- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.181
İnşallah canım burda bir sefer daha deneyeyim. Olmadı orası için senden yardım alacağımSelam canım benim pek nette giremedim Kıbrıs'ta yaptım çok araştırdım burda alternatif aşırı fazla onların içinden bir tercih yaptım buraya karar verdim Allah'ım inşallah nasip eder ama hastane donanımlı başarılı bir yer gibi eğer karar verirsen her şekilde yardımcı olurum
Bugün benim de sonuç günümde kesin olarak gebelik yok 2 embriyom tutunamadimorceylan Y yardimseverbiri H hasret ersoy kızlar. Listeye baktım bugün sonuç gününüz. Rabbim mucizelerle karşılaştırsın. Heyecanla bekliyoruz canlar
Bugün benim de sonuç günümde kesin olarak gebelik yok 2 embriyom tutunamadiAllah herkesin kucağına sağlıklı bebekler güzel haberler versin
morceylan Y yardimseverbiri H hasret ersoy kızlar. Listeye baktım bugün sonuç gününüz. Rabbim mucizelerle karşılaştırsın. Heyecanla bekliyoruz canlar
İnşallah canım burda bir sefer daha deneyeyim. Olmadı orası için senden yardım alacağımSen nasılsın canım? Kaç gündür kasıklarımda sancı var , şişkinlik var sanırım yumurta toplamadan kaldı.
Canım benim listede görmeyince kusura bakma. Üzülme ne olur zamanı var demek kiBugün benim de sonuç günümde kesin olarak gebelik yok 2 embriyom tutunamadiAllah herkesin kucağına sağlıklı bebekler güzel haberler versin
Çok sağolun Allah razı olsun sizden
Alın benden de o kadarBizimkiler garanticidirya birde kolunuza yazık ben çok zaten korkarım benim için süper
Bana pozitif desin tamamdır benim için bitmiştir olay artık ardına düşmem
Ayyy seninkinin böyle yükseldiğini gördükçe çok seviniyorumen son 11. Gün verdim 264 tü .üzerinden 4 gün geçti vermedim bir daha ama bugün vermeyi düşünüyorum
Ben inanıyorum yükselecek Allah’ın izniyle canımAyyy seninkinin böyle yükseldiğini gördükçe çok seviniyorumumut oluyor bana umarim benimki de yükselir ya
İnşallah caniminici. Şimdi müjdeli haberlerinizi bekliyorumAmin burada inşallah mucizeni bulursun hiç gerek kalmaz başka yerlere inşallah evet canım yumurtalık işlem gördüğü için hepsi normal
İnşallah canım yaBen inanıyorum yükselecek Allah’ın izniyle canımzaten yükselmeye başlamış bence
Ben de predictor early ve ucuz bir kaset testle yapmıştım markasını hatırlamıyorum canim ama o kadar çıktıysa vardır ya kanı ne zaman vereceksinGünaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de
Pazar günü vereceğim canım, dimi ya bende öyle düşünüyorumArk
Ben de predictor early ve ucuz bir kaset testle yapmıştım markasını hatırlamıyorum canim ama o kadar çıktıysa vardır ya kanı ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?