Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bir belirtin varmıydı

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bir belirtin varmıydı

Amin canım çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah ilk dört gün belirti yoktu sonradan baktım yemek fazla yiyemiyorum inanmazsınız hafif bulantılar başladı karnıma kramplar göriyordı ve şiddetli bel ağrısı hala devam ediyor buydu birde regl geçikti benden ondan çok şüphelendim

Amin canim benim bende izliyorum sizi en büyük alkışlar benden. en yakin zaman da sizi yakalamak dileğimle hepinizi çok seviyorum

Bende seni seviyorum iyi ki tanıdım seni çok memnun oldum çok güzel zamanlar geçirdik biz hâlâ buradayız senin için burada dualarda buluşacağız inşallah Amin

Mayala seni buralardan takip ediyorum sürecinin ne yollardan geçtiğini okumuştum hayırlı olsun hayırla sağlıcakla kucağına al inşallah

Biz zaten ikiz olduğuna eminiz deseydin hahahha. 2 hafta bile geç senin keseler haftaya görünür kuzum allah yüzüne baksın gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallaahh

Kız doğuracan doğuracan 2 hafta sonra niye bu kadar bekletiyor, kalp sesinide birlikte aradan çıkaracak dr büyük ihtimal

Evet canım biraz büyüsün herşeyden emin olmak istiyorlar olsun kız artık ben biliyom çok şükür benimle beraberler hamdolsun 15 günü de atlatırız hep beraber inşallah gitmeyin ha canım sıkılmasın

Mayala seni buralardan takip ediyorum sürecinin ne yollardan geçtiğini okumuştum hayırlı olsun hayırla sağlıcakla kucağına al inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun darısı senin başına inşallah bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

aaa 14:45 de değil miydi girmedin mi sen daha kuzu
Ay geç kaldım kuzum işten çıkamadım daha yeni geldim bekliyorum
Kuzummm o kadar mutlu oldum ki en az kendim pozitif almış kadar sevindim hadi gözümüz aydın

Merhaba ben de bu ay 3. Tedavime başlayacağım sizlerden İstanbul içinde önerebileceğiniz doktor var mı bunu sormak istiyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…