• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar günaydın 🌼 bugün sat göre 5+4 oldum hafif kahverengi lekelenme oldu ağrı yok korkmalı mıyım yerleşme için geç değil mi ne yapmalıyım
Günaydın canim lekelenme nerdeyse herkes yaşadı bu grupta ben hem 6. Hafta gibi yaşadım hem 9. Hafta da. 6. Haftada gitmiştim korkuyla yerleşme kanaması demişti kanama alanı yok demişti. Normal dedi..ama kırmızı kan değil kahverengi lekelenme. Kırmızı agrili ve yoğun olursa kork demişti doktor canım.9. haftada hiç gitmedim hala arada silinince geliyor. Benim başıma gelen bu ama için rahat etmiyorsa git bir baktır canım.

Selam arkadaşlar az önce çok hafif açık pembe kahve gibi kanamam oldu çok korktum hemen doktorumu aradım, coraspini kesti ve bugün dinlen dedi. Yoğun bir kanama değil ama korkuyorum başına gelen varmı? Kan Testi de yapmadım daha ne oluyo hiç bilmiyorum

Dinlen kendini yorma , normal olası bi durum korkma bişi olmaz. Sen pozitif görmüştün ama dimi ben öyle hatırlıyorum

Yaz
Doktoruna bilgi ver korkacak bi durum yoktur bence inşallah bol bol dinlen kendini yorma , Allahım korur merak etme 💕
Yazdım doktoruma olabilir önemli değil takip edelim ilaçlara aynen devam et demiş inşallah bir sorun olmaz 🤲
Günaydın canim lekelenme nerdeyse herkes yaşadı bu grupta ben hem 6. Hafta gibi yaşadım hem 9. Hafta da. 6. Haftada gitmiştim korkuyla yerleşme kanaması demişti kanama alanı yok demişti. Normal dedi..ama kırmızı kan değil kahverengi lekelenme. Kırmızı agrili ve yoğun olursa kork demişti doktor canım.9. haftada hiç gitmedim hala arada silinince geliyor. Benim başıma gelen bu ama için rahat etmiyorsa git bir baktır canım.
Doktorum olabilir dedi zaten cumartesi randevum var takip edecem bakalım ağrın oluyor muydu benim şuan çok hafif bazen sancı oluyor birkaç saniye süren arada da bel ağrısı normaldir herhalde dimi şiddetli ağrı olursa sıkıntı. Bu arada bende yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama geç değil mi dedim kendi kendime

öncelikle hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberler alırsınız. 25inde yumurta toplandıysa ve 30unda transfer olacaksa size taze transfer yapılacaktır demek ki, taze transferde genetik yapılamiyor zaten. Genetik sonucu ortalama 15güne çıktığı için. Transfer sonrası kalanları donduracaksa eğer belki onlardan numune alabilir ama genelde ilk denemede genetiğe yollamıyorlar. Transfer anestezi olmadan yapılıyor ekstra bir durum yoksa ama zaten normal muayene gibi. Can yakan bir şey değil, idrara sıkışık gittiğiniz için ultrasonla görüntü alırken biraz çiş bastırıyor hepsi o kadar. İnşallah hayırlı haberlerinzi alırız.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZDA DONDURMA İŞLEMİ VS İLE İLGİLİ HİÇ DOKTORUM HİÇBİR BİLGİ VERMEDİ NE YAPMALIYIM AÇIKCA ONUDA BİLMİYORUM AMA DOKTOR ÇOK EMİN KONUŞMUŞTU BENDE TUTMAMA İHTİMALİ YOK DEMİŞTİ.

Benim doktorda öyle söyledi. Birde şunu söyledi eğer aşılama yaparsak rahim filmi isteriz çünkü tüp bebekte biz embriyoyu alır direk rahme yerleştiririz. Kaldı ki ameliyatı yapan doktor benim arkadaşım ve o da bir sıkıntı görmemişti için rahat olsun dedi. İki folikülle devam edecez. Hayırlısı bakalım artık.
Aynen öyle .sonuçta tüplerde sıkıntı olsa bile tüp bebek için engel değil . Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallah 💐🌺

Yaz

Yazdım doktoruma olabilir önemli değil takip edelim ilaçlara aynen devam et demiş inşallah bir sorun olmaz 🤲

Doktorum olabilir dedi zaten cumartesi randevum var takip edecem bakalım ağrın oluyor muydu benim şuan çok hafif bazen sancı oluyor birkaç saniye süren arada da bel ağrısı normaldir herhalde dimi şiddetli ağrı olursa sıkıntı. Bu arada bende yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama geç değil mi dedim kendi kendime
Bende senin gibi düşünmüştüm geç degilmi yerleşme için acaba diye ama bebeğin kendine yer açıyor rahimde demişti😆 ben 10 haftalık oldum hala ağrım var doktora hep soruyorum rahim değişiyor ağrı normal diyor🤷‍♀️ tüp bebek doktorumda progestan fitil de yapar demişti. Ne bilim ne derlerse inanıyoruz iste

Canım ben de dün başladım reglim bugün bitti. Bize yasaklamadı sadece 9 mayısta kontrolüm var muhtemelen o tarihten itibaren yasaklayacak.
Senden kan aldı mı progesterona bakmak için? Benden dün kan aldılar bugün sonucu çıkar öğleden sonra dediler.

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah Amin 🤲🥰

Selam arkadaşlar az önce çok hafif açık pembe kahve gibi kanamam oldu çok korktum hemen doktorumu aradım, coraspini kesti ve bugün dinlen dedi. Yoğun bir kanama değil ama korkuyorum başına gelen varmı? Kan Testi de yapmadım daha ne oluyo hiç bilmiyorum

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun 💐
İnşallah bir daha yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah uzan dinlen ağır işler yapma ilaçların etkisiyle de kanama olabiliyor dikkat et kendine 🤲😍

Kızlar günaydın 🌼 bugün sat göre 5+4 oldum hafif kahverengi lekelenme oldu ağrı yok korkmalı mıyım yerleşme için geç değil mi ne yapmalıyım

Korkma canım ilaçların etkisiyle de olabilir doktoruna sor istersen dinlenmeye çalış Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥰

Bende senin gibi düşünmüştüm geç degilmi yerleşme için acaba diye ama bebeğin kendine yer açıyor rahimde demişti😆 ben 10 haftalık oldum hala ağrım var doktora hep soruyorum rahim değişiyor ağrı normal diyor🤷‍♀️ tüp bebek doktorumda progestan fitil de yapar demişti. Ne bilim ne derlerse inanıyoruz iste
Valla içimi rahatlatmaya çalışıyorum canm iyi olacak diye daha önce 3 kaybım var ama hiçbiri benden kaynakli değildi eşimin sperm dnasi hasarliydi bebeklerin hep kromozom bozukluğu vardı şimdi ki embriyom genetikli sağlıklı geldi inşallah artık kötü şeyler yaşamayız 🤲🏻🤲🏻😊

Back
X