Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine

Merhaba kızlar, bugün 3.gunum aradı embriyolog 8 tane dollenmis vardı ilk gün, bugün de 1 tanesini 3.gun olarak dondurmuslar. 7 taneyle devam ediyoruz. Kaliteleri ile ilgili bisey demedi. Kaliteleri beşinci gün mü belli oluyor? Bir de yarın da aramayacgini söyledi.Yarın 4.gun oluyor. 5.gun arancakmisim bidakine

Merhaba canım ❤️
Benim doktorda ilk gün aradı bir daha aramayacağım dedi direk 5. Gün transfere gel demişti ilk gün bana dediği embriyoların içeriğini bilemiyorum ama kaliteli görünüyorlar dedi 5. Güne iki adet blast olmuştu diğerleri geriden geldi birini de 6. Gün dondurdular diğeri durdu maalesef ve transfer günü bana embriyoların kalitelerini söyledi seninkini de 5. Gün söylerler inşallah dilerim hepsi 5. Güne ulaşır Amin 🤲

Öyle düşünme bunun kısmeti yokmuş canım benim bu ay negatif oldu ama diğeri Allah’ın izniyle tutar bu işler nasiptir bunu unutma Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah burada çok insan baya denemeler sonunda kavuşuyor kimisi de ilk deneme de şans 🍀 onun için bir daha başlarsan eğer ümitli başla ve pozitif ol Allah’ın izniyle inşallah olur 🤲🥹
İnşallah çok teşekkürler sen naptın gidip kan verdin mi

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.😔Allah hepinize yardımcı olsun 🙏 Hepinizin kucağını bebislerle doldursun 🙏
Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.Geçen sene yaşadım ben de çok acıtıyor uzun süre kendime gelemedim ama Allah daha büyük dert vermesin kardeşim

Canım üzüntünu anlıyorum 😔 ama benim Şubat transferim negatifti, daha kötü kalitedeki Mart pozitif oldu şuanda 9+3 olduk. Sakın böyle düşünme 🙏 rabbim gönlüne ferahlık versin 🩵 🤲 kucağına da tez zamanda bebiş🙏😊
Amin Allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum kalbinizden içimi ferahlatınız 😢❤️

Öyle düşünme bunun kısmeti yokmuş canım benim bu ay negatif oldu ama diğeri Allah’ın izniyle tutar bu işler nasiptir bunu unutma Allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah burada çok insan baya denemeler sonunda kavuşuyor kimisi de ilk deneme de şans 🍀 onun için bir daha başlarsan eğer ümitli başla ve pozitif ol Allah’ın izniyle inşallah olur 🤲🥹
Canım sen pzt kan vermeyecek miydin? :(( nasıl oldu ben seni pozitif sanıyordum.Allah yardımcın olsun senin de.İnşallah hayrımıza olan evlatlarımıza kavuşuruz

Öyle canım böyle acı yaşamaktansa başta negatif olması her zaman daha az can acıtıyor bende yazın hamile kaldım kaybettim sonra tekrar tüp bebek yaptım dedim Allahım eğer ben tekrardan bu acıları yaşayacaksam baştan negatif olsun 😭 ve öyle de oldu negatif oldu ama bana çok ağır gelmişti yani pozitif olmakla da iş bitmiyor insan umut bağlıyor kısa sürede hayaller kuruyor ne bilim çok zor Allahım kimseye yaşatmasın inşallah Amin 🤲😢
Amin 🙏gerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu🙏Allah'ım kimsye yaşatmasın 🙏🙏Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum 🙏 inş o zaman hayırlısı olur 🙏

Amin 🙏gerçekten yaşayan bilir ne kadar zor olduğunu🙏Allah'ım kimsye yaşatmasın 🙏🙏Dr um da uygun görürse Haziran'da tekrar düşünüyorum 🙏 inş o zaman hayırlısı olur 🙏
Canım benim çok üzüldüm çok zor bir durum ama Rabbim herşeyin bir şekilde sabrını veriyor. Allah'ın izniyle tekrardan toparlanıp yeniden yaparsın ve hayırlı sonucun olsun 🙏

canlarım Merhaba! ben bugun doktor a gittim ve her iki keseyi de gordum :nazar:ay suan çok mutlu oldum valla doktor daha kucucuk dedi ama son adet tarihinden belırleyemıyormuyduk bana transfer tarihini söyle dedi 6 nisan dedim 5 haftalık dedi normalde adete16 mart ta girdim şuan yarından sonra 6 hafaya girmem lazım anlamadım valla neyse iyi olsunlarda doktor önce evet bak dedi bir tane kese dedi ben de hocam iyice bi gezin iki tane transfer ettik dedim bi baktı aaaa evetikincisi de burda dedi :nazar::anneadayı:valla çok garip hissedıyorum arkadaşlar
Tebrik ederim maşallah sübhanallah 🥰 Rabbim sağlıcakla ikisini de kucağınıza almayı da nasip eylesin 💜💜

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.😔Allah hepinize yardımcı olsun 🙏 Hepinizin kucağını bebislerle doldursun 🙏
Rabbim sabırlar ve acil şifalar versin çok üzüldüm😔. Inşallah eskisinden daha güçlü ve metanetli bir şekilde devam edin hayatınıza Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size

Evet canım benim 9 embriyom oldu. 3. gün biri donduruldu kalanı 5. güne gönderildi ama hiçbiri başaramadı maalesef imha edildi. Şimdi dondurulmuş 3. gün transferi olucam adet bekliyorum

Back
X