Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende göğüs hassasiyeti yok şu an ama ara ara beni yoklayan bir mide bulantısı oluyor normalde biliyorum erken ama bende mi erken başladı bilmiyorum
Evet göğüs hassasiyeti olmaması normal. Estrofem ilacı hassas yapıyor. Oksapari vurunca hassasiyet azalıyor. Yani ilerleryen 2 ay icinde oluşur. Mide bulantısı olabilir belki ikiz çocuk etkisinden olabilir. Vücut bazal sıcaklığı da bulantıya neden olabilir. Asıl nedeni bu olabilir.

Aşko senin erken başlar ikiz olduğu için, geçen sefer ben daha keseyi görmeden bulantılarm başlamıştı, bu sefer 6+1 tık yok

Bak inanmazsınız daha test yapmamıştım baktım yemek fazla yiyemiyorum bana mı öyle geliyor dedim acaba şu anda öyle yemek yapınca kokudan midem bulanıyor

Maşallah bu ne güzel bilgiler böyle canım benim doğal gebelik vajinal fitil sadece 12.haftaya kadar kullanacağım nasip olursa bende bazen üşüyorum bazen sıcaklıyorum

Bak inanmazsınız daha test yapmamıştım baktım yemek fazla yiyemiyorum bana mı öyle geliyor dedim acaba şu anda öyle yemek yapınca kokudan midem bulanıyor
Aşkım ikizlerin ağır oluyor gerçekten ben 5.haftada perişandım, kusma olmuyor asla, ama yemek kokusu, et, yumurta, tavuk tiksinirdim ya, sabah kalktığım an halsizlikle başlardı, burnuna maske takıp yap aşkım yemekleri ben öyle yaptım

Sepide baştan belli ikiz dedin eni sonu ikiz oldu daha dur kese zamanı süprizler belki bizi bekliyor birde üçüz oluyormuş sağol canım öyle yaparım

Kızlar reglimin 3. Günündeyim sonuçları bilenler yorunlayabilir mii doktorun yanına henüz giremedim

Eklentiler

• IMG_6866.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 17
Bende göğüs hassasiyeti yok şu an ama ara ara beni yoklayan bir mide bulantısı oluyor normalde biliyorum erken ama bende mi erken başladı bilmiyorum
Yok canım normal kişiden kişiye değişir benim transferin 7.-8. Günü bile olmuştu .Şimdi çok fena midem maalesef hep bulantılı bir halde

Geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah canım Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Allah sabırlar versin bende adınıza üzüldüm yükselme durumu olmaz mı peki bilgi verildi mi ? Donmuş embriyonuz mevcut mu başka
Teşekkür ederim maalesef başka yok şu anda, doktordan da bilgi gelmedi henüz ama yükselmez herhalde ya ne bilim 1 bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…