Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aynen diğer aya başlarım hem maddi anlamda bi rahatlıcaz hemde rahim filmi çektireyim artık. Bide yürüyüşleri artırırırm. Zihin olarakta hazır değilim.
Sen o zaman bu ay hsg çektir bi de biraz takviye kullan inositol vs bu ay kendi haline bırak sonra başlarsın kuzum

Canım mayala seni yeni tanıdım ama kalbinin güzelliği burdan hissediliyor bebişlerinle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum

Ayy dimi şunun şurasında temmuza ne kaldı Amin inşallah canim sepidem dualarınıza çok ihtiyacım var eksik etmeyin lütfen
Aşko haziranda 2 kulaç attın mı temmuz geliyor, nisan bitti bile, dualarımız seninle güzelim ve isteyen herkesle inşallah gece yatmadan hep ediyorum Allahım bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakma diye

Çok sevindim maşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzel

Yaaaa her zaman ki sepidem işte az önce mayalam için gözyaşı dökerken sepidem sayesinden kahkaha atıyorum ne güzel insanlar biriktirmişiz böyle ayy senin dualarina kurban aminn inşallah kuzum Rabbim bu yoldaki kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ohhhhh hamdolsun canım benim gözünüaydın olsun bitanem hadi inşAllah bundan sonrada sağlıkla çok güzel hiç korkutmadan ilerlesin bitanem çok sevindim kocammmman sarılıyorum sanada kuzucuklarada

Oy maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah ay ben biliyordum ikiz olduğunu yaaa ay çok sevindim hadi gözün aydın bebeğim❤❤❤❤

Biz zaten ikiz olduğuna eminiz deseydin hahahha. 2 hafta bile geç senin keseler haftaya görünür kuzum allah yüzüne baksın gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallaahh

Amin canım benim çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin

Mayalacım çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de bugün transfer oldum dualarınıza talibim.

Hayırlı olsun canım benim, çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim

Ay geç kaldım kuzum işten çıkamadım daha yeni geldim bekliyorum

Kuzummm o kadar mutlu oldum ki en az kendim pozitif almış kadar sevindim hadi gözümüz aydın

Canım benim canım sana sımsıkı sarılıyorum ve öpüyorum iyi ki tanıdım sizleri Allah razı olsun hepimizden darısı sizlere inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun Amin

Canım mayala seni yeni tanıdım ama kalbinin güzelliği burdan hissediliyor bebişlerinle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum

Ayy çok duygulandırdın beni o senin kalbinin güzelliği canımsın çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim sizi de evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin

Yaaaaa çok sevindimmmm Rabbim sağlıkla ilerlediğini görmeyi nasip etsin darısı bize olsun

Ohhhhh hamdolsun canım benim gözünüaydın olsun bitanem hadi inşAllah bundan sonrada sağlıkla çok güzel hiç korkutmadan ilerlesin bitanem çok sevindim kocammmman sarılıyorum sanada kuzucuklarada

Canım benim çok sağol bacımsu benim ya ailem gibi oldunuz Allah razı olsun hepinizden Amin Ecmain inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza inşallah Amin

Ayy çok duygulandırdın beni o senin kalbinin güzelliği canımsın çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim sizi de evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Amin.Seni hiç tanımasam da kalbinin sıcaklığı oralardan istanbul'a buraya yüreğime geçti...Maşallah

Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Amin.Seni hiç tanımasam da kalbinin sıcaklığı oralardan istanbul'a buraya yüreğime geçti...Maşallah

Canımsın benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun o sizin güzelliğiniz efendim darısı başına yarın güzel pozitif haberlerini bekliyorum inşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…