- 4 Aralık 2024
- 3.091
- 2.810
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kuzum kan verdim şimdi bekliyorum sonucumun çıkmasını
Ayy kuzum kan verdim şimdi bekliyorum sonucumun çıkmasınıİnşallah güzel çıkcak sonucum sonra muayene olcam
![]()
İlaç kullanıyorken adet olmazsın canım merak etmeKızlar günaydın bugün transfer günü dahil 4 günüm gece uyurken çok şiddetli kasık ağrım oldu batma gibi yada ordan bir şey kopar gibi oldu ona uyandım uyanırken de ağrıyordu belim çok ağrıyor adet öncesi ağrısına benziyor inşallah regl olmam
Ahh inşallah kuzum çıkar çıkmaz yazıcamHaydi inşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Kızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmişDr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim
![]()
İnşallah bi sürü kaliteli yumurtaların olurAmin Maşallahçok sevindim senin adına en azından kan sonucun çıkana kadar evde dinlenmiş olursun belkisi böyle hayırlı oldu
ben şu an yumurta büyütüyorum pazartesi günü kontrolüm var ondan sonra Opu olacağım inşallah
![]()
İnşallah bi sürü kaliteli yumurtaların olur
Anladım canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeBana Transfer sonrası 12. Ve 14.gün kan ver demişti.
11.gün ilçede verdim 13. Gün ilçe laboratuvar bozuk diye gittim merkezde verdim
Aynı yer olmadığı için 15. Gün tekrar merkezde kan verdim.
Değer 1500civarı olması gerek ki kese görülsün, bu sebepten cuma günü tekrar ver ona göre cumartesi bayramdan önce muayeneye gelirsin dedi.
Araya bayram girdiğinden olsa gerek tekrar vereceğim ki inşAllah arefe günü gider görürüm.
Çok şükürKızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmişDr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim
![]()
Amin canım inşallahGünaydın canım inşallah bebeğin yerleştiriyordur onun ağrısı olsun inşallah Amin![]()
Amin canımMaşallahçok şükür canım tebrik ederim
hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik mucize
![]()
Amin canımçok sağol.ins senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini duyarız
![]()
Çok sağ ol canımÇok şükürinşAllah hayırlısıyla keseside görürsün canım
Bende yarın vereceğim tekrar 1500 civarı olursa cumartesi inşAllah kese görmeye gideceğim
Değeriniz kaç gün arayla baktırdınız?
Selam kızlar
Tem yumurtamızı 17,5 mm yaptık bugün son iğne alıyorum. Cumartesi yumurtayı alacaklar umarım embriyomuz oluşur ve 2 nisanda transfer olur. Duya çok ihtiyacım var.![]()
MaşallahKızlar bende kan verdim değerim 183 ten 479 a yükselmişDr artık kan verme dedi.Ayin 2 si gibi kese için Dr a gideceğim
![]()