- Konu Sahibi mayala katar
-
- #17.021
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bir belirtin varmıydıKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Canımmmm inşallah seninde uzun süre kalmadı birkaç ay içinde aramızda göreceğiz Allahın izniyleAmin canim benimbende izliyorum sizi en büyük alkışlar benden. en yakin zaman da sizi yakalamak dileğimle hepinizi çok seviyorum
Aşko ne ihtimalıyarın ultrasona gireceğin hale gelmiş hcg ikizler bağırıyor burdayız diye
Yaaa gözün aydın canım maaşallah subhanallah çok sevindimÇok teşekkürederim canım heyecandan kalbim pır pır atıyor darısı bekleyen herkese olsun inşallah Amin
Aşko ultrasona kaçında çağırdı heyecandan gözümden kaçtıBende testlerimden anladım kız doktor hususi işte açık kapı bırakıyor
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah bir belirtin varmıydı
Aşko ultrasona kaçında çağırdı heyecandan gözümden kaçtı
Yaaa gözün aydın canım maaşallah subhanallah çok sevindimRabbim sağlıkla ilerlemesini ve kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Canımmmm inşallah seninde uzun süre kalmadı birkaç ay içinde aramızda göreceğiz Allahın izniyle
Kız doğuracan doğuracan 2 hafta sonra15 Mayıs sabah 09:30 dayani iki hafta sonra
Amin canim benimbende izliyorum sizi en büyük alkışlar benden. en yakin zaman da sizi yakalamak dileğimle hepinizi çok seviyorum
Mayala seni buralardan takip ediyorum sürecinin ne yollardan geçtiğini okumuştum hayırlı olsun hayırla sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Biz zaten ikiz olduğuna eminiz deseydin hahahha. 2 hafta bile geç senin keseler haftaya görünür kuzum allah yüzüne baksın gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallaahhKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Kız doğuracan doğuracan 2 hafta sonraniye bu kadar bekletiyor, kalp sesinide birlikte aradan çıkaracak dr büyük ihtimal
Mayala seni buralardan takip ediyorum sürecinin ne yollardan geçtiğini okumuştum hayırlı olsun hayırla sağlıcakla kucağına al inşallah
Canimm tebrik ederimmKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Ay geç kaldım kuzum işten çıkamadım daha yeni geldim bekliyorumaaa 14:45 de değil miydi girmedin mi sen daha kuzu
Kuzummm o kadar mutlu oldum ki en az kendim pozitif almış kadar sevindim hadi gözümüz aydınKızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa
Benim tedaviye başladığımızda 10-11 mm arasıydı kuzumBide şunu sorcam başlangıçta 9 mm folikül için büyüklük iyi mi ?
Ayy dimi şunun şurasında temmuza ne kaldıCanımmmm inşallah seninde uzun süre kalmadı birkaç ay içinde aramızda göreceğiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?