- 20 Haziran 2016
- 5.316
- 9.516
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.041
Sen o zaman bu ay hsg çektir bi de biraz takviye kullan inositol vs bu ay kendi haline bırak sonra başlarsın kuzumAynen diğer aya başlarım hem maddi anlamda bi rahatlıcaz hemde rahim filmi çektireyim artık. Bide yürüyüşleri artırırırm. Zihin olarakta hazır değilim.
Canım mayala seni yeni tanıdım ama kalbinin güzelliği burdan hissediliyor bebişlerinle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorumKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Kuzum dualarımız seninle pozitifleri görmeden birbirimizi bırakmayacağız inşallahAyy dimi şunun şurasında temmuza ne kaldıAmin inşallah canim sepidem dualarınıza çok ihtiyacım var eksik etmeyin lütfen
Aşko haziranda 2 kulaç attın mı temmuz geliyor, nisan bitti bile, dualarımız seninle güzelim ve isteyen herkesle inşallah gece yatmadan hep ediyorum Allahım bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakma diyeAyy dimi şunun şurasında temmuza ne kaldıAmin inşallah canim sepidem dualarınıza çok ihtiyacım var eksik etmeyin lütfen
Yaaa canım benim amin inşallahKuzum dualarımız seninle pozitifleri görmeden birbirimizi bırakmayacağız inşallah
Valla miyom ameliyatı olmuştum Eylül ayında ondan sonra ben bir kaç doktora gittim kimse rahim filmi demedi. Tüp bebek doktorumda demedi geçen söyledim ona gerek yok dedi ama istersen yapalım dedi. Yani bizim istememizle mi olur
Çok sevindim maşallah Allah sağlıklı ilerlemeyi sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok güzelKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Yaaaa her zaman ki sepidem işte az önce mayalam için gözyaşı dökerken sepidem sayesinden kahkaha atıyorumAşko haziranda 2 kulaç attın mı temmuz geliyor, nisan bitti bile, dualarımız seninle güzelim ve isteyen herkesle inşallah gece yatmadan hep ediyorum Allahım bu yolda olan hiç kimsenin kucağını boş bırakma diye
Ohhhhh hamdolsun canım benim gözünüaydın olsun bitanem hadi inşAllah bundan sonrada sağlıkla çok güzel hiç korkutmadan ilerlesin bitanem çok sevindim kocammmman sarılıyorum sanada kuzucuklaradaKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Oy maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah ay ben biliyordum ikiz olduğunu yaaa ay çok sevindim hadi gözün aydın bebeğim❤❤❤❤Kızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Biz zaten ikiz olduğuna eminiz deseydin hahahha. 2 hafta bile geç senin keseler haftaya görünür kuzum allah yüzüne baksın gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallaahh
Canimm tebrik ederimm
Mayalacım çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Hayırlı olsun canım benim, çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin çok çok sevindimKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Ay geç kaldım kuzum işten çıkamadım daha yeni geldim bekliyorum
Kuzummm o kadar mutlu oldum ki en az kendim pozitif almış kadar sevindim hadi gözümüz aydın
Canım mayala seni yeni tanıdım ama kalbinin güzelliği burdan hissediliyor bebişlerinle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum
Yaaaaa çok sevindimmmmKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Ohhhhh hamdolsun canım benim gözünüaydın olsun bitanem hadi inşAllah bundan sonrada sağlıkla çok güzel hiç korkutmadan ilerlesin bitanem çok sevindim kocammmman sarılıyorum sanada kuzucuklarada
Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Amin.Seni hiç tanımasam da kalbinin sıcaklığı oralardan istanbul'a buraya yüreğime geçti...MaşallahAyy çok duygulandırdın beni o senin kalbinin güzelliği canımsın çok teşekkürediyorum Allah razı olsun Rabbim sizi de evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
Yaaaaa çok sevindimmmmRabbim sağlıkla ilerlediğini görmeyi nasip etsin darısı bize olsun
Çok tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Amin.Seni hiç tanımasam da kalbinin sıcaklığı oralardan istanbul'a buraya yüreğime geçti...Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?