Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaaa canım benim çok teşekkür ederim bugün sinava çalışmak fazla giremiyorum ama yine aktif bakmaya çalışıyorum amin canim monarozam inşallah güzel haberlerle gelirim
Bugün bence derslerine odaklan. Kendini dinle, sakinlik sükuta ihtiyacın var canım
Hepimiz dua ile hayırlı haberini bekliyoruz

Kızlar bu süreçte kahve ile aranız nasıl? Ben çok severim bu süreçte azalttım baya ama sizleri merak ettim.
Mesela yarın rahim kalınlığıma bakılacak şimdi içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum zararı olur mu falan diye. Ne olacak bu halimiz en ufak bir şeyi bile düşünüyoruz rabbim inşallah hepimizi en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşturur.

Merhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal

Kızlar bu süreçte kahve ile aranız nasıl? Ben çok severim bu süreçte azalttım baya ama sizleri merak ettim.

Ben çok aramam zaten birisi gelse eşlik ederim

Daha transfer olmamışsın içebilirsin bir sıkıntı olmaz transfer sonrası çok canın çekerse bir tane içebilirsin çokta kasma kendini

Canım içebilirsin kahvenin Rahim kalınlığına bir yan etsiki olduğunu düşünmüyorum sadece bitki çayları içilmez bu dönemde rahimi incelttiği için

Merhabalar 15 nisanda transfer oldum ilk 3 gun kasikta agri bel agrisi oldu. Bu gunde baş donmesi ve bas agrisi var acaba belirti olabilir mi bas donmesi? Baş donmesi yaşayip Transferi pozitif olan var mi tansoyonumu da olcturdum normal

İnşallah diyelim ama bebek daha yeni yerleşiyordur henüz belirti için erken bence bende çarşamba günü transfer oldum ve şu an hiç belirti aramıyorum daha bebeğin yerleşmesi kana geçmesi en az bir haftayı bulur onun için kendine stres yapma rahat ol dilerim hepimiz pozitif haberler Alırız Allah’ın izniyle Amin

Canım içebilirsin kahvenin Rahim kalınlığına bir yan etsiki olduğunu düşünmüyorum sadece bitki çayları içilmez bu dönemde rahimi incelttiği için
Bitki çayı içilmeyeceğini bilmiyordum mesela şu an öğrendim sağol canım Evde nar suyum vardı bir bardak ondan içeceğim şimdi mesela kahveden vazgeçtim

Bitki çayı içilmeyeceğini bilmiyordum mesela şu an öğrendim sağol canım Evde nar suyum vardı bir bardak ondan içeceğim şimdi mesela kahveden vazgeçtim

Evet canım bitki çaylarından uzak dur rahimi inceltir hamilelik gerçekleşirsede içme bu süreçte birde kabak çekirdeği bol bol ye o da iyi gelir Rahim kalınlığına

Kızlar toksoplazma negatif çıkmış ne yapmalıyım biraz korkttum
Negatif çıkması güzel.korkulacak birşey yok.bana da doktorum o testi yaptırmami söylemişti.. yaptıramamistim. Handan2212 arkadaşında dediği gibi bana da az pişmiş et yasak ..kedi köpek uzak duracaksın... Çiğ köfte etli yemezsen iyi olur dedi

Kuzum ben çok kahve tüketen biriyim normalde. İğnelere başladığımız günden opuya kadar olan süreçte iki günde bir bir fincan türk kahvesi içtim ve hiçbir şekilde paketli gıda tüketmedim (bazen çikolata yedim ama napıyım )

Şimdi embriyoları donduruyoruz adete kadar rahatım. Adetin ikinci günü transfer hazırlıkları başlayacak. Şu an dikkat etmiyorum bişeye çok fazla sadece alkol tüketmiyorum o da antibiyotik kullanıyorum diye (opudan sonra 10 gün 2 adet antibiyotik ve fitil verdi doktor).

Muhtemelen transfer hazırlığı aşamasında da opu düzenime devam edeceğim. Transferden sonra haftada bir maksimum bir fincan kahve içerim.

Evet canım bitki çaylarından uzak dur rahimi inceltir hamilelik gerçekleşirsede içme bu süreçte birde kabak çekirdeği bol bol ye o da iyi gelir Rahim kalınlığına
Kuzum ya progestan fitil yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi ve mide bulantısı yapar mı acaba? Pazartesiden beri kullanıyorum ama özellikle dün ve bugün aşırı kötüyüm. Ya da antibiyotikler mi yapıyor acaba sürekli uyumak istiyorum dayanamıyorum.

morceylan Y yardimseverbiri @hasret ersoy kızlar. Listeye baktım bugün sonuç gününüz. Rabbim mucizelerle karşılaştırsın. Heyecanla bekliyoruz canlar
Selamlar ben kan verdim. 10.günüm bugün değerim 115. Yani çok sevinemedim biraz düşük geldi bana moralim bozulmadı değil. Teknik olarak gebelik var tabi ama heralde ilk acı tecrübemden kaynaklı temkinli yaklaşıyorum

Canım benim de doktorum hep aynı yerde yaptırın testi dedi ama bu kadar fark eder mi bilmiyorum

Antibiyotik yan etkisi baş dönmesi mide bulantısı hazımsızlık yapıyor tabi fitil de kullanıyorsun hepsi ilaçların yan etkisi geçmiş olsun canım

Aleyküm selam canım bence gayet güzel değerin 60 değerle öğrenen var bence moralini bozma herkesin gebeliği bir değil başkasıyla kıyaslayıp moralini bozma bence

Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizen
Pozitif düşün pozitif olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…