• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hoşbuldum Teşekkür ederim çiçeğim 🫶🏻 Amin Ecmain inşallah ne güzel dua 📿 ettin mavim Rabbim kabul etsin inşallah dilerim bu ay hepimiz pozitif çıkarız inşallah Amin 🤲
Peki gebelik testi yaptın mı ❓ gecikenler oldu ilaç içtiler maalesef adet olmak için 🫣 dilerim senin gebelik yoksa sabaha adet olursun inşallah 🤲🥰
Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?

Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?

Gebelikte adet ağrısı oluyor ay ben şimdi çoktan yapmıştım evde yapsa bir yap bakalım 🤔 olur mu olur bir yap gönlün rahat olsun 🤲🥰

Tarlusal diye bir ilaç galiba doktor yazması lazım galiba ondan öncesi senden idrar ve beta kan testi isteyecektir emin olduktan sonra ilaç yazarlar

Arkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlara🙏İnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmaz🙏🌼Ama yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum🌼🙏

Arkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlara🙏İnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmaz🙏🌼Ama yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum🌼🙏
Canım senin ikinci kan değerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallah 🤲 evet iyi olur bilmeyenlere de fikir olur 👍 ben Almanya’dayım söylesemde kimseye faydası olmaz 🫣😅

Öncelikle hoşgeldin gülüm mayala katar mayala katar diğer kizlarr 🥰 hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah ❤️

Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.
Bende de transfer öncesi 5 gün gecikmişti normal demişti doktorum

Maalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakin
Canim, Ankara behceci de berfu hocayi siddetle oneriyorum. O kadar naif ve basari odakli ki direkt kisiye ozel protokolleri buluyor uyguluyor herhngi durumdq yonlendiriyor,,hastasini asla bir basina birakmiyor.bende kibristan ucakla gelip gittim her kontrole,, bir bak arastir istersen.ista sayfasina filan bak 🌸

Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun dışardan mesajları okuyup cevap verememek çok kötü 🫣 senin son durumun nedir canım keseye gittin mi inşallah herşey yolundadır 🤲🥰
Gittim canim keseyi gorduk sukur..kalp atisi daha yoktu ama bakalim insaalah bir daha ki gittigimde duyariZ 🌸

Back
X