- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.081
Korkma canım benim bişey olmamıştır Allahın izniyle konuş doktorunlaCanım ben 9 haftalık hamileyim 6 haftalikken de olmuştu bir kere o zaman acile gitmiştim doktor olabilir demişti. Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiama korkuyorum ya işte bütün modum alt üst oluyor yinede. Doktora gitmekten de bıktım
Konuştum tekrar olursa hastaneye gel dedi işte bakalım hayırlısıKorkma canım benim bişey olmamıştır Allahın izniyle konuş doktorunla
Oturarak yapmadım işte eğilerek
Konuştum tekrar olursa hastaneye gel dedi işte bakalım hayırlısı
Durdu mu nasıl geldi çok muKonuştum tekrar olursa hastaneye gel dedi işte bakalım hayırlısı
Evet öyleymiş benimde yeni haberim olduTransfer sürecinde bana da yazıldı ama piyasada bulamadık eczacı arkadaşım onun yerine progestan dex verdiklerini söyledi, doktoruma sordum aynısı alabilirsin demişti.
Şu anda nasılsın ? Kanaman devam ediyor mu ?Konuştum tekrar olursa hastaneye gel dedi işte bakalım hayırlısı
Sorma valla akıl sağlığından olacam yani digerinde bı 10 sene yaslanmistim heralde bunda da 10 sene yaslanacamİnşallah devamı gelmez Amin Rabbim korusun inşallah bu sıpalar yüreğimiz ağzımızda bekletiyor
Yok silinince geldi sonra bidaha gelmedi çok şükürDurdu mu nasıl geldi çok mu
Yok canım şuan yok çok şükürŞu anda nasılsın ? Kanaman devam ediyor mu ?
Korkma eski kandır belki büyüdükçe baskı oldu attı o bnmde pıhtı gelmişti 6 haftalıkken korkma canım bnmYok silinince geldi sonra bidaha gelmedi çok şükürprogestan yaptım yattım ayaklarımı dikip uyuyabilir sen tabi
Benimde geldi 6 haftalikken bı, şimdi 9 haftalık yine geldi ama sakinlestim ya napalim elimizden geleni yapıyoruz yani gerisi takdiri ilahiKorkma eski kandır belki büyüdükçe baskı oldu attı o bnmde pıhtı gelmişti 6 haftalıkken korkma canım bnm
İyi geceler canım Allah rahatlık versin içini ferah tut❤İyi geceler kizlar sağolun desteğiniz içinumarım yarın daha güzel bir güne uyaniriz Rabbim yolumuzu kolaylastirsin
İyi geceler kizlar sağolun desteğiniz içinumarım yarın daha güzel bir güne uyaniriz Rabbim yolumuzu kolaylastirsin
Hayırlı geceler canım AminHayırlı gecelerCanlar sabah görüşmek dileğiyle Allaha
emanet olun dilerim hepimiz için güzel hayırlı bir hafta olsun
Kürtaj sonrası rahim filmi istediler.Ben o şart diye biliyorum.Sonuçta işlem geçiriyorsunArkadaşlar merhaba bir şey soracağım, burada düşük yapan kürtaj olan ve Mart nisan ayında yeniden transfer olan arkadaşlar var. Acaba kürtaj sonrası doktorunuz histeroskopi veya hsg yaptı mı? Kürtaj sonrası doktorum gerekmiyor dedi ama ben sizlere yapıldı mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?