Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım bahçeci çok iyi düşün derim pahalı evet orası doğru valla
Bayram geçsin bir görüşelim bakalım biraz kapsamlı araştırma yaptık bahçeci ve İstanbul da birkaç merkez var başarılı ya seneye Mart'ta tayin bekleyeceğim ya da başlayacağım bilmiyorum
Canim, Ankara behceci de berfu hocayi siddetle oneriyorum. O kadar naif ve basari odakli ki direkt kisiye ozel protokolleri buluyor uyguluyor herhngi durumdq yonlendiriyor,,hastasini asla bir basina birakmiyor.bende kibristan ucakla gelip gittim her kontrole,, bir bak arastir istersen.ista sayfasina filan bak 🌸
İşte eşimin işinden dolayı git gellerimiz çok zor oluyor ancak günübirlik gidilecek yer lazım

Bayram geçsin bir görüşelim bakalım biraz kapsamlı araştırma yaptık bahçeci ve İstanbul da birkaç merkez var başarılı ya seneye Mart'ta tayin bekleyeceğim ya da başlayacağım bilmiyorum
Valla benim ki Bursa bahçeci o kadar ilgililer çok iyiler valla inş sende bir an önce kavuşursun canım 🥰🤲🏻

İşte eşimin işinden dolayı git gellerimiz çok zor oluyor ancak günübirlik gidilecek yer lazım.
Ben kibristan ucakla gunubirlik gidip geldim canim zaten cok surmuyor havalimaniyla klinik arasi 40 dk

Öncelikle hoşgeldin gülüm mayala katar mayala katar diğer kizlarr 🥰 hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah ❤️

Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.
Benim hep düzenli olur, bazı sebeplerden dolayı Opu’dan 4 ay sonra transfer oldum. O ay tam bir hafta gecikti. Oluyor, sebepsiz 🤣

Arkadaşlar ben Ankara Gen-Art’ta tedavi görüyorum bu arada, burayla çalışan bir sürü ünlü ve iyi hoca var. Çok profesyonel ve çok iyiler ve diğer merkezlere göre de uygunlar bence. Ben memnunum, hocamı da çok seviyorum ama kendisi tanınmayan biri o yüzden burada büyük sözler söylemek istemem :) Ben Ekim/Kasım gibi başladım, ilaçlar dahil hepsi 100.000 tuttu, buna embriyo dondurma ve transfer ücreti dahil.

Kızlar merhaba ilk transferin 27 Ocak'ta oldu 7 Şubat'ta 17 değer 8 Şubat'ta 20 Beta HCG ve 10 Şubat'ta 8 Beta HCG ile değerimi yükselemediğini gördük bir regl süresi bekledim bu ay Regl oldum Geçen hafta bitti ve peşine dün yani 25 Mart Salı histeroskopi Rahime çizik atma operasyonu yaptı doktorum Şimdi bir dahaki regliyi bekliyorum Nisan 15 gibi tekrar transfer için hazırlanacağız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin

Kızlar merhaba ilk transferin 27 Ocak'ta oldu 7 Şubat'ta 17 değer 8 Şubat'ta 20 Beta HCG ve 10 Şubat'ta 8 Beta HCG ile değerimi yükselemediğini gördük bir regl süresi bekledim bu ay Regl oldum Geçen hafta bitti ve peşine dün yani 25 Mart Salı histeroskopi Rahime çizik atma operasyonu yaptı doktorum Şimdi bir dahaki regliyi bekliyorum Nisan 15 gibi tekrar transfer için hazırlanacağız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin

Merhaba hoşgeldin 🤗 çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 yaşadıklarınızdan dolayı dilerim inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikleriniz olsun inşallah Amin Ecmain inşallah dilerim hepimiz sağlıcakla mucizelerimize kavuşuruz Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰👼

Evet normalde düzenli. Kasik ve göğüs ağrım da var zaten ama olamadım henüz. Eşim de bekle diyor bakalım o zaman bayrama kdar bekleyelimmm 😅
İnşallah canım benim senide mucize gebelik diye tabloya geçeriz inşallah 🤲 en azından idrar testi yap bakalım 🤔 dilerim pozitiftir Amin 🤲😍

Back
X