Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amh düşüklüğüyle tedavi oluyorsun belli ki ama rahim filmi de istenmeli.Neden istemediler acaba....Sonuçta az da olsa yumurtan var.Döllenme ihtimali var...Tüplere bakılsa daha iyi olmaz mıydı baştan?
Valla miyom ameliyatı olmuştum Eylül ayında ondan sonra ben bir kaç doktora gittim kimse rahim filmi demedi. Tüp bebek doktorumda demedi geçen söyledim ona gerek yok dedi ama istersen yapalım dedi. Yani bizim istememizle mi olur onu da bilemedim.

Allahimmmmmmmmm sana çok şükürler olsun sayfayi yenilemekten bir hal oldum. Birde şuan ki gözyaşlarımın sebebi sensin mayalam ikiz olacağından zaten emindik hepimiz Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok şükür ya çok şükür

Canımsın benim size ne kadar teşekkür etsem azdır hamdolsun Rabbime bugünleri bana gösterdi sana sımsıkı sarılıyorum inşallah darısı başına yarabbim sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin

mayala katar canım gözün aydın, malumun ilanı Allahın izniyle twinssss, çok sevindim canım benim, bu sefer Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınızı desteklerinizi eksik etmediniz hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah Amin doktor demiş 12. Güne göre değer çok yüksek ikiz olma ihtimali yüksek onun için iki hafta sonra direk ultrasona gelsin demiş
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah Amin

Hayırlı olsun çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına bebeklerini

Biz birşey yapmadik ki sen kendi kalbinin güzelliğinin karşılığını aliyorsun kuzum çok şükür Rabbim devamını da göstersin. Amin kuzum dualarını eksik etme hamişlerin duası kabul olurmuş çok inanıyorum buna pozitif alanlara sözünü unutma halay vardı seni şöyle piste alalim al mendil de benden geç şöyle başa geç geç geç

Amin canım benim dualarım seninle ve herkesle Allah razı olsun canımsın darısı başına inşallah
Tamam canım aha geçiyorum

Amin canım benim dualarım seninle ve herkesle Allah razı olsun canımsın darısı başına inşallah
Tamam canım aha geçiyorum
Amin canim benim bende izliyorum sizi en büyük alkışlar benden. en yakin zaman da sizi yakalamak dileğimle hepinizi çok seviyorum

Aşko ne ihtimalı yarın ultrasona gireceğin hale gelmiş hcg ikizler bağırıyor burdayız diye

Maral’ım canım dualarınızı ve desteklerinizi unutamam Allah hepinizden razı olsun inşallah dilerim Rabbim gönlündeki ve herkesin gönlünde ne varsa sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin
Çok şükür Rabbime hamdolsun dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler sağlıcakla kucağıma almak nasip olsun İnşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…