- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.121
Rahim filmi normalde 6 ay geçerli diyorlar.Doktordan daha iyi bilecek değiliz ama yine de insan düşünüyor…Sonuçta işlem geçiriyorsun baktırmak daha faydalı değil midir ? Doktorun cevabını ben de bekliyorum:)Benim 4 ay önce çekilmiş bir hsg raporum var, Dr. Onu baz alıyor ve kürtaj sonrası gerek yok diyor. Bana da tuhaf geldi tekrar gittiğimde yine soracağım sağ olun.
Yok kuzum ya daha olmadım birkaç gün gecikmem var bende bekliyorum. Bazende doktora kızıyorum neden 2 adet dönemi rahim dinlendirme verdi diye sonra bir bildiği vardır diyip oturuyorum. Sen ne durumdasınmarmelad01 kuzum naptın sürecin nasıl gidiyor regl oldun mu, merak ettim seni?
Tamam canim insan düşünüyor her şeyi vallaYok canım öyle olsa yazmazlar mıemin ol benim dr yazardı kan pıhtılaşması için trombofili paneli test yaptırmama rağmen her gittiğimde başını yiyorum o olurmu bu olurmu o yaparmı pıhtı bu yaparmı diye, rahat ol
Benimkide bana inatla yazmıyorTamam canim insan düşünüyor her şeyi vallayine de sormak istedim ilk denemen ve herhangi bi kan sorunun olmadığı için yazmıyim demişti de şimdi uzun kullanacağım aklima gelince merak ettim . Sen ne yaptin keseyi görmeye gittin mi ?
Çok yüksek bi değer değil ama inşallah allahın izniyle yükselecektir , geç tutunmuş olabilir. Hayırlı olsunKızlar bugün transferin 10. Günü kan testim 6.74 çıktı varmı gebelik ya çok heyecanlıyım düşük ama
Ben de cuma gideceğim inşallahBenimkide bana inatla yazmıyor
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için.cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm
Allah razı olsun nazlı kızım amin inşallahAh kuzum yaa benimde ilk transferim seninki gibiydiAllah yardımcımız olsunn Vardır herşeyde bi hayır en yakın zamanda ikimizde pozitifi görürüz inşallah kuzum
Tüp bebek de son adet tarihine göre hesaplanmıyor mu acaba ? Biliyor musunuzBen de cuma gideceğim inşallahnereden hesapladin ben chatgbtden hesapladım 8 nisan da olmuştum 5. Gün embriyosuydu bugun 5+4 gunluksun diyor ama bu kadar çabuk olabilir mi acaba
Embriyo transfer ve kacinci gün embriyosu olduğunu soruyor canımTüp bebek de son adet tarihine göre hesaplanmıyor mu acaba ? Biliyor musunuz
ALLAH razı olsun canım RABBIM isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahSelam kizçeler nasılsınız, pozitif görenler hepiniz adına çok sevindimAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin L La tahzennn @Paradisee @Nazura
Anladım canım benim 3 Nisan o zaman sat a göre 5+3 oluyor ama senin dediğin gibiyse çok az olur . Senin sat kaçtı ? Aa pardon daha ileri oluyor senin benden sonra transferinEmbriyo transfer ve kacinci gün embriyosu olduğunu soruyor canım
Canim tebrik ederim ederimSelamün aleyküm kızlar
Eşim dün akşam daha fazla dayanamadı kalk gidiyoruz dedi gittik kan verdim sonucum 316.90 çıktı çok şükür
Canim sonucunu tebrik ederimBenim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum
Benim kese için gittiğimde son adet tarihimi sordular. Ona göre hesaplıyorlar benceTüp bebek de son adet tarihine göre hesaplanmıyor mu acaba ? Biliyor musunuz
Bence de çünkü öbür türlü uymuyor 8 nisanda transfer olan 5+3 se benim 7 ye yaklaşmam lazım mümkün değil sat ı daha 1 hafta geçti ki 14 Nisandı satım . Siz keseyi kaç haftalık gördünüz ?Benim kese için gittiğimde son adet tarihimi sordular. Ona göre hesaplıyorlar bence
Benim son adet tarihim 14 martBence de çünkü öbür türlü uymuyor 8 nisanda transfer olan 5+3 se benim 7 ye yaklaşmam lazım mümkün değil sat ı daha 1 hafta geçti ki 14 Nisandı satım . Siz keseyi kaç haftalık gördünüz ?
Anladım canımBenim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.
Yolk sac da görünmüş müydü peki bir de bebeği ne zaman gördünüz keseden sonraBenim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.
Gittiğim keseyi, yolk sac ve embriyoyu gördük canım. Doktor bir hafta sonraya randevu alın dedi kalp atışı için. Cumartesi günü gördük daha.Yolk sac da görünmüş müydü peki bir de bebeği ne zaman gördünüz keseden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?