- 7 Ekim 2022
- 1.738
- 2.231
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.081
İyiyim kuzum sağolasın sen nasılsınSelam canım hoşgeldin nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum sağolasın sen nasılsınSelam canım hoşgeldin nasılsın
Hoşbuldum kuzummmHoşgeldincanım güzel kalpli arkadaşım
![]()
Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?Hoşbuldum Teşekkür ederim çiçeğimAmin Ecmain inşallah ne güzel dua
ettin mavim Rabbim kabul etsin inşallah dilerim bu ay hepimiz pozitif çıkarız inşallah Amin
Peki gebelik testi yaptın mıgecikenler oldu ilaç içtiler maalesef adet olmak için
dilerim senin gebelik yoksa sabaha adet olursun inşallah
![]()
Ay yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?
Tarlusal diye bir ilaç galiba doktor yazması lazım galiba ondan öncesi senden idrar ve beta kan testi isteyecektir emin olduktan sonra ilaç yazarlarAy yapmadım test çünkü hafif karın ağrım var ve göğüs hassasiyetim de var. Olmamıştır diye düşünüyorum o yüzden yapmadım bekliyorum ben de.. ne ilacı aldılar acaba ?
Yaa o zaman ben bir sağlık ocağına mi gitsemm? Doktoruma sormadan bir şey de yapmak istemem amaaTarlusal diye bir ilaç galiba doktor yazması lazım galiba ondan öncesi senden idrar ve beta kan testi isteyecektir emin olduktan sonra ilaç yazarlar
Evet önce bir kan ver sonra tüp bebek doktorunla iletişme geçersin negatif çıkmadan ilaç yazmazlar onun için rahat ol dilerim Rabbimin mucizesi gerçekleşmiştir inşallahYaa o zaman ben bir sağlık ocağına mi gitsemm? Doktoruma sormadan bir şey de yapmak istemem amaa
Canım senin ikinci kan değerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallahArkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlaraİnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmaz
Ama yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum
![]()
Canım benim iki kat arttı Dr iyi dedi yarın yine verecgimCanım senin ikinci kan değerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallahevet iyi olur bilmeyenlere de fikir olur
ben Almanya’dayım söylesemde kimseye faydası olmaz
![]()
Canım benim iki kat arttı Dr iyi dedi yarın yine verecgiminş yine iyi gecer
Amin ins hepinizin güzel haberlerini alırızMaşallahcanım çok şükür sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Bende de transfer öncesi 5 gün gecikmişti normal demişti doktorumÖncelikle hoşgeldin gülümmayala katar diğer kizlarr
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah hepinize dua ediyorum tüm bu süreçte olanların Allah yardımcısi olsun inşallah omzunuzdaki yükler hafiflesin sureciniz hayırlısıyla olumlu sonuçlansin inşallah
Kızlar ya transfer olmak için reglimi bekliyorum daha önce de yazdım buraya ama gecikti dört gün oluyor gecikeli reglim. Normal mi sizin de gecikme oldu mu? Transfer önceki regl.
Ben de yazayım o zaman izmir irenbe tüp bebek merkezi doktorum da prof dr ümit incebozBen yazayım doktorum İstanbul Kartal Umut Hastanesi Dr .F.Birol.Transferim Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr Erkut Attar tarafından yapıldı![]()
Canim, Ankara behceci de berfu hocayi siddetle oneriyorum. O kadar naif ve basari odakli ki direkt kisiye ozel protokolleri buluyor uyguluyor herhngi durumdq yonlendiriyor,,hastasini asla bir basina birakmiyor.bende kibristan ucakla gelip gittim her kontrole,, bir bak arastir istersen.ista sayfasina filan bakMaalesef ki eşimin işinden dolayı gidebileceğimiz en iyi mesafe bu uçak vaktimizi alır 2 saatlik yola en azından günübirlik gidilir. Biraz araştırma yaptık da bahçeci en başarılı gibi duruyor fiyatlar benziyor hepsinde yakin
Gittim canim keseyi gorduk sukur..kalp atisi daha yoktu ama bakalim insaalah bir daha ki gittigimde duyariZÇok teşekkürederim canım Allah razı olsun dışardan mesajları okuyup cevap verememek çok kötü
senin son durumun nedir canım keseye gittin mi inşallah herşey yolundadır
![]()
Anladım canım bahçeci çok iyi düşün derim pahalı evet orası doğru vallaDiyarbakirda olan canım
Gittim canim keseyi gorduk sukur..kalp atisi daha yoktu ama bakalim insaalah bir daha ki gittigimde duyariZ![]()