- 4 Aralık 2024
- 5.246
- 5.752
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.561
Canımsın. Sizlerin sevinci bile böyle bugün rahmet gibi geldi..
Sade yumurta sayısını artırabilir miyim bunun araştırmasindayim. Bu sayfa da kalbim dağılıp yüreğim ferahliyor. Yumurta donasyonu inşallah gerekmez ama olmaz ise o da aklımda. Bugün doktorum arDi . Ona direk dedim lütfen hicbir doktora kötü demem lakin ikinci kontrolde o Rus kadin doktor motivasyonu mu aldı , üzüldüm dedim. Mümkün ise lütfen bu süreçte siz olun dedim
Kıyamam doktor dedi tabi üzgünüm dedi . Fortbildung varmış ondan olamamış yanımda.
Canim Mayalam diver sefere kizkardesim ve siz dışında kimseyle paylasmayacagim bu süreci. Yıpratıcı ya da duygusal yük olabilecek durumlar bertaraf olur.
Müjdeli haberleri inşallah duyalımmayala katar
Ne
Negatif oldu transferim kendimce nedenler arıyorum
Kiz burda biz geliyoruz anne hazirlikli ol diyorlar tebrik ederim canimGözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Maşallah , Allahım devamını getirsin inşallahGözlerim beni yanıltmıyor değil miilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Merhaba demek kızz helloO ne demek anlamadım
Merhaba demek kızz hellohani mika var ya tiktokta ki fenomen halleri diyordu
Ye hayatım kan olsun cnm can olsun bebiş olsunAllah seni bende diyorum o ne anlama geliyor
Ben şimdi badem yedim yaban mersini bol su içiyorum birazdan kabak çekirdeği ve kaju yiyeceğim
Ay kızlar çok heyecanlıyım ben şu an bugün kan verdim sonucum iyi çıktı bugün 11 günüm olmama rağmen
Ye hayatım kan olsun cnm can olsun bebiş olsun
Kız evet ya 545,22 çıktıMaşallahcanım kan verdin mi hayırlı olsun tebrik ederim aşkımsu senin zaten belliydi bebek nerdeyse doğacaktı
Aminn canım çok teşekkür ederimAy hadi inşallah canım benim bende görüyorum dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın Amin
Yok canım kullanmadimmsen transfer öncesinde yumurta çatlatıcı kullanmadın demi? valla belli belirsizbi siliklik var ama hadi inşallahhhh
Yaa çok teşekkür ederimm canım seninde haberini bekliyoruzKiz burda biz geliyoruz anne hazirlikli ol diyorlar tebrik ederim canim
Kız evet ya bak
Aminn çok teşekkür ederimMaşallah , Allahım devamını getirsin inşallah
Yia cnm benim çok teşekkür ederim Allah'ım bu duyguyu sana da nasip etsin inşallahOh oh bu ne güzel bir haber maşallah
sübhanallah tebrik ediyorum seni sağlıcakla gelsinler inşallah
o zaman hayırlısı olsun diyebiliriz :))Yok canım kullanmadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?