Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim 4 ay önce çekilmiş bir hsg raporum var, Dr. Onu baz alıyor ve kürtaj sonrası gerek yok diyor. Bana da tuhaf geldi tekrar gittiğimde yine soracağım sağ olun.
Rahim filmi normalde 6 ay geçerli diyorlar.Doktordan daha iyi bilecek değiliz ama yine de insan düşünüyor…Sonuçta işlem geçiriyorsun baktırmak daha faydalı değil midir ? Doktorun cevabını ben de bekliyorum:)

marmelad01 kuzum naptın sürecin nasıl gidiyor regl oldun mu, merak ettim seni?
Yok kuzum ya daha olmadım birkaç gün gecikmem var bende bekliyorum. Bazende doktora kızıyorum neden 2 adet dönemi rahim dinlendirme verdi diye sonra bir bildiği vardır diyip oturuyorum. Sen ne durumdasın

Tamam canim insan düşünüyor her şeyi valla yine de sormak istedim ilk denemen ve herhangi bi kan sorunun olmadığı için yazmıyim demişti de şimdi uzun kullanacağım aklima gelince merak ettim . Sen ne yaptin keseyi görmeye gittin mi ?

Benimkide bana inatla yazmıyor
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için. cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm

Benimkide bana inatla yazmıyor
Yok canım cuma gideceğim inşallah kese için. cuma 5+3 oluyorum benim hesaplamama göre, hani o sıralarda gideyim belki yolk sac görürüm diye düşündüm
Ben de cuma gideceğim inşallah nereden hesapladin ben chatgbtden hesapladım 8 nisan da olmuştum 5. Gün embriyosuydu bugun 5+4 gunluksun diyor ama bu kadar çabuk olabilir mi acaba

Ah kuzum yaa benimde ilk transferim seninki gibiydi Allah yardımcımız olsunn Vardır herşeyde bi hayır en yakın zamanda ikimizde pozitifi görürüz inşallah kuzum
Allah razı olsun nazlı kızım amin inşallah öyle diyorum vardır mutlaka bir hayır Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyordur

Bence de çünkü öbür türlü uymuyor 8 nisanda transfer olan 5+3 se benim 7 ye yaklaşmam lazım mümkün değil sat ı daha 1 hafta geçti ki 14 Nisandı satım . Siz keseyi kaç haftalık gördünüz ?
Benim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.

Benim son adet tarihim 14 mart
Transfer tarihim 29 Mart
Keseyi son adet tarihime göre 5+1 de gördüm.
Transfer tarihine göre hesaplanan gebelik ile son adet tarihine göre hesaplanan gebelik arasında benim 4 gün oynuyordu.
Yolk sac da görünmüş müydü peki bir de bebeği ne zaman gördünüz keseden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…