Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa Allah razı olsun canım benim her yol denedim bitkisel den ilaçlara gerçi son bir buçuk senedir tahlil de vermedi belki düzeldi haberimiz yok üroloji ye de gitmiyor

Bir sihirli değnek değmesini istiyor eşin sanırım de kalk senin çocuğun olucak bir doktora git tahlil yaptır ley bu ney

Yani insan biraz mücadele verir çaba sarfeder hiçbirşey kendi kendine önümüze gelmez benim eşimde içiyor güya azaltmış
Yok ya alışmışlar bizim gibi mücadeleci kadınların herşeyi yurutmesine.Hadi kimi erkek parasını veriyor bizde parayı da ben veriyorum onun maaşı ancak kiraya yetiyor gıdım gıdım topladım inanın ona kalsa bir liramiz olmazdi her anlamda rahat ya neyse gece gece sinirlendim

Bir sihirli değnek değmesini istiyor eşin sanırım de kalk senin çocuğun olucak bir doktora git tahlil yaptır ley bu ney
Yapmiyo kız neymis üroloji servisinde ki bilgi işlemci eski komsulariymis sorunun onda olduğunu öğrenir mis özel hastane var onların da tahliline guvenmiyormus yani bahanesi çok

Oyy Oyy demek ki çoğu aynıymış canım bahsetme insan bahsedince sinirleniyor kendimden biliyorum çünkü bugün yedik yarına Allah Kerim diyenlerden çok etrafta

Yapmiyo kız neymis üroloji servisinde ki bilgi işlemci eski komsulariymis sorunun onda olduğunu öğrenir mis özel hastane var onların da tahliline guvenmiyormus yani bahanesi çok

Vah vah özel daha iyi bakar işte detaylı çocuk istemiyor mu bu kadar ağırdan alıyor

Oyy Oyy demek ki çoğu aynıymış canım bahsetme insan bahsedince sinirleniyor kendimden biliyorum çünkü bugün yedik yarına Allah Kerim diyenlerden çok etrafta
Öyle öyle valla üç altin günune girdim gece gündüz özel ders veriyorum ona kalsa Allah büyük evet amenna Allah byukte sabah aksam yattığın yerden gökten para mı gelecek

Öyle öyle valla üç altin günune girdim gece gündüz özel ders veriyorum ona kalsa Allah büyük evet amenna Allah byukte sabah aksam yattığın yerden gökten para mı gelecek

Yeminle aynısı yani emek vermeden yemek olmaz canımsın çok mücadele ediyorsun Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Sağol canım benim ama biz kadınlar ve erkekler aynı değiliz bizler daha duygusal daha detaylı düşünen varlıklariz erkekler büyümeyen çocuk gibiler hepimizin hayatta farkı farklı imtihanı var benimde büyük kızım mental olarak sağlıklı değil rabbim hepimize farklı sınav vermiş Önemli olan burda sensin senin ne istediğin çünkü geçmişin yüklerini onlarda sırtında tasimamali ne onlar nede biz geçmişten gelen değiliz sen nasıl mutluysan ne istiyorsan öyle yap hayat senin ve birdaha tekrarı yok tek bir günün dahi

Yok canısı buradayız kapanmıyor daha hamilelik serüvenlerimizi paylaşmak nasip olsun Amin

Gece gece bana yaprak sarması yediren hayat size ne yapmaz
Afiyet olsun gülümmmm bebise yarasın inş göğüste hassaslık felan diyorlar ya bende hiç bir değişiklik yok iki gün kasıkta sancı oldu geçti idrar yolu hafif yanma var o neyden bilemedim birde aşırı sistim bu süreçte kilo mu ödem mi bilmiyorum 60 kilodan 67 çıktım 3 ayda ilaçlar yapıyor galiba yemem aynı

Hiç sorma bende geç tanıştım
Önceki tedavilerimi saf saf yürütüyordum burada herşeyi öğrendim en son tüp bebeğimde tam kan testine bir gün kala regl oldum birdenbire kendimi burada buldum soru sormak için girmiştim kan test günü gelmeden regl olan varmı diye ama demek ki o vesile olacak benim buraya gelmem ve buradaki kızları tanımam gerekiyormuş bu bir tesadüf değil

Amin canım benim çok teşekkür ederim benim arkadaşım yapmış getirmişti içli köfte semizotu cacığı börek bana çiçek almış gelmişti kız dedim canımda sarma çekmişti
Hepsi ödem canım ilaçlar ödem yapıyor senin kilon iyi aşkım ben azıcık tombişim yarım tombiş bende hiç belirti yok göğüs hassasiyeti ney onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…