Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oy canımsın sana sımsıkı sarılıyorum
Ben hiç kimseye söylemedim sadece eşim ben doktorlar biliyor ve buradaki kızlar biliyor ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor gerekte yok çünkü herkes arıyor soruyor her kafadan bir ses ve hiçbiri tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyorlar bilmeyene de anlatmak çok zor gerçekten tabi ki istemem kimse bilsin tüp bebeğin ne olduğunu ama en güzeli gizli tutmak benim pozitif inşallah olsa bile bir süre yine kimseye söylemeyi düşünmüyoruz
Bu sefer olacak inşallah dilerim hiçbirşeye gerek kalmaz canım bende bir yerde duydum organik yumurta bol bol tüketmek gerekiyor yaban mersini kabak çekirdeği bunlar hem kaliteli yumurtalar olmasına da sebep oluyor inşallah faydasını görürsün sana şifa olsun inşallah

Son düzenleme:
Ne
Negatif oldu transferim kendimce nedenler arıyorum

Çok üzüldüm canım Rabbim kalbine ferahlık versin rahim kalınlığın çok güzelmiş sebep o değildir hiç kafanı yorma demek ki vakti gelmemiş ne kadar herşey sorunsuz da olsa zamanı gelmeyince ne yapsan boş canım kalbine gönlüne Rabbim ferahlık versin inşallah hayırlı sağlıklı güzel bir zamanda seni evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin

Kiz burda biz geliyoruz anne hazirlikli ol diyorlar tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…