Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dur canım hayırlısıyla bu sefer nasip olacaktır Allah’ın izniyle sen şimdi başka şeyler düşünme Allahım yardımcın olsun yüzüne gülsün inşallah Amin
Canım mayala katar iyi ki umut var, inanç var. Yoksa zor olurdu. Hatta şu aralar eşim iş sorunlarını cözer gelecek ay ben de gerilmem. Daha rahat olurum. Sade şuan o sıkıntı da firması kurulsun vs.. ve bu seferligi karşılayacak kenarda birikmişim var Allah tan. Hani manen yanımda olabilecek iç huzurunu bulur inşallah . Başka bir beklentim yok.

3. Gün 3 adet embriyom var doktorum değişti çok iyi bi doktor embriyolari cozdurup 5 güne götürmeyi deneyecekmis teslimiyet diyip susacağım bakalim haftaya cuma transfer tarihi belli olacak

Ben de Perşembe transfer oldum ilk üç gün wc disinda kalkmadim ama zaten kullandığım ilaçlar yapior saniyormsaat olmadan terar geliyor yeterli olmuştur die düşünüyorum. Onun dışında su içmeye hap içmeye ymek disinda kalkmadim

3. Gün 3 adet embriyom var doktorum değişti çok iyi bi doktor embriyolari cozdurup 5 güne götürmeyi deneyecekmis teslimiyet diyip susacağım bakalim haftaya cuma transfer tarihi belli olacak

Ay hadi inşallah dilerim üçü de 5. Güne gider blast olur Altın embriyolarındır inşallah Amin
Allahım inşallah yar ve yardımcın olsun Amin

Çok şükür hamdolsun dilerim bu tedavinde mucizene kavuşursun inşallah Rabbim kolaylıkla seni yormadan sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah Amin
Çok iyi düşünmüşsün kafanız sakinleşsin tedavine full konsantre ol ve pozitif ol moralin yüksek olsun şans senden yana olsun inşallah Amin

Aklıma takıldı canım bu kadar embriyon oluşmuş neden risk alıp ilk başta 5. Güne götürmemişler enteresan

mayala katar balım nasıl gidiyor tekrar yazamadım bende kanla falan uğraştım hep inanılmaz yorgun oluyorum enerjim yok asla soramadım seni.. Nasıl hissediyorsun değerin mükemmel çıkmıştı

mayala katar balım nasıl gidiyor tekrar yazamadım bende kanla falan uğraştım hep inanılmaz yorgun oluyorum enerjim yok asla soramadım seni.. Nasıl hissediyorsun değerin mükemmel çıkmıştı

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hamdolsun iyi gidiyor arada kramplar hafif yokluyor gidiyor bel ağrım var arada üşüyorum ısınıyorum şu an sanki bir rüyadayım hayal gibi geliyor sağlıcakla büyüdüklerini görürsem o zaman artık rüyadan uyanırım inşallah senin kan sonuçlar nasıl iyi çıktı mı inşallah canım

Ya 7 embriyomun 5 adeti 3 günde dondurulmustu iki tanesi 5.gune gitmemişti denendi yani.eve geldim düşünüyorum taşınıyorum kafamı çok taktım yine gitmezse diye

Gider inşallah canım kendine stres yapma Allahım dilerse onlara can verir sana gelip sende can bulurlar inşallah annelerine de can kan olsunlar inşallah Amin Allahım yüzüne baksın inşallah hepsi 5. Güne gider Amin

İnşallah canım Mayalam Rabbim cümlemize o güzel duyguyu tattirsin

Bende sen gibiyim geceleri yanıyorum vücuduma dokunamıyor eşim gün içinde bi üşütme tutuyor anlatamam , oğluşta böyle değildim ama çok şükür her şeyden çok memnunum. Kanları tekrar ettik baya çok şükür güzel arttı değerlerim 10 gün sonra ultrasona çağırdı Allahım ikisini de sana bağışlasın rüya gibi su gibi geçsin inşallah , herkes için çok dua ediyorum pozitif görenlere hayırlı sağlıklı doğumlar , negatif görenlere de bir an önce pozitifler güzel miss gibi doğumlar

Merhaba kızlar ,
Dün kan verdim ve testim negatif çıktı maalesef psikolojim çok kötü oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama etrafımdaki kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sanki dünyam yıkıldı daha ilk denemede ne yapmalıyım bilmiyorım kafamda senaryolar kurmalara başaldım acaba doktor mu hatalı yoksa ben mi diye şimdi sormak istediğim bu süreçte uyku hapı vs alınması öneriliyor mu sanki bir tek uyurken unutscakmışım gibi geliyor

Sakin ol en azından acın hafifleyene kadar ne iyi geliyorsa onu yap uyumak istiyorsan uyu kimseyle konuşmak istemiyorsan konuşma. Kafanı toplarladığın zaman tüm detayları düşün, Allahım bol sabır versin her şerde bi hayır vardır ve mutlaka zamanını bekliyordur

Canimm ben 6. Gün kan verdim 28 çıktı. 10. Gün 288 oldu sana tavsiyem bekle 10. Gün ver direkt kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…