• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Var görünüyor. Bende böyle öğrendim. Predictor early pek yanıltmaz. Ama kaset testte yapın.
Sizinde mi boleydi varla yok arası gibi ama bı cozgimsi bişey var transfer hariç 4. Günüm trasnfer dahil 5. Günüm ,Perşembe gününe kadar hergun yaparım,kaset test ne demek acaba birde hangi marka almalıyım

Sizinde mi boleydi varla yok arası gibi ama bı cozgimsi bişey var transfer hariç 4. Günüm trasnfer dahil 5. Günüm ,Perşembe gününe kadar hergun yaparım,kaset test ne demek acaba birde hangi marka almalıyım
Ben 3 defa erken gebelik yaptım predictor early. Sonra kaset yaptım beyaz küçük dikdörtgen olanlardan markası albi

Ayy canım benim çok üzüldüm 😔💔
Maral’ım ne desem faydasız Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah Amin 🤲😢
Sana sımsıkı sarılıyorum 🫂 üzüntünü paylaşıyorum canım çok zor Rabbim kolaylaştırsın canım benim inşallah dilerim diğerinde pozitif güzel haber Alırsın inşallah Amin 🤲🥺
Canım mayalam çok teşekkür ederim iyi ki varsin 🥰 buraya yazdığım ilk andan bugüne kadar üstümden eksik etmediğin duaların, desteğin için binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun ben bu sefer elendim ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin. Normalde metanetliyim çok pozitifim ama kizimin duyunca ağlaması bitirdi beni 😰 onu diğer embriyolarin yani bir kardeşi daha olma ihtimaline inandirdik umarim yüce Rabbim bir sonrakinde nasip eder 🤲🤲 biliyorum çok şey istiyorum ama yine de dualarini üzerimden eksik etme olur mu ? Temiz kalbinin yüceliğine o kadar inaniyorum ki bütün bu dualar Birgün yolunu bulacak 🤲🤲🥰🥰

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim 😰😰
Çok üzüldüm rabbim içini ferahlatıp yola devam etme gücü versin inşallah diyecek birşey yok 🤲

Back
X