- 4 Aralık 2024
- 3.085
- 2.801
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.121
Hayırlı geceler diliyorum herkese kimin ne dileği isteği varsa Rabbim kabul etsin herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah Amin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha doğru çok mantıklıTedirgin olmayındiş çekimi 20lik diş gibi düşünün. Orada bir işlem olunca temizlenme alma çekme ve benzeri işlem sonrası orası yine hassas olur.
Toplama işleminizde ben diş çekimine benzetiyorum
Sonuçta bir işlem var, bir şeyler alınıyor toplanıyor vs
Merhaba ben de sürece Balıkesir Atatürk şehir hastanesi ; Prof. Dr. Mine İslimye Taşkın hocaya başladım :)Arkadaşlar herkes transferinin yapıldığı ya da yapılacağı şehri ve merkezi yazsa nasıl olur acaba?Genel bir fikir olur bize ve yeni başlayanlaraİnşallah bizler sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi gerek kalmaz
Ama yeni başlayanlara da yardımcı olabilir diye düşünüyorum
![]()
Ben Ankara’da Prof. Dr. İbrahim Esinler. Hacettepe de kendisi ama özel muayenehanesi var.Ben yazayım doktorum İstanbul Kartal Umut Hastanesi Dr .F.Birol.Transferim Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr Erkut Attar tarafından yapıldı![]()
Unutmamissiniz çok teşekkür ederim amin![]()
Canım kese görüle kadar kan mı veriliyor hepBende cuma günü tekrar kan vereceğim. Dün verdim 882 çıktı. İnşAllah cuma 1500leri bulur ve cumartesi bayramdan önce kese görülür.
Kalp atışlarını duyucam inş 7 nisanda sonra doktorumuza veda başka doktor arayışınaBenim doktorum çok ilgisizdi biraz ilgi.ihtiyacim varteşekkür ederim inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız.bilmiyorim bitti mi tedavi
Allahalla bahçeci dimi neden ilgisizki merkez nasıl peki onlardamı ilgisizBenim doktorum çok ilgisizdi biraz ilgi.ihtiyacim varteşekkür ederim inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız.bilmiyorim bitti mi tedavi
Bana Transfer sonrası 12. Ve 14.gün kan ver demişti.Canım kese görüle kadar kan mı veriliyor hep
Yok canım bahçeci değil üniversite hastanesiydiAllahalla bahçeci dimi neden ilgisizki merkez nasıl peki onlardamı ilgisiz
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahKalp atışlarını duyucam inş 7 nisanda sonra doktorumuza veda başka doktor arayışına
Maşallahmayala katar cumartesi opu olacak inşallah.
Transfer de taze olacak büyük ihtimalle. Tabloya beni de ekler misiniz
46 yaş
4. deneme
Günaydın canım inşallah bebeğin yerleştiriyordur onun ağrısı olsun inşallah AminKızlar günaydın bugün transfer günü dahil 4 günüm gece uyurken çok şiddetli kasık ağrım oldu batma gibi yada ordan bir şey kopar gibi oldu ona uyandım uyanırken de ağrıyordu belim çok ağrıyor adet öncesi ağrısına benziyor inşallah regl olmam
Sizinki ne zaman belli oldu mu peki. Bizde yola çıktık bizde hastaneye doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım bayram tatili 9 gün oldu çok şükür evde baya dinlenmeye zamanım olacakRica ederimcanım biz bu yola beraber çıktık unuturmuyum hiç inşallah transferin su gibi geçsin bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah bol şanslar diliyorum
son durumundan haberdar et bizi test günü falan alınca tekrar güncelleme yapalım
![]()
Sizinki ne zaman belli oldu mu peki. Bizde yola çıktık bizde hastaneye doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım bayram tatili 9 gün oldu çok şükür evde baya dinlenmeye zamanım olacak