Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba ben de bu sabah transfer oldum, umarım hepimiz için iyi ve güzel olan neyse o olur

Merhaba canım hoşgeldin maşallah hayırlı olsun transferin dilerim bol pozitifli bir ay olsun hepimiz için canım bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin

Sen ne yaptin canim kan verecek misin
yarın aslında 12.gün, ama bnm kan verdiğim laboratuvar pazar günleri kapalı. Doktorum farklı yerde vermemi de istemediği için salı günü ver dedi. Bilemedim moralimi de bozmak istemiyom başka yerde verip ne biliyim pek de umudum yok açıkcası ama

Canım niye umutsuzsun kendini demoralize ediyorsun inşallah hayırlısıyla bu sefer bebeğine kavuşursun Allah’ın izniyle çok şükür hamdolsun Rabbime darısı keseye kalp atımına olsun pozitif ol canım

Canım neden bu kadar umutsuzsun ki ? Değerlerini iyi hatırlıyorum cunku

ay
ne biliyim ya herkesin başlangıcı 200le 300ler olunca benimki peki biaz geldi gözüme gerçi diyorum ya ilk tecrübe aacı olunca. Ozaman değerrlerim yükselince heves etmiştim heralde şimdi psikolojik olarak kötüye hazırlıyom kendimi bileemdim. Şeytan diyor git ver kan yarın. Dvelte hastaneleri pazar günü alır mı acaba acilden ona da çok utanırım millet acile hasta olmş geliyo ben beta baktırcam mı dicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…