Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bugün beşinci günüm toplamadan sonra az önce embriyolog aradı. 7 yumurtadan 2 tane kalmış çok moralim bozuldu bu kadar azalması ikisi de iyi kalite dedi. 4bb biri 4c biriydi sanırım. Bide dondurulmuş üçüncü gün embriyom var. Bitane de 6.gune gelmesini bekledikleri Bi embriyom varmış. 6.gundeb ve 3.gubden çok umudum yok açıkçası. Umarım basaririlar

Amin Ecmain inşallah canım benim dilerim o günleri görmek nasip olsun benim evdeki testler pozitif yarın kan test günüm kan sonuçlarını ve keseyi görmeden içim rahat etmez daha önce pozitif olup sıkıntı yaşadığım için ondan biraz tedirginim inşallah bu sefer vakti gelmiştir sağlıcakla kucaklarımıza alalım mucizelerimizi inşallah Amin

İçini ferah tut Herşey yolunda gidicek kese kalp cinsiyet derken bi bakmışsın 1. Yaş günü gelmiş bile

Vallahi umudun olsun ummadığın embriyoların senin altın embriyondur bilemezsin 6.gün neden umudun yok sadece geriden geliyor önemli olan blast olması ve sana gelince tutunmaları Allahtan ümit kesilmez Amin

Birde bazı testlerin hassasiyeti farklı oluyor ondan başta çıkmamıştır predictor az bile idrara beta yansımışsa yine algılıyor onun için gönlün rahat olsun olmasa çıkmazdı

Prednol alerji ilacı bildiğim kadarıyla. Yumurta toplamadan sonra 3gun verdi sonra kesti. Siz transferden sonra mi kullaniyosunuz
Ben dondurulmuş transfer oldum. Transferden 1 hafta önce başlattı, testim pozitif çıktı henüz kese ve kalp için gitmedim ama prednole devam dedi. 4mg olanından kullanıyorum, bağışıklık baskılayıcı bir ilaçmış. Özellikle sordum hatta 1 kutum birri ikinci kutuyu alayım mı dedim evet şuan için bırakmıyoruz dedi.

hiç sıkma canını, herkesin her zaman söylediği gibi doğru 1 embriyo yeter. Benim 3.güne giden 12 yumurtadan 5.güne 4 tanesi kaldı, genetiğe gitti 2 tanesi sağlam gedi biri 4bb biri 3bc.. 4bb transfer oldum çok şükür şuan pozitif.. Olumlu düşün olumlu olsun

Doğrudur ben öyle sanıyordum ama bana üc gün yazdı onu sonra bıraktırdı. Ne derlerse onu yapioruz

Doğrudur ben öyle sanıyordum ama bana üc gün yazdı onu sonra bıraktırdı. Ne derlerse onu yapioruz
Tabi canım aynen öyle, sorgulama şansımız yok yap diyo yapıyoz yapma diyo yapmıyoz... Hatta prednolü içerken tuz kısıtı var o da en sevmediğim şey. Güzel sonuçlar alalım da saldım gerisini :))

Kontrole gittin mi kuzum beni adetin 2. ya da 3. günü çağırdı yarın gidicem 3. gün oluyor

Çok sağolun umarım öyledirr sabah oldu sonrasında hiç olmadı şükür ki, artık kesilmiştir belki de. Yarını hem dört gözle hem de korkarak bekliyorum test için

E enguzelumut canım nasılsın yarın test günümüz dilerim pozitif haberler almak nasip olsun inşallah Amin
Canım teşekkür ederim evde test yaptım pozitif çıktı umarım testte bir sorun yoktur. Bikaç gün önce siyah lekelenmem oldu 1.5 gün sürdü. Mesajlarınızı okuyorum herkesin sevincini de üzüntüsünü yaşıyorum ne zor bir yolmuş. Kalçadan vurulan Progesteron iğne çok can yakıyor aynı durumu yaşayan var mı. Transferden 4 gün önce başlamıştım 20 güne yakındır kullanıyorum tedavinin en zor kısmı benim için. Dilerim yarın kan sonucunu burda mutlulukla paylaşmak nasip olsun inşallah testler yalancı değildir. Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…