- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.141
Hahha al benden de o kadar canimAmin cümlemizin canım inşaallah .sorma ben çok sabırsız davrandımstres bitmiyor ki tuttu mu , kese görünecek mi , bebek görünecek mi , kalp atışı olacak mı , devam edecek mi Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşaallah .Bazı insanlar için hamile kalmak ve hamilelik keyif verici sıradan ve mutlulukla geçerken bizim için hep stres acaba , kaygılarla geçiyor maalesef .sonu güzel olur inşallah hepimiz için
Öyle gerçekten sen yine iyi durmuşsun canımHahha al benden de o kadar canimdün hemsireme idrar testi yaptım pozitif çıktı ne zaman kana geleyim diyince önce kahkaha attı biraz daha sabredelim lütfen dedi sonrada
İnşallah sonu çok çok çok güzel olur bütün çektiklerini unuturuzAmin cümlemizin canım inşaallah .sorma ben çok sabırsız davrandımstres bitmiyor ki tuttu mu , kese görünecek mi , bebek görünecek mi , kalp atışı olacak mı , devam edecek mi Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşaallah .Bazı insanlar için hamile kalmak ve hamilelik keyif verici sıradan ve mutlulukla geçerken bizim için hep stres acaba , kaygılarla geçiyor maalesef .sonu güzel olur inşallah hepimiz için
Ya kan verirken bayılıyorum canım beni biraz o durduruyorÖyle gerçekten sen yine iyi durmuşsun canımben durmazdım gittim kan verdim 5. Gün 3.78 çıktı oturdum aşağıya yine acabalarla
Canım predictor early ise 6 gün öncesine kadar gösteriyor days doctor ben çok güvenilir diye duymamıştım ama hassasiyetleri farklıdır muhakkak. Predictor Early çok daha hassastır. Testlerinin görselini atabilir misin. En iyi sonucu kan verirHahha al benden de o kadar canimdün hemsireme idrar testi yaptım pozitif çıktı ne zaman kana geleyim diyince önce kahkaha attı biraz daha sabredelim lütfen dedi sonrada
Evet evet senin için daha erken olabilir canım benim 5. Gün bebesiydiYa kan verirken bayılıyorum canım beni biraz o durduruyorbir de 3.gun embriyosu anca buyur ele avuca gelir diye düşünüyorum
Hahha yesinler onlarii nazli para seven bebelerEvet evet senin için daha erken olabilir canım benim 5. Gün bebesiydi
Üstteki çarşamba akşamı alttaki de dün sabahkiCanım predictor early ise 6 gün öncesine kadar gösteriyor days doctor ben çok güvenilir diye duymamıştım ama hassasiyetleri farklıdır muhakkak. Predictor Early çok daha hassastır. Testlerinin görselini atabilir misin. En iyi sonucu kan verir
Merhaba sizin 5.gün embriyo yazıyor tabloda neden 12 gün bekliyorsunuz.Bwn muhtemelen pazartesi günü vereceğim, 12. Günü bekleyeceğim
en son 11. Gün verdim 264 tü .üzerinden 4 gün geçti vermedim bir daha ama bugün vermeyi düşünüyorumHahha yesinler onlarii nazli para seven bebelerEn son kaç çıktı betaniz
Benim de 5. Gündü ama benim de 12 gün vermişti doktorum nedense doktora göre değişiyor sanırımMerhaba sizin 5.gün embriyo yazıyor tabloda neden 12 gün bekliyorsunuz.
Çok güzel bir değere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunen son 11. Gün verdim 264 tü .üzerinden 4 gün geçti vermedim bir daha ama bugün vermeyi düşünüyorum
10 gün sonra randevuya çağırdılar beni amin inşaallah senin de bebeğin seninle olsun sımsıkı tutunsun inşaallah hepimizinÇok güzel bir değerlendirme hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsundoktor kese randevunuzu verdi mi o nasıl oluyor benim ilkte insallah
Aminn çok teşekkür ederim10 gün sonra randevuya çağırdılar beni amin inşaallah senin de bebeğin seninle olsun sımsıkı tutunsun inşaallah hepimizin
Valla doktorum hiç demedi ki bana 2 gün sonra yine ver kan . Ben kendim erkenden başladım ve takip ettim 3 kere 2 gün arayla verdim anlamadım valla benim doktorum neden böyle yaptıAminn çok teşekkür ederim200 civarı değer onları mutlu ediyor o zaman
Hepsinin yaklaşımı çok farklı ya gercekten bu doktorlari hep degistirecegiz zaten bir kac hafta kaldi insallahValla doktorum hiç demedi ki bana 2 gün sonra yine ver kan . Ben kendim erkenden başladım ve takip ettim 3 kere 2 gün arayla verdim anlamadım valla benim doktorum neden böyle yaptı
Bugün yaptın mı canım daha çok yeni yeni belirmeye başlamış. Diğer testler bunu algılayamaz zatenÜstteki çarşamba akşamı alttaki de dün sabahki
Günaydın herkesebir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?
Günaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de
Cok teşekkür ederim. Benimkiler anca buyuyor demek ki 3.gun oluncaBugün yaptın mı canım daha çok yeni yeni belirmeye başlamış. Diğer testler bunu algılayamaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?