• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar günaydın bugün transfer günü dahil 4 günüm gece uyurken çok şiddetli kasık ağrım oldu batma gibi yada ordan bir şey kopar gibi oldu ona uyandım uyanırken de ağrıyordu belim çok ağrıyor adet öncesi ağrısına benziyor inşallah regl olmam
İlaç kullanıyorken adet olmazsın canım merak etme🥰 İnşallah tutunma ağrısıdır tutunuyordur bebişin🥰

Bana Transfer sonrası 12. Ve 14.gün kan ver demişti.
11.gün ilçede verdim 13. Gün ilçe laboratuvar bozuk diye gittim merkezde verdim
Aynı yer olmadığı için 15. Gün tekrar merkezde kan verdim.
Değer 1500civarı olması gerek ki kese görülsün, bu sebepten cuma günü tekrar ver ona göre cumartesi bayramdan önce muayeneye gelirsin dedi.
Araya bayram girdiğinden olsa gerek tekrar vereceğim ki inşAllah arefe günü gider görürüm.
Anladım canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize 🧿😍

Canlar selamlarrrrrrr 🌸🌸🌸🌸🌸
Yokluğumdaki tüm mesajları okumaya çalıştığım için varlığımda da sesim çıkmadı 😀😀 Yeni gelenler hoşgeldinizzzz, dilerim sizlerin de güzel haberleriyle seviniriz 🤲🏻🥰 Pozitifi gören, keseyi gören, tedavisine başlayan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın 🥰🥰 Rabbim hepimizin sürecini hayırla, sağlıkla, kolaylıkla tamamına erdirsin ve hepimiz minik mucizelerimize kavuşalım inşaallah ❤️❤️❤️

Kızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmiş 🙏Dr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim 🙏
Çok şükür 🧿 inşAllah hayırlısıyla keseside görürsün canım 😍
Bende yarın vereceğim tekrar 1500 civarı olursa cumartesi inşAllah kese görmeye gideceğim

Değeriniz kaç gün arayla baktırdınız?

Çok şükür 🧿 inşAllah hayırlısıyla keseside görürsün canım 😍
Bende yarın vereceğim tekrar 1500 civarı olursa cumartesi inşAllah kese görmeye gideceğim

Değeriniz kaç gün arayla baktırdınız?
Çok sağ ol canım🙏İnş sende cumartesi keseyi görürdün🙏Canim değerim 2 günde bir yaptım

Selam kızlar
Tem yumurtamızı 17,5 mm yaptık bugün son iğne alıyorum. Cumartesi yumurtayı alacaklar umarım embriyomuz oluşur ve 2 nisanda transfer olur. Duya çok ihtiyacım var. 🙏🙏

Aleyküm selam 👋
Maşallah 🧿 çok sevindim 🥹 dilerim o tek yumurta Altın embriyon olur Çok Amin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah o da sonra pırlanta 💎 olsun Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲❤️🥹👼

Back
X