Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

çok üzgünüm.. vardır her şeyde bir hayır. Doğru zaman değildir, belki de ne olur üzülmeyin. Belki de tutunup sağlıksız bir gebelik olsa şuankinden daha çok üzülcektiniz o sebeple tutunmaması daha hayırlıydı. Eminim bir gün güzel haberi alcaksınız

Belki de. zaten bir doğal yolla bir kimyasal bir kalp durmasıyla sonlanan gebeliğim vardı onlar da bir buçuk yıl sonra olmuştu o da be kadar zor biliyorum ama işte. Tüp bebekde de olmadı belki de nasip değil yapılması gereken herşeyi de yapmıştık herşey yolundaydı

Oyyy benim güzel kalpli sepidem nolur böyle yapma üzme kendini siz böyle yaptıkça ben daha çok üzülüyorum herkesi üzdüm diye. Gerçekten öyle bu sefer bütün tuşlara basmıştım halbuki yani bu şekilde de olmadıysa rabbimin bi bildiği vardır. Bakarsın ilerde hamileler topiğinde buluşuruz Allah bize kim bilir ne güzellikler yaşatacak bilmiyoruz ki çok şükür kuzum kızım tesellim oldu o yüzden rabbime nankörlük yapmıyorum eğer dualarım kabul olursa bir kardeşimiz olur biz dua etmekten bu yolda uğraşmaktan vazgeçmiyoruz sadece sağlık olursa temmuza kadar mola verdik

Günaydın herkese salı günü opu alacağım inşallah bugüne gece 3 de çatlatma ignem var. Geldigimden beri bir yere çıkıp gezmedim bugün biraz eşimle gezmeyi düşünüyorum sizce bir sorun olurmu yani yumurtalıklarim için falan

Yeminle aynısı yani emek vermeden yemek olmaz canımsın çok mücadele ediyorsun Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Arkadaşım Allah büyük İnşallah tez zamanda nasip olsun bugünler gelip geçecek bizde çok mutlu olcaz vakti saati geldgnde

canım ben de başka bir özel hastanede 400 500 arası vermiştim değişiyor sanirim

Canım bir Embriyo bile mucize. Kendini moralli tut. Moral, stresten uzak durmak çok önemli. Kaygı, korku çalıştırma . İnanıyorum güzel müjdeli haberler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…