- Konu Sahibi mayala katar
- #17.221
5. Günündeyim canımMaşallahsübhanallah bebişin seninle sağlıcakla değerlerin katlasın inşallah Amin
bugün kaçıncı günündesin transfer hariç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Günündeyim canımMaşallahsübhanallah bebişin seninle sağlıcakla değerlerin katlasın inşallah Amin
bugün kaçıncı günündesin transfer hariç
Hepimiz de inşallah Rabbim yüzlerimizi güldürsün Allah razı olsunCanım benim çok üzüldüm
Allahım yaşadıklarının karşısında seni mükafatlandırsın inşallah Amin dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin![]()
Merhaba, Transferin 5. Günü mü 22 bin çıktı?Canım test günüm cuma günü verdiğim kan testinde 22.200 çıktı çok şükür rabbime![]()
Yok canım yani 22.2 çıktıMerhaba, Transferin 5. Günü mü 22 bin çıktı?
öncelikle hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberler alırsınız. 25inde yumurta toplandıysa ve 30unda transfer olacaksa size taze transfer yapılacaktır demek ki, taze transferde genetik yapılamiyor zaten. Genetik sonucu ortalama 15güne çıktığı için. Transfer sonrası kalanları donduracaksa eğer belki onlardan numune alabilir ama genelde ilk denemede genetiğe yollamıyorlar. Transfer anestezi olmadan yapılıyor ekstra bir durum yoksa ama zaten normal muayene gibi. Can yakan bir şey değil, idrara sıkışık gittiğiniz için ultrasonla görüntü alırken biraz çiş bastırıyor hepsi o kadar. İnşallah hayırlı haberlerinzi alırız.HERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
cevap veren olmuştur eminim ama bence gayet iyi, benim 6 larla falan başladı. Gayet güzel, bol ve kaliteli yumurtaların olsun inşallahBide şunu sorcam başlangıçta 9 mm folikül için büyüklük iyi mi ?
5. Günündeyim canım
Allah razı olsun canım, inşallah sizin gibi burada pozitif haberlerimi paylaşmak nasip olsun bana da.![]()
Mayala çok şükür gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Mayala çok şükür gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh![]()
Ay girdim profiline mesajlarin içinde arıyorum bu harika haberi.rabbim sağ salim kavuştursun sizi.bende muayene ye gittim bugün süreçe girdikKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa![]()
Çok saol canım karar verdik artık devam edecez ama doktor bi hap verdi 2 gün kullan eğer onunla bi gelişme olursa iğnelere devam ederiz dedi. Ben çok kararsız olunca ona karar verdi artık. İnşallah iki folikülde yumurta olarak çıkar.cevap veren olmuştur eminim ama bence gayet iyi, benim 6 larla falan başladı. Gayet güzel, bol ve kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Ay evet muayeneye gidecektiiii
Ay girdim profiline mesajlarin içinde arıyorum bu harika haberi.rabbim sağ salim kavuştursun sizi.bende muayene ye gittim bugün süreçe girdik![]()
Benim doktorda öyle söyledi. Birde şunu söyledi eğer aşılama yaparsak rahim filmi isteriz çünkü tüp bebekte biz embriyoyu alır direk rahme yerleştiririz. Kaldı ki ameliyatı yapan doktor benim arkadaşım ve o da bir sıkıntı görmemişti için rahat olsun dedi. İki folikülle devam edecez. Hayırlısı bakalım artık.Canım artık ultrasonlar ayrıntılı çok fazla hekim bir şey görürse söylüyor . Benimde 2 kere tutmayınca hsg de görelim bir şey çıkmayacak ama aklımızda kalmasın dendi gerçekten de bir şey çıkmadı
Çok saol canım karar verdik artık devam edecez ama doktor bi hap verdi 2 gün kullan eğer onunla bi gelişme olursa iğnelere devam ederiz dedi. Ben çok kararsız olunca ona karar verdi artık. İnşallah iki folikülde yumurta olarak çıkar.![]()
Ben mi canım?Bana yazar mısın özelden
Şu an içime doğdu sizin pozitif olcakMerhabalar herkese, bekleme sürecinde olan herkese güzel haberler diliyorum gebe kalan arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallahben de bugün transfer oldum aranıza katıldım