Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar günaydın bugün sat göre 5+4 oldum hafif kahverengi lekelenme oldu ağrı yok korkmalı mıyım yerleşme için geç değil mi ne yapmalıyım
Günaydın canim lekelenme nerdeyse herkes yaşadı bu grupta ben hem 6. Hafta gibi yaşadım hem 9. Hafta da. 6. Haftada gitmiştim korkuyla yerleşme kanaması demişti kanama alanı yok demişti. Normal dedi..ama kırmızı kan değil kahverengi lekelenme. Kırmızı agrili ve yoğun olursa kork demişti doktor canım.9. haftada hiç gitmedim hala arada silinince geliyor. Benim başıma gelen bu ama için rahat etmiyorsa git bir baktır canım.

Dinlen kendini yorma , normal olası bi durum korkma bişi olmaz. Sen pozitif görmüştün ama dimi ben öyle hatırlıyorum

Yaz
Doktoruna bilgi ver korkacak bi durum yoktur bence inşallah bol bol dinlen kendini yorma , Allahım korur merak etme
Yazdım doktoruma olabilir önemli değil takip edelim ilaçlara aynen devam et demiş inşallah bir sorun olmaz
Doktorum olabilir dedi zaten cumartesi randevum var takip edecem bakalım ağrın oluyor muydu benim şuan çok hafif bazen sancı oluyor birkaç saniye süren arada da bel ağrısı normaldir herhalde dimi şiddetli ağrı olursa sıkıntı. Bu arada bende yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama geç değil mi dedim kendi kendime

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZDA DONDURMA İŞLEMİ VS İLE İLGİLİ HİÇ DOKTORUM HİÇBİR BİLGİ VERMEDİ NE YAPMALIYIM AÇIKCA ONUDA BİLMİYORUM AMA DOKTOR ÇOK EMİN KONUŞMUŞTU BENDE TUTMAMA İHTİMALİ YOK DEMİŞTİ.

Aynen öyle .sonuçta tüplerde sıkıntı olsa bile tüp bebek için engel değil . Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah

Bende senin gibi düşünmüştüm geç degilmi yerleşme için acaba diye ama bebeğin kendine yer açıyor rahimde demişti ben 10 haftalık oldum hala ağrım var doktora hep soruyorum rahim değişiyor ağrı normal diyor tüp bebek doktorumda progestan fitil de yapar demişti. Ne bilim ne derlerse inanıyoruz iste

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah Amin

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah uzan dinlen ağır işler yapma ilaçların etkisiyle de kanama olabiliyor dikkat et kendine

Kızlar günaydın bugün sat göre 5+4 oldum hafif kahverengi lekelenme oldu ağrı yok korkmalı mıyım yerleşme için geç değil mi ne yapmalıyım

Korkma canım ilaçların etkisiyle de olabilir doktoruna sor istersen dinlenmeye çalış Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin

Valla içimi rahatlatmaya çalışıyorum canm iyi olacak diye daha önce 3 kaybım var ama hiçbiri benden kaynakli değildi eşimin sperm dnasi hasarliydi bebeklerin hep kromozom bozukluğu vardı şimdi ki embriyom genetikli sağlıklı geldi inşallah artık kötü şeyler yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…