Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım en güvenilir predictor, prodoctor değil harfleri karıştırmadan alıp deneyim gör istersen, çünkü predictor 5.gün bile çıkarıyor silik varsa belli olur mutlaka , hassasiyeti güçlü çünkü
Bilemedik eşime aldırdım bunu vermişler birdaha ki denemede artık alırım canım bekliyim pazartesiye kadar çok az umudum kaldı

İlk defa duydum ben bu markayı. Bence ümidinizi kaybetmeyin zaten kana da az kalmis. Bu testlerde her zaman yanılma payı var. İnşallah sizinki de nazlidir geç tutunmustur daha idrara yansımamiş olabilir iki gün daha sabredin🫶
İnşallah dediğin gibi olmuştur geç tutunmuştur canım olmasa da artık yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım dondurulmuşlarla devam diyeceğim

Yaşın kaç bilmiyorum ama mesela ben 41 yaşındayım yaşım çok ileri ilk denemem ve muhteşem son denemem olacak senin yaşın gencse olumsz bile olsa ki şu an belli hiç değil daha kan vermedin tüp bebek tedavisinin ardından birçok insanın doğal yolla çocuğu oluyor ,ya da tekrar denersin kader gayrete aşıkmış ikincide üçüncüde pes etmeyenlerin hep çocuğu olmuş o kadar çok okudum ki sen yeter ki iyi ol moralin iyi olsun sağlığın iyi olsun herseyin bir vakti saati varmış İnşallah kan sonucunda pozitifi görürsün o kadar dua edicem ki benim bugün 5
Günüm dün ben de idrar testi yaptım negatif göreceğimi bile bile ona rağmen insan bı tuhaf oluyor seni çok çok iyi anlıyoru
29 yaşındayım 2 aşılama bu ilk tüp bebek deneyimim ya önümde sanşım var ama insan gerçekten çok üzülüyor eşim transferde verdikleri ultrason fotoğrafını seviyor sürekli onun için üzülüyorum daha çok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde inşallah tutunmuştur 🌸

İnşallah dediğin gibi olmuştur geç tutunmuştur canım olmasa da artık yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım dondurulmuşlarla devam diyeceğim
Kesinlikle öyle. Bizler ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz.elimizden geleni yapıyoruz sadece. İnşallah pazartesi günü istediğin sonucu görmek nasip olsun ,olmasa da devamı varmış hazır olduğun zaman tekrar denersin🫶

Kesinlikle öyle. Bizler ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz.elimizden geleni yapıyoruz sadece. İnşallah pazartesi günü istediğin sonucu görmek nasip olsun ,olmasa da devamı varmış hazır olduğun zaman tekrar denersin🫶
Evet evet yapacak hiç birşey yok nasip suan daha iyiyim çok teşekkür ederim ikinci transfer hemen oluyor mu acaba bilginiz var mı

Arkadaşlar günaydın bugün 3. Beta mi verdim en sonkinden 3 kat artmış doktorum izinliymis ama asistanları bu bizim için daha güzel demek dedi yine de size sormak istedim dengesiz yükseklikte bir artış değil dimi ilki 99 ikincisi 204 bugünde 630
Yok canım çok güzel bir haber bence rahat olabilirsin 🥰 zaten zaman geçtikçe daha hızlı artiyormus

Arkadaşlar günaydın bugün 3. Beta mi verdim en sonkinden 3 kat artmış doktorum izinliymis ama asistanları bu bizim için daha güzel demek dedi yine de size sormak istedim dengesiz yükseklikte bir artış değil dimi ilki 99 ikincisi 204 bugünde 630
Günaydın , çok güzel değerler. Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerler her şey inşallah

Buyur canım bak bizimkine sordum senin için 🤭😂

Eklentiler

• Screenshot_20250419_102444_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250419_102444_Samsung Internet.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20250419_102448_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250419_102448_Samsung Internet.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20250419_102433_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250419_102433_Samsung Internet.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 13
Izotonikle birlikte 2 bin tl canim. Ama 3 marka var fiyatlari değişiyor mesela omegevan daha uygun fakat piyasa da bulunmuyor. Clinoleic var oda bana 3. Kez takıldığında alerji yapmıştı. Bu sefer olivia taktirdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
7 bin fiyat vermişler aynı merkezde tedavi gördüğüm bi arkadaşıma. Aşırı yüksek geldi bana. Bir serum mu yoksa 2-3 serum için mi bilmiyorum tabi.

Back
X