korkutan şey rahim dinlendirme süresi onun için ek ücret alıyorlar mı peki hem maddi olarak hem de zaman olarak yetişemiyorum Haziran 20 de gidip Ağustos 10 a kadar halletmem lazım hayirlisiyla
Hayır rahim dinlendirme dediği normal adet düzenin eksra hiçbirşey yok. Yumurta toplama işleminden sonra doktor karar veriyor transfer kaç ay sonra olacağına. Benim 1 ay dinlendirme olacaktı genetik sonuçlar geç çıktığı için yetişmedi 2 ay dinlenmiş oldum. Hiç hesapta olmayan şeyler de çıkıyor kendini şartlandırıp strese girme Allah hepimize kolaylık versin canım

Hayır rahim dinlendirme dediği normal adet düzenin eksra hiçbirşey yok. Yumurta toplama işleminden sonra doktor karar veriyor transfer kaç ay sonra olacağına. Benim 1 ay dinlendirme olacaktı genetik sonuçlar geç çıktığı için yetişmedi 2 ay dinlenmiş oldum. Hiç hesapta olmayan şeyler de çıkıyor kendini şartlandırıp strese girme Allah hepimize kolaylık versin canım
Evet bahcecei rahim dinlendirme adı altında hiç birşey yapmadan 20 bin ücret alıyormuş Memorial da o var mı bilmiyorum iste

Hanımlar yoğunluktan yazıları okuyamadım.
İnşAllah iyi haberler almışızdır 💕
Hastalanan arkadaşlar olmuş, geçmiş olsun.
Bugün öğleden buyana benimde sağ tarafımda bir ağrı var. Böbrek mi yoksa boşluk mu bilemedim.
Affedersiniz duştan çıktım ondan sonra oldu. Üşüttüm mü acaba diye düşündüm.
Öyle durulmayacak bir ağrı değil ama sağ sırtıma doğru var bir şeyler, ben böbrek diyorum ama belkide boşluktur.
Birazdan yatıp uzanacağım, inşAllah sabaha geçer. Belkide ters hareket ettim

Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah 🤲❤️

Back
X