• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tedirgin olmayın ☺️ diş çekimi 20lik diş gibi düşünün. Orada bir işlem olunca temizlenme alma çekme ve benzeri işlem sonrası orası yine hassas olur.
Toplama işleminizde ben diş çekimine benzetiyorum 😅😂
Sonuçta bir işlem var, bir şeyler alınıyor toplanıyor vs
Ahaha doğru çok mantıklı 😅

Arkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlara🙏İnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmaz🙏🌼Ama yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum🌼🙏
Merhaba ben de sürece Balıkesir Atatürk şehir hastanesi ; Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın hocaya başladım :)

Ben yazayım doktorum İstanbul Kartal Umut Hastanesi Dr .F.Birol.Transferim Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr Erkut Attar tarafından yapıldı 🌼
Ben Ankara’da Prof. Dr. İbrahim Esinler. Hacettepe de kendisi ama özel muayenehanesi var.
Aynı zaman da eşide Hacettepede ve muayenehanede kendisi Perinatolog riskli gebelikler uzm.
Eşi ile yüz yüze görüşmem olmadı ama çok güzel yorumlar var.
Hocamdan çok memnunum, güler yüz ilim irfan 👍🏻
PKOS dalı olmak üzere bir çok hakim olduğu konular var.

Unutmamissiniz çok teşekkür ederim amin 🥰

Rica ederim ☺️ canım biz bu yola beraber çıktık unuturmuyum hiç inşallah transferin su gibi geçsin bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah bol şanslar diliyorum 🫶🏻 son durumundan haberdar et bizi test günü falan alınca tekrar güncelleme yapalım 😍👼

Kızlar günaydın bugün transfer günü dahil 4 günüm gece uyurken çok şiddetli kasık ağrım oldu batma gibi yada ordan bir şey kopar gibi oldu ona uyandım uyanırken de ağrıyordu belim çok ağrıyor adet öncesi ağrısına benziyor inşallah regl olmam

Canım kese görüle kadar kan mı veriliyor hep
Bana Transfer sonrası 12. Ve 14.gün kan ver demişti.
11.gün ilçede verdim 13. Gün ilçe laboratuvar bozuk diye gittim merkezde verdim
Aynı yer olmadığı için 15. Gün tekrar merkezde kan verdim.
Değer 1500civarı olması gerek ki kese görülsün, bu sebepten cuma günü tekrar ver ona göre cumartesi bayramdan önce muayeneye gelirsin dedi.
Araya bayram girdiğinden olsa gerek tekrar vereceğim ki inşAllah arefe günü gider görürüm.

mayala katar mayala katar cumartesi opu olacak inşallah.
Transfer de taze olacak büyük ihtimalle. Tabloya beni de ekler misiniz 🙂
46 yaş
4. deneme
Maşallah 🧿 canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı embriyoların olsun inşallah 🤲🫶🏻 tamam canım eklerim 🥰

Son düzenleme:
Kızlar günaydın bugün transfer günü dahil 4 günüm gece uyurken çok şiddetli kasık ağrım oldu batma gibi yada ordan bir şey kopar gibi oldu ona uyandım uyanırken de ağrıyordu belim çok ağrıyor adet öncesi ağrısına benziyor inşallah regl olmam
Günaydın canım inşallah bebeğin yerleştiriyordur onun ağrısı olsun inşallah Amin 🤲💕👼

Rica ederim ☺️ canım biz bu yola beraber çıktık unuturmuyum hiç inşallah transferin su gibi geçsin bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah bol şanslar diliyorum 🫶🏻 son durumundan haberdar et bizi test günü falan alınca tekrar güncelleme yapalım 😍👼
Sizinki ne zaman belli oldu mu peki. Bizde yola çıktık bizde hastaneye doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım bayram tatili 9 gün oldu çok şükür evde baya dinlenmeye zamanım olacak

Sizinki ne zaman belli oldu mu peki. Bizde yola çıktık bizde hastaneye doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım bayram tatili 9 gün oldu çok şükür evde baya dinlenmeye zamanım olacak

Amin Maşallah 🧿 çok sevindim senin adına en azından kan sonucun çıkana kadar evde dinlenmiş olursun belkisi böyle hayırlı oldu 🤲😍 ben şu an yumurta büyütüyorum pazartesi günü kontrolüm var ondan sonra Opu olacağım inşallah 🤲👼

Back
X