- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.752
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.821
Yaaa Allah razı olsun canım benim her yol denedim bitkisel den ilaçlara gerçi son bir buçuk senedir tahlil de vermedi belki düzeldi haberimiz yok üroloji ye de gitmiyor
Yok ya alışmışlar bizim gibi mücadeleci kadınların herşeyi yurutmesine.Hadi kimi erkek parasını veriyor bizde parayı da ben veriyorum onun maaşı ancak kiraya yetiyor gıdım gıdım topladım inanın ona kalsa bir liramiz olmazdi her anlamda rahat ya neyse gece gece sinirlendimYani insan biraz mücadele verir çaba sarfeder hiçbirşey kendi kendine önümüze gelmez benim eşimde içiyor güya azaltmış
Yapmiyo kız neymis üroloji servisinde ki bilgi işlemci eski komsulariymis sorunun onda olduğunu öğrenir misBir sihirli değnekdeğmesini istiyor eşin sanırım de kalk senin çocuğun olucak bir doktora git tahlil yaptır ley bu ney
Yok ya alışmışlar bizim gibi mücadeleci kadınların herşeyi yurutmesine.Hadi kimi erkek parasını veriyor bizde parayı da ben veriyorum onun maaşı ancak kiraya yetiyor gıdım gıdım topladım inanın ona kalsa bir liramiz olmazdi her anlamda rahat ya neyse gece gece sinirlendim
Yapmiyo kız neymis üroloji servisinde ki bilgi işlemci eski komsulariymis sorunun onda olduğunu öğrenir misözel hastane var onların da tahliline guvenmiyormus yani bahanesi çok
Öyle öyle valla üç altin günune girdim gece gündüz özel ders veriyorum ona kalsa Allah büyük evet amenna Allah byukte sabah aksam yattığın yerden gökten para mı gelecekOyy Oyy demek ki çoğu aynıymış canım bahsetme insan bahsedince sinirleniyor kendimden biliyorum çünkü bugün yedik yarına Allah Kerim diyenlerden çok etrafta
Çok istiyor ağlıyor ediyor çok seviyor çocukları ama pisirik ve takıntılı kötü sonucu almamak için de yapıyor yediremiyor kendineVah vahözel daha iyi bakar işte detaylı çocuk istemiyor mu bu kadar ağırdan alıyor
Öyle öyle valla üç altin günune girdim gece gündüz özel ders veriyorum ona kalsa Allah büyük evet amenna Allah byukte sabah aksam yattığın yerden gökten para mı gelecek
Amin Amin insAllah canım Rabbim biz kadınların emeğine yüzüne baksın versin yoksa erkeklerin bişi hak ettiği yokYeminle aynısı yani emek vermeden yemek olmaz canımsın çok mücadele ediyorsun Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin
Amin Amin insAllah canım Rabbim biz kadınların emeğine yüzüne baksın versin yoksa erkeklerin bişi hak ettiği yok
Hiç sorma canım Haziran'da gelecek Allah izin verirse o geldiğinde minnoşum benimle olursa 2 aylık hamileLotus canım dedikocu teyzelere laf çıkardın
Bitecek mi sayfamı kapanıyor nasıl olacakSon iki haftamız kızçeler artık topiğimizin sonuna
geldikacısıyla tatlısıyla burada 2 ay geçirdik
Bitecek mi sayfamı kapanıyor nasıl olacak
Sağol canım benimSen muhteşem bir kadın ve eşsin. Enişte çok şanslı.Bizimkinin de imtihanı ağır genç sonuçta oğlu. Zor sürecden geçiyor kendini suçluyor hani orda ki empatiyi yapabiliyorum. Kaygı ve korkularını da anlıyorum. Hani çokta kızamıyorum . İşinde bu ara stresi telaşı da çok fazla. Yine de zaman kaybedemem. Dedigin gibi bir ay bile önemli. Sade süreç daha farklı olsun isterdim. Yine de şükür
Korktum yaKız yok sayfa kapanmıyor açık yani Nisana kadardı ya artık bitiyor biz yine buradayız aşko
Korktum yaben bu tüp bebek araştırması yaparken tanıştım kadınlar kulübüyle ondan önce bilmiyordum bile araştırırken burayı buldum aile gibi olduk dağılmaması lazım çok üzülürüm
Afiyet olsun gülümmmm bebise yarasın inş göğüste hassaslık felan diyorlar ya bende hiç bir değişiklik yok iki gün kasıkta sancı oldu geçti idrar yolu hafif yanma var o neyden bilemedim birde aşırı sistim bu süreçte kilo mu ödem mi bilmiyorum 60 kilodan 67 çıktım 3 ayda ilaçlar yapıyor galiba yemem aynıGece gece bana yaprak sarması yediren hayat size ne yapmaz
Afiyet olsun gülümmmm bebise yarasın inş göğüste hassaslık felan diyorlar ya bende hiç bir değişiklik yok iki gün kasıkta sancı oldu geçti idrar yolu hafif yanma var o neyden bilemedim birde aşırı sistim bu süreçte kilo mu ödem mi bilmiyorum 60 kilodan 67 çıktım 3 ayda ilaçlar yapıyor galiba yemem aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?