• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

K kncek canım yarın transferin var dilerim herşey sağlıklı güzel olsun senin için Allahım nasip etsin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur anneciğini hiç bırakmasın inşallah Amin 🤲😍 şans 🍀 senden yana olsun dualarım seninle canım 🤲🫶🏼
Ayyyy ağlattın beni be mayalam Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🙏 🥰 🫶 dilerim ki hep birlikte güzelliklerle evlatlarımızı kucağımıza alalım

Canm ben bayadır yorum atamadım sen napdın tabloda Gördüm bişeyler ama yazışmaları yakalayamadım:)

Dün kan test günüm dü çok şükür pozitifleri gördüm darısı keseye kalp ♥️ atımına olsun inşallah Amin 🤲
Sen nasılsın durumun bebeğin nasıl doktora gittin mi her şey yolunda inşallah 🫶🏼

Dün kan test günüm dü çok şükür pozitifleri gördüm darısı keseye kalp ♥️ atımına olsun inşallah Amin 🤲
Sen nasılsın durumun bebeğin nasıl doktora gittin mi her şey yolunda inşallah 🫶🏼
Ayy nasıl mutlu oldumm canm Allahım sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. bnimde biraz sıkıntılı bi süreçteym cnm ama çok şümür hamilelik devam ediyor dualarınızda benife eksik etmeyin 🤲🏻

Ayy nasıl mutlu oldumm canm Allahım sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. bnimde biraz sıkıntılı bi süreçteym cnm ama çok şümür hamilelik devam ediyor dualarınızda benife eksik etmeyin 🤲🏻

Canım benim çok sağol Allah razı olsun hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲🥹
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına Almak nasip olsun inşallah Amin 🤲❤️

Canım benim çok sağol Allah razı olsun hep beraber sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲🥹
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına Almak nasip olsun inşallah Amin 🤲❤️
İnşallahh canım hepimiz içinn senin adınada çok sevindimm Rabbim sağsalim ilerletisnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

demi ya, o zaman bi topikdaha bekliyorum şu kalp atışlarımız vs netleşince mart ve nisan ayında tüp bebekle hamile kalanlar grubu. Hep orda yazışalım

Evet canım benim aklımda önce bir bebişleri Allah’ın izniyle görelim hamiş grubu açalım gelmeyenin kaynanası evine yatıya gelsin 😝😂

Back
X