- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.701
Benim ağrı eşiğim de çok düşüktür ama sorun olmadıBenim düşüktür de. Rahim filminde acıdan bayılmıştım. Şimdi bunu duyunca iyice telaş yaptım. Umarım benim de kolay geçer
teşekkür ederim ben de tüp bebek annesiyimAmin inşallah teşekkür ederiz
Size sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum inşallah Amin
Benim düşüktür de. Rahim filminde acıdan bayılmıştım. Şimdi bunu duyunca iyice telaş yaptım. Umarım benim de kolay geçer
teşekkür ederim ben de tüp bebek annesiyim
mayala katar ben de çift rahim var. Opu öncesi doktorum demişti ki çift rahimden dolayı tek embriyo transfer edeceğim. Bebek gelişimi açısından. Normalde yasal hakkım 2. Peki dedik. Siz nasıl uygun görürseniz. Transfer öncesi embriyolog aradı. 2 tanesi elimizde transfer için dedi. Şaşırdım. Nasıl hocam dedim? Hocam tek olacağını söyledi dedim. Yoo onaylamis hocamiz. Rahim içinde kanda sorun olmadığı için onay vermiş dedi. Allah Allah dedim. Sanırım ben yanlis anladım dedim. Hastaneye gittik. Meğer evet doğru imiş. Hoca onaylamış. Önce Allah sonra hocama güvendiğim için iki embriyo olsun dedik. Doktorumu da seviyorum. Öyle iki transfer oldu. Şu an 3. Günüm. Hiç bir şey hissetmiyorum. Sanki ben transfer olmamisim
Dua ediyorum. Allahım var bunda bir hikmet dedim. Çünkü hocam tek dediğinde biraz burulmuştum yalan değil. Şaşkınım biraz da endişeliyim. Nasıl olacak bitecek diye.
Allah razı olsunCanım hoşgeldinTransferin hayırlı uğurlu olsun dilerim bebişlerin tutunur sıkı sıkı bir kere de kurtarırsın inşallah Amin
Tabi ki senin için demek ki hayırlısıyla böyleymiş emin ol bende ilk dört gün birşey hissetmedim reglim geçerse dedim umutlanırım dedim ve 5. Gün sabahı şiddetli bel ağrısıyla uykudan uyandım karnımda kramplar dedim galiba regl olacağım sonra olmadım 6. Gün kalktım test yaptım çift çizgileri sonunda gördüm çok şükür Elhamdüllilah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah şu an hâlâ bel ağrım devam ediyor arada üşüyorum arada sıcak basıyor yani şu an hiçbirşey hissetmemen normal herkeste aynı şeyler olmaz kimisi de sessiz sedasız tutunur Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin
Peki kaçıncı gün embriyosuydu canım
Allah razı olsun5. Gün embriyosu. Taze transfer. 9 yumurta toplandı. 4 tanesi donduruldu. 2 tanesini transfer ettiler. Yani dediğim gibi tek bekliyordum. Korkuyorum ama ya. Hiç emin olamıyorum. 6 Mayıs test günüm. Onun öncesinde kaset test yapar mıyım bilmiyorum. Yapmaya da cesaretim yok.
İnan beklentim çok düşüktü. Şimdi de çift rahimden dolayı endişem var. Bir ikiz olmasıni gönlüm çok istiyor ama tabii Rabbim ne derse o olur. Teki bile tutunsa çok şükür ederimMaşallahcanım hamdolsun çok şükür iyi döllenme olmuş benim de taze transfer ben de hiç test yapmam dedim bilemedim kalktım yaptım birden moralini yüksek tut inşallah mucizelerin seninledir canım Allahtan ümit kesilmez
36 yaş. 1. Deneme. Transfer tarihim 24 Nisan.Canım benim seni de tabloya ekleyeyim son kişi senle kapatırız tablomuzu artık
Yaş kaç kaçıncı deneme
Transfer tarihin bunları yaz ekliyeyim
İnan beklentim çok düşüktü. Şimdi de çift rahimden dolayı endişem var. Bir ikiz olmasıni gönlüm çok istiyor ama tabii Rabbim ne derse o olur. Teki bile tutunsa çok şükür ederim
Aynen zor olur sığmaz diye. Ama dedim hocanın vardır bildiği.Peki çift rahimli olunca ikiz zor mu olur o açıdan mı diyorsun o konuda çok bilgim yok açıkçası aynen önemli olan en azından bitirin sağlıklı bir şekilde tutunması Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Aynen zor olur sığmaz diye. Ama dedim hocanın vardır bildiği.
İnşallah herşey güzel sonuçlanırÇok sağolun umarım öyledirrsabah oldu sonrasında hiç olmadı şükür ki, artık kesilmiştir belki de. Yarını hem dört gözle hem de korkarak bekliyorum test için
kızlar bir bakar mısınız moralim çok düştü. doktorum adet olmadığım için tarlusal verdi 51 gün oldu senede bir iki böyle geciktiği olurdu pcostan dolayı. alttan muayene etti bu ay yumurtlama olmamış dedi evde iki kere test yaptım çıkmadı. k.validem farketti olmadığım gün sayıyor kendisi neyse o ayrı konu... en son çok sıkıştırdı söyledim evet stresten geciktim ama yok dedim illa diyor kan ver doktor nasıl kana bakmadan söktürücü verir. anne yok diyorum ben test yaptım hem olsa görürdü muayenede yok diyor belki görünmez daha. çok moralim bozuldu belli belirsiz bir iki saniye sancı girer gibi oluyor 3 gün kullandım henüz bişey yok. ne diyorsunuz kan versem miumutlanmak da istemiyorum.
kızlar bir bakar mısınız moralim çok düştü. doktorum adet olmadığım için tarlusal verdi 51 gün oldu senede bir iki böyle geciktiği olurdu pcostan dolayı. alttan muayene etti bu ay yumurtlama olmamış dedi evde iki kere test yaptım çıkmadı. k.validem farketti olmadığım gün sayıyor kendisi neyse o ayrı konu... en son çok sıkıştırdı söyledim evet stresten geciktim ama yok dedim illa diyor kan ver doktor nasıl kana bakmadan söktürücü verir. anne yok diyorum ben test yaptım hem olsa görürdü muayenede yok diyor belki görünmez daha. çok moralim bozuldu belli belirsiz bir iki saniye sancı girer gibi oluyor 3 gün kullandım henüz bişey yok. ne diyorsunuz kan versem miumutlanmak da istemiyorum.
Abla ne durumdasın nasıl gidiyorTestler negatif göstermiş için rahat etmek istiyorsa bir kan ver bazen 1 hafta içinde regl olabiliyor büyük ihtimalle stresten kaynaklı gecikti moralini bozma canım tedavi sürecine gireceksin kimseyi görmemezlikten gelmeye çalış
Abla ne durumdasın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?