Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay şok oldum bu ne saçmalık bu nasıl bir sorumsuzluktur insanın umuduyla bu kadar oynanamaz yani rabbim gerçek değerin yüksek olmasını nasip etsin canım benim hayırlı haberlerle dön aramıza

Canım günaydın herkese ben de bugün yıne kan vericem bklm nasıl ckkıcak sen nasılsın ıyımısın canım

Hoşgeldin canımız hamiş Annemiz çok

şükür bol bol dinleniyorum buralarda

takılıyorum hadi inşallah değerlerin güzel

çıkar artık kese günü alırsın Allah’ın izniyle Amin

Ben hep olumluyum her zaman sinavlarimda bile sonucu görene kadar kötü geçti demiyorum ay ama bu kadar pozitif olmakta iyi değilmiş gibi geliyor
valla sana diyorum ama ben de hep kötü tarafını düşünüyorum .Güzel düşünmeye sevk etmeye çalışıyorum kendimi .Ama tabi ki her şeye de hazırlıklı olmak gerekiyor .Sonuçta 2 sonuç var olumlu veya olumsuz .Rabbim ne eylersen hayırlısını eylesin

Hoşgeldin canımız hamiş Annemiz çok

şükür bol bol dinleniyorum buralarda

takılıyorum hadi inşallah değerlerin güzel

çıkar artık kese günü alırsın Allah’ın izniyle Amin
Ay aşkım❤ hoşbuldum iyi olmana çok sevındım aynen bol bol dınlen canım benım
Teşekkür ederim hayatım inşallah yükselir değerim ya heycanlıyım bıraz ve de endişeli‍🌫 allah bu heycanı sana ve bekleyen herkese nasıp eder inşallah çiçeğim

Amin inşaallah canım dikkat et elleme hayvan filan bir de ete kendin dokunma mümkün oldukça iyi pişmiş et ye. Allah’ın izniyle bulaşmaz
İnş btnm valla bi an tedirgin oldum çok etle haşır neşir biri değilşm zaten evcil hayvanımda yok kayınvalidemlerde 2 kedi var ama Allah var çok iyi bakıolar

Amin Ecmain inşallah canım

Allah razı olsun kardeşim dilerim bizde bu

heyecanları yaşarız Allah’ın izniyle

Ay şok oldum bu ne saçmalık bu nasıl bir sorumsuzluktur insanın umuduyla bu kadar oynanamaz yani rabbim gerçek değerin yüksek olmasını nasip etsin canım benim hayırlı haberlerle dön aramıza
İnan canım bende ne düşüneceğimi bilmiyorum hoca da söyledi 1385 çıkan değerden 1119 a bile düşmez sabahtan akşama kadar diye. Ama insan öyle bir korkuyor ki ne yerdeyiz ne gökte. 0-0-800 çıkan hastaneyi hiç söylemiyorum bile o tamamen saçmalık

Ee kızlarım benimle transfer olan bacılarımı

bekliyorum herhangi bir belirti yaşıyormusunuz

Neler hissediyorsunuz bana sorarsanız çok

umutlanmamak için hiçbirşey hissetmiyorum

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabi dimi ya aslinda tabiki iki seçenek varda ne bilim hep iyi tarafi ağır basiyor bende amannn nasil olsa yarin anlicam bakalim sizlere de güzel güzel sonuçlar diliyorum

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabi dimi ya aslinda tabiki iki seçenek varda ne bilim hep iyi tarafi ağır basiyor bende amannn nasil olsa yarin anlicam bakalim sizlere de güzel güzel sonuçlar diliyorum
Amin inşaallah size de inşaallah hepimizin sonuçları güzel olsun inşaallah

Canim bir önceki mesajini okudum. Seninki tam bi saçmalık nasil olurda o kadar yüksek bir değer baska yerde 0 cikar birde ayni yerde tekrar başka bir değeri gösterir bunun biran önce açıklığa kavuşması lazim. Allah göstermesin bu yanlisliklar silsilesi yüzünden stresten bebiş etkileyebilir bunun vebalini alacaklar mi o hastaneler ? Büyük konusmak gibi olmasın sonuca ulaşınca o hastaneyi inletirdim yemin ederim belki de laboratuvar yüzünden kaç hastaya belki de yanlış teşhis konuldu maazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…