Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaa mayalacım amiin Allah razı olsun içim titreyerek okudum mesajını. Allah hepimizin yüzüne baksın hepimizin sürecini sağlıkla sonuçlandırıp bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah. Ailemden kimseye söylemedim sizlerin duasına çok ihtiyacım var.

Peki benim 2tane dondurulmuş beşinci gün var şuan. Bitane de 6.gun bekleniyor. Ben de genetiğe göndersem daha mı mantıklı?doktora mi söylüyoruz bunu? Genetiğe giderse ne kadar sürede sonuç çıkıyor? Süreç ne kadar uzüyor yani

Benim ilk denememde de 5.güne 2 yumurtam kalmıştı, ikisini de transfer etti doktorum, biri tuttu biri tutmadı. Tutan boş gebelik oldu. Geride yumurtam kalmadığı için doktorum bu denemeyi genetik teyitli yapmayı önerdi. Genetiğe gidecekse 5.gün dondurmadan biyopsi alınıyor, siz genetiğe gitsin kararını almadıysanız zaten şuan dondurulmuştur embriyolar. Bazı merkezler dondurulmuşları da genetiğe sonradan gönderebiliyor, sonuç 15 günde çıktı benim. Size gerek görmemiştir doktorunuz ki zaten 7 yumurtadan 2 tanesi düşük bir oran değil. Benim 16 döllenenden 2 tanesi kalmıştı ilk denemede 5.güne.. Siz içinizi ferah tutun kaliteleri de gayet güzel

Amin inşallah canım yarın ola hayrola

Amin canım dualarım seninle inşallah Rabbim bu sefer yüzüne gülsün sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah

Merhaba kızlar opu sonrası ağrı yaşandığına dair yazılar okudum dün. Ben normal toplancak ayılcaz hastaneden normal çıkcaz sanıyodum. Ağrılı bir işlemmiş sanırım. Yaptıranlar tavsiye verebilirlermi

Benden 22 tane toplandı canım ne ağrı oldu ne sızı, anestezi altında yapıldı uyandığımda hiçbir sorun yoktu, hemen çıktım işe gittim araba kullanmak yasak olmasına rağmen ama bünyeden bünyeye ve toplanan yumurta sayısına göre değişiyor ağrı diye biliyorum

Merhaba canım hoşgeldin sürecin hayırlı olsun inşallah dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
Yok çok ağrılı değil ben lokal anestezi altında yaptırdım ona rağmen çok dayanılmayacak gibi değil zaten sonrasında ağrısı kesici serum veriyorlar kendinizi iyi hissettiğinizde hastaneden ayrılıyorsunuz herkesin acı eşiği farklıdır belki siz hiç hissetmeyeceksiniz Allah kolaylık versin inşallah Amin

Benim düşüktür de. Rahim filminde acıdan bayılmıştım. Şimdi bunu duyunca iyice telaş yaptım. Umarım benim de kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…