Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

H hay
gözüm üzerinizde valla bu ara enerjik düşük çok gelemeiyorım umutsuzluk yok kızlar Allahın izniyle yokkkkkk bu arada H hayal93 nerelerde

O yanında içenlere iyi bi pataklamak lazım !

Ağlat ağlat valla ….Rabbim öncelikle sana sağlık evladınada uzun hayırlı ömür versin kardeşim..dualarımız seninle tüm kardeşlerimizle Rabbim ne eylerse güzel eyler seviyorum seni
Yaaaaa kiyamam sana kiz ağlama güzel anne ay nolur bak bebiş strese girmesin çok üzülürüm sonra hem ne demişler gün doğmadan neler doğar Rabbim nasip etmediyse vardir bir sebebi siz dualarınızı eksik etmeyin yeter ki

Dualarımız seninle canım benim herşeyi geç Rabbim evladını bağışlasın gülüm benim inş ona kardeşte gelir

Bende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum sizin adınıza bugün benim transferden sonraki ikinci günüm ,hiçbir belirti yok ,kasilma agri kramp , beşinci gün embiryosu bana 10. Gün test ver dediler burda yazılanların çoğunda bı semptom olmuş o yüzden merak ettim ilk üç dört gün sizin nasıldı .

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Amin çok şükür dilerim böyle pozitif kapatmak nasip olsun inşallah
Niye olmasın canım Rabbimin mucizeleri bitmez Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah Amin

Bende ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…