- 14 Ağustos 2024
- 2.147
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.394
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.561
Evet göğüs hassasiyeti olmaması normal. Estrofem ilacı hassas yapıyor. Oksapari vurunca hassasiyet azalıyor. Yani ilerleryen 2 ay icinde oluşur. Mide bulantısı olabilir belki ikiz çocuk etkisinden olabilir. Vücut bazal sıcaklığı da bulantıya neden olabilir. Asıl nedeni bu olabilir.Bende göğüs hassasiyeti yok şu an ama ara ara beni yoklayan bir mide bulantısı oluyornormalde biliyorum erken ama bende mi erken başladı bilmiyorum
Aşko senin erken başlar ikiz olduğu için, geçen sefer ben daha keseyi görmeden bulantılarm başlamıştı, bu sefer 6+1 tık yok
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bırakmasın annesini, yerini çok sevsinTransferimi oldum bende şimdi yatırıyolar
Evet göğüs hassasiyeti olmaması normal. Estrofem ilacı hassas yapıyor. Oksapari vurunca hassasiyet azalıyor. Yani ilerleryen 2 ay icinde oluşur. Mide bulantısı olabilir belki ikiz çocuk etkisinden olabilir. Vücut bazal sıcaklığı da bulantıya neden olabilir. Asıl nedeni bu olabilir.
Aşkım ikizlerin ağır oluyor gerçekten ben 5.haftada perişandım, kusma olmuyor asla, ama yemek kokusu, et, yumurta, tavuk tiksinirdim ya, sabah kalktığım an halsizlikle başlardı, burnuna maske takıp yap aşkım yemekleri ben öyle yaptımBak inanmazsınız daha test yapmamıştım baktım yemek fazla yiyemiyorum bana mı öyle geliyor dedim acabaşu anda öyle yemek yapınca kokudan midem bulanıyor
Aşkım ikizlerin ağır oluyor gerçekten ben 5.haftada perişandım, kusma olmuyor asla, ama yemek kokusu, et, yumurta, tavuk tiksinirdim ya, sabah kalktığım an halsizlikle başlardı, burnuna maske takıp yap aşkım yemekleri ben öyle yaptım
Ay kız biri bölünmüş düşünseneSepide baştan belli ikiz dedin eni sonu ikiz oldudaha dur kese zamanı süprizler belki bizi bekliyor birde üçüz oluyormuş sağol canım öyle yaparım
Ay kız biri bölünmüş düşünsenesen aralarında böyle
Bugün 8. Günüm dayanamadım gidip kan verdim maalesef 0.36 çıktı şans benden yana değilmiş
Kızlar reglimin 3. Günündeyim sonuçları bilenler yorunlayabilir mii doktorun yanına henüz giremedim
Yok canım normal kişiden kişiye değişir benim transferin 7.-8. Günü bile olmuştu .Şimdi çok fena midem maalesef hep bulantılı bir haldeBende göğüs hassasiyeti yok şu an ama ara ara beni yoklayan bir mide bulantısı oluyornormalde biliyorum erken ama bende mi erken başladı bilmiyorum
Yok canım normal kişiden kişiye değişir benim transferin 7.-8. Günü bile olmuştu .Şimdi çok fena midem maalesef hep bulantılı bir halde
Ay inşallah canım ya bekliyorum bakalım. Lh düşük gibi geldi sanki ama problem mi bilemedim amh 0.57 ydiDeğerlerin normal iyi çıkmış tabi doktorun daha iyi bilir doktorunla görüşürsen bizi de haberdar edersin inşallah
Allah sabırlar versin bende adınıza üzüldüm yükselme durumu olmaz mı peki bilgi verildi mi ? Donmuş embriyonuz mevcut mu başkaBugün 8. Günüm dayanamadım gidip kan verdim maalesef 0.36 çıktı şans benden yana değilmiş
Geçmiş olsuncanım üzüldüm senin adına Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah canım Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Teşekkür ederim maalesef başka yok şu anda, doktordan da bilgi gelmedi henüz ama yükselmez herhalde ya ne bilim 1 bile değilAllah sabırlar versin bende adınıza üzüldüm yükselme durumu olmaz mı peki bilgi verildi mi ? Donmuş embriyonuz mevcut mu başka
O sırada lh 0 olan benAy inşallah canım ya bekliyorum bakalım. Lh düşük gibi geldi sanki ama problem mi bilemedim amh 0.57 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?