- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.281
Artık cuma günü vereceğim canım bekleyeceğimCanimm ben 6. Gün kan verdim 28 çıktı. 10. Gün 288 oldu sana tavsiyem bekle 10. Gün ver direkt kan
Ay hadi gözümüz aydınKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Canım benim ilk ve son negatifin olur ins.Haklısınız pes etmek için çok erken rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Yaaaa çok şükür bin şükür çok sevindim arkadaşımAmin canım benim Allah razı olsun
Test günüm bugündü çok şükür hamdolsun pozitif çıktıinşallah sağlıcakla ilerler kucağımıza almak nasip olsun Amin
Allah ,her dişinin neye gebe olduğunu,rahimlerin neyi eksiltip neyi artirdigini bilir. Şüphesiz ki Allah ,her şeyi bir ölçüye göre yaratmıştır. (Rad/8 ) Arkadaşım nasibinde varsa olur. Umutsuzluğa kapılmak yok. Nasibini kovalayan yakalar. Allah ol deyince olur. İlk şoku atlat. Ama sakın kendine yüklenme. Tevekkül et.Merhaba kızlar ,
Dün kan verdim ve testim negatif çıktı maalesef psikolojim çok kötü oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama etrafımdaki kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sanki dünyam yıkıldı daha ilk denemede ne yapmalıyım bilmiyorım kafamda senaryolar kurmalara başaldım acaba doktor mu hatalı yoksa ben mi diye şimdi sormak istediğim bu süreçte uyku hapı vs alınması öneriliyor mu sanki bir tek uyurken unutscakmışım gibi geliyor
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize bu verdiğimz çabalarım karşılığını versin inşallahgüzel yürekli insanlar
Kızlar sizin de iç çamaşırınıza su gibi akıntı geliyor mu arada? Şimdi tuvalete kalkınca gördüm, ama transfer öncesinde de oluyordu arada neden oluyor acaba?
Ay hadi gözümüz aydınRABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaaa çok şükür bin şükür çok sevindim arkadaşımrabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok güzel haber verdin ayyy çok sevindim vallahi
tabii ki gelişcek bak görürsün, normalde ortalama 18 19 yapıyorlar beni 21.gün transfer etti mesela çok şükür pozitifi gördüm. O yüzden bozma moralini hayırlı haberlerini de ver bize :)Çok saol canım karar verdik artık devam edecez ama doktor bi hap verdi 2 gün kullan eğer onunla bi gelişme olursa iğnelere devam ederiz dedi. Ben çok kararsız olunca ona karar verdi artık. İnşallah iki folikülde yumurta olarak çıkar.
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Şuan 7 haftalık hamileyim çok şükrü keseleri gördük gayet sağlıklı ilerliyor dedi doktorumuz fakat bu hafta iki kere arabamla yarım saatlik bir mesafe ye gittik dönüşte eve geldiğimizde tuvaletimi yapıp silinirken hafif açık renk kan geliyor tüp bebek doktrum kanama istenmeyen şey dedi hatta antibiyotik verdi bana yurt dışnda yaşadığım için burdaki doktorumda kese görümünü o yaptı ve gayet normal dedi bu türk kanamalar hiç endişe etme dedi daha önce denemelerim negatif ve düşükle sonuçlandığı için tedirgin oluyorum böyle olay yaşayan varmı ?
Amin amin amin inşallah çok teşekkür ederim artık doktor kontrolüm olmadığı sürece evden dışarı adım atmayacam.Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Amin
Yani buradaki çoğu kişi yaşadı önemli olan artmaması elinden geldiğince dinlenmeye çalış inşallah kolaylıkla atlatırsın inşallah
Amin amin amin inşallah çok teşekkür ederim artık doktor kontrolüm olmadığı sürece evden dışarı adım atmayacam.
Yarın gidecem ALLAH izin verirseAmin Ecmain inşallah canım benim Allah razı olsun
Sen gittin mi ultrasona canım durumun nasıl
Tabiki inşallah. Rabbim bu yolculuğa çıkanların her daim yardımcısı olsun inşallah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinSen tüm önlemleri al gerisini Allaha bırak en azından bu riskli dönemler geçsin inşallah
Yarın gidecem ALLAH izin verirse
Çok heyecanlıyım acaba kese görünür mü diye yerim de duramıyorum duanızı eksik etmeyin
Yaaaa maşallah peki kalp atışı icin kaç gün sonrasina randevu verdilerMaşallahbende 2003 ile gördüm keseyi
İnşallah yazacam canım ama nasıl uyuyacam onu bilmiyorumAmin canım inşallah sağlıklı bir şekilde görmek nasip olsun bizi de haberdar et canım
İnşallah yazacam canım ama nasıl uyuyacam onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?