- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.101
gözüm üzerinizde valla bu ara enerjik düşük çok gelemeiyorım umutsuzluk yok kızlar Allahın izniyle yokkkkkk bu arada H hayal93 nerelerdeAynen öyle canım çok şükür hamdolsun dedi bensiz olur mu savaşmaya devam edeceğim ben doktora dedim çok şükür arkamda umudum oldu diyor sen transfer olduklarına konsantre oldiyor transfer edilenler çok iyi kalitede embriyolardı dedim zaten konsantreyim ama içime bir umut daha doğdu çok şükür
Ayy olur mu öyle bir şey canım daha 28 nisan gelecekSize küstüm kimse gelmiyor yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Ayy olur mu öyle bir şey canım daha 28 nisan gelecek
O yanında içenlere iyi bi pataklamak lazım !Merhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadanama kafa da bitiyor inan.
Yaaaaa kiyamam sana kiz ağlama güzel anne ay nolur bak bebiş strese girmesin çok üzülürüm sonraAğlat ağlat valla ….Rabbim öncelikle sana sağlık evladınada uzun hayırlı ömür versin kardeşim..dualarımız seninle tüm kardeşlerimizle Rabbim ne eylerse güzel eyler seviyorum seni
Dualarımız seninle canım benim herşeyi geç Rabbim evladını bağışlasın gülüm benim inş ona kardeşte gelirYaaaaa kiyamam sana kiz ağlama güzel anne ay nolur bak bebiş strese girmesin çok üzülürüm sonrahem ne demişler gün doğmadan neler doğar Rabbim nasip etmediyse vardir bir sebebi siz dualarınızı eksik etmeyin yeter ki
O yola mı gitti yola mı çıktıAmin canım benim inşallah teşekkürederim
Hayalim tatilde ondan dolayı çok girmiyor buraya
Sözlerimle yapıyorum merak etmeO yanında içenlere iyi bi pataklamak lazım !
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum sizin adınıza bugün benim transferden sonraki ikinci günüm ,hiçbir belirti yok ,kasilma agri kramp , beşinci gün embiryosu bana 10. Gün test ver dediler burda yazılanların çoğunda bı semptom olmuş o yüzden merak ettim ilk üç dört gün sizin nasıldı .Bende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım
Selam kızlar,
Ben yine gün sonu mesajları okuyup öyle yatıyorum :) Nisan ayı bereketli geçti maşallah. inşallah sonuç bekleyenleri de pozitif görmüş oluruz. Bende bu ay ara verince tüp bebeğe dedim doğal yoldan nasip eder mi kiumudumuz var bırakmıyoruz
O yola mı gitti yola mı çıktı
Bende ilk kez duydumBenim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye
Canım gecn Mayıs ayıydı 2500 ya da 5000 di haftada 1 kez aliyordumBende yaptırmayı düşünüyorum yorumunuzu gördüm ne kadar ödemiştiniz acaba
Bi kaç gün sonra ogrenecez bakalım eğer testim negatif çıkarsa demek ki istemiyordurBu doktordan şüpheduydum galiba hamile kalmasını istemiyor
Bi kaç gün sonra ogrenecez bakalım eğer testim negatif çıkarsa demek ki istemiyordur
Dedim ya demek ki bu bana özel Bi uygulamaBende ilk kez duydum
İnşallah bana dua edin dayanamayıp yarın sabah evde test yapacam galibaİnşallah pozitiftir canım benim
Benim de sol taraf görünmüyor. Ama neden bilmiyorum. Daha önce kontrol sırasında bir defa göründü ama tedaviye başladigimdan beri daha hiç görmedi doktorum. Cumartesi yumurta toplama yapilcak çok merak ediyorumEvet canım çok şükür hamdolsun bugünlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?