Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kısmette tanışmak varmış gülüm bir birinin hayatına dokunan kadınlar ile ilgili farklı farklı çok kitaplar okudum ve hepimizin yolları keşişmeliydi demekki yoksa hepimiz farklı ülkedeyiz farklı şehirlerdeyiz nasıl bir araya gelirdik demek ki burasıymış vesile olması gereken yer ve mutlaka birbirimizin hayatlarına dokunmamız gerekiyormuş bazen tek bir kelime bazen içten bir yazı bazen işten bir İnşallah kelimesi hayatımıza dokunan şeyler olabilir iyi ki tanıştık iyi ki hepimiz buradayız

Amin canım benim ne güzel anlattın şiir gibi

Doğru söylüyorsun, allahım inşallah

Oyyyy canım benim sağolsun arkadaşindan gurbette iyi arkadaş aileden öte oluyor canım gurbet psikolojisi zor zamanindaki gibi galiba hassasiyet hep arastiriyorum öyle şeyler demişler bende tık yok

Oyyyy canım benim sağolsun arkadaşindan gurbette iyi arkadaş aileden öte oluyor canım gurbet psikolojisi zor zamanindaki gibi galiba hassasiyet hep arastiriyorum öyle şeyler demişler bende tık yok

Aynen canım Allah razı olsun benim 15 yıllık arkadaşım çok şükür kardeş gibiyiz ailem bile bilmiyor durumumu arkadaşım biliyor dedi sen ağır yemekler yapma dinlen bugün kendisi getirdi sağolsun

Vallahi bende belirti aramak istemiyorum çünkü herkesin farklı olur kimisi belirti yaşayarak pozitif gördü kimisi belirti yaşamadan korkuyorum açıkçası olmuyacak diye yüreğim ağzımda bekliyorum

Seni seviyorum

Erkekler ergenligi bir türlü bitmeyen bir evre yaşıyorlar. Dediğin gibi biz farklıyız. Bir ara gerektiğinden çok fazla empati ve fedakarlık yapiyordum.. Sonra baktım bu insanları bilinçli ya da bilinçsiz, senin sınırlarını görmezden getiriyor, hadsiz olunuyor. Sonra ihmal ettiğim bir ben olduğunu farkettim. Keşke geçen sene daha erken davransaydim çocuk konusunda. Bugüne odaklanmali. Bazen hayat sen çok ictenken, sana zırhını kuşatıyor incilmemek için. Şimdi önce kendi hayal ve umutlarima odakliyim

Bir sihirli değnek değmesini istiyor eşin sanırım de kalk senin çocuğun olucak bir doktora git tahlil yaptır ley bu ney
Bizimkinin rahatlığı çocuk olsa bile 1 yaşına gelene kadar o yok sonra birlikte gidecegiz Amerika ya hamile kahrı yok bebek zorluğu yok bu sürecin zorluğu yok hatta adam şey yapıp kendini zorlamadan bebek sahibi olacak birde bebeğin boku sabahlara kadar zorluğu bitecek evlat sahibi olacak şimdi işte kameradan baktım oturmuş batari çalıyor rahatlığa bak anası bunu Kadir gecesi doğurmuş

En büyük kaybim bu hayatta aşırı empati ve aşırı kendimden ödün vermek insanlar kerameti kendinde sanıyor yok artık önce sen hep sen önce de dediğin gibi bir saat bir günüm dahi tekrar yokken koca ömürleri adamak neden başkalarına

Hadi inşallah canım benim dilerim sağlıcakla kucağına alırsın evladınla eşinle beraber yeni hayat kurarsınız inşallah Amin
Ah ah canım geneli öyle zaten

Olacak inşallah bacım kalbini ferah tut bende aynıyım yaşayan bilirmiş bunu ama inanmak yolun yarısı olacak olacak olacak inşallah bacım

Olacak inşallah bacım kalbini ferah tut bende aynıyım yaşayan bilirmiş bunu ama inanmak yolun yarısı olacak olacak olacak inşallah bacım

Ayy canım benim aynı duyguları paylaşırken bile birbirimizi teselli edişimiz
Amin amin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah Amin

Kızlar ben gonal f iğneyi yaparken çok yaktı iğneyi çıkarmadım ama pomba kısmından elimi çekip durup tekrar devam ettim. Kaldığı yerden devam etti ama bi sorun olmuşmudur. Bazı yerlerde pombadan elini hiç çekmemen gerekio gibi birşey okudum sanırım yanlış mı yaptım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…