- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.881
Çüş yaa valla ben laboratuvarda yaptırıyorum, tüp bebek merkezimin kanları yollayıp tahlil ettirdiği yer 450liraya sigorta indirimiyle normali de olsun 600lira yazık valla. Neyse bakalım güzel sonuç olsun da geçtik parasını1000 verdim ama 1500 de duydum artık şansına
çok üzgünüm.. vardır her şeyde bir hayır. Doğru zaman değildir, belki de ne olur üzülmeyin. Belki de tutunup sağlıksız bir gebelik olsa şuankinden daha çok üzülcektiniz o sebeple tutunmaması daha hayırlıydı. Eminim bir gün güzel haberi alcaksınızMerhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı
Belki de. zaten bir doğal yolla bir kimyasal bir kalp durmasıyla sonlanan gebeliğim vardı onlar da bir buçuk yıl sonra olmuştu o da be kadar zor biliyorum ama işte. Tüp bebekde de olmadı belki de nasip değil yapılması gereken herşeyi de yapmıştık herşey yolundaydıçok üzgünüm.. vardır her şeyde bir hayır. Doğru zaman değildir, belki de ne olur üzülmeyin. Belki de tutunup sağlıksız bir gebelik olsa şuankinden daha çok üzülcektiniz o sebeple tutunmaması daha hayırlıydı. Eminim bir gün güzel haberi alcaksınız
Oyyy benim güzel kalpli sepidemGünaydın kuşum, ben dünden beri yazılanları okudum çıktım okudum çıktım, M Maralim2019 sonucuna üzüldüm etkiledi benibenim biraz huyum öyle çabuk etkileniyorum, canım arkadaşım dün bir türlü kendime gelip yazamadım, Allah bir dahaki transferinde yüzünü güldürsün inşallah, hiç üzülüp sıkma kendini maşallah çok sağlıklı kızın var öncelikle, sonra onun 2 tane daha kardeşi var, her şeyin zamanı olduğuna inanıyorum, biz çünkü tüm tuşlara basıyoruz gerisi nasip kismet Allahtan, biz burdayız gülüm
Hadi gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahBenim sonucun 41 geldiherhalde bizimki biraz nazlı büyüyor 3.gun embriyolariydı
Yeminle aynısı yani emek vermeden yemek olmaz canımsın çok mücadele ediyorsun Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin
Arkadaşım Allah büyük İnşallah tez zamanda nasip olsun bugünler gelip geçecek bizde çok mutlu olcaz vakti saati geldgndeMerhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı
canım ben de başka bir özel hastanede 400 500 arası vermiştim değişiyor sanirimÇüş yaa valla ben laboratuvarda yaptırıyorum, tüp bebek merkezimin kanları yollayıp tahlil ettirdiği yer 450liraya sigorta indirimiyle normali de olsun 600lira yazık valla. Neyse bakalım güzel sonuç olsun da geçtik parasını
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla katlanarak artar değerinBenim sonucun 41 geldiherhalde bizimki biraz nazlı büyüyor 3.gun embriyolariydı
İnşallah umarım Allah kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsincanım ben de başka bir özel hastanede 400 500 arası vermiştim değişiyor sanirim
Sagol canimCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla katlanarak artar değerinhemşireye yarın mı soyliceksin bugun mu
Bak öyle kaygı, stres yapma. Nazlı büyüyor minnoş canım. Çok sevindimBenim sonucun 41 geldiherhalde bizimki biraz nazlı büyüyor 3.gun embriyolariydı
Hadi bakalım bize de haber verSagol canimSöyledim de cevap bekliyorum canım
Amin inşallahİnşallah umarım Allah kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminn inşallah çok teşekkür ederimBak öyle kaygı, stres yapma. Nazlı büyüyor minnoş canım. Çok sevindim.
Rabbim mucizeni kucagina aldirsin
Canım bir Embriyo bile mucize. Kendini moralli tut. Moral, stresten uzak durmak çok önemli. Kaygı, korku çalıştırma . İnanıyorum güzel müjdeli haberler gelecekEvet kuzum bir tane 3. gün embriyosu var iyi kalite 8 hücreli. Şimdi aradılar yine gelişim göstermemişler o yüzden imha edildi 8’i bir tek 3. gün kaldı. Bilmiyorum başka olmadığı için kendimi çok sallantıda hissediyorum
Ne yaptın çıkmıştır sonucun hadi güzel haber ver bize1000 verdim ama 1500 de duydum artık şansına
Evet çıktı 41Ne yaptın çıkmıştır sonucun hadi güzel haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?