Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ne güzel dualar ettiniz Allah kabul eylesin inşallah Allah razı olsun Amin

ister misin ikisi detutsun bana nedense öyle bir his geldi sanki ikizlerin olacak.

Anladım canım senin için üzüldüm ya ne bilim vakti gelmemiş demek ki Rabbim yüzüne baksın inşallah
Hiç önemli değil canım güzel arkadaşım sen iyi ol moralin bizi merak etme canım düşünmen yeterli Kıbrıs’ta başarılı doktorlar var bir iyi düşün taşın zaten senin burada sigortan karşılamıyor hemen hemen aynı ücreti veriyorsun İstanbul’da bu işte başarılı doktorlar var önce bir kafanı toparla sonra kararını ver iznine denk getirip gidersin tabi öncesinde ön görüşme yaparsın neresi içine siniyorsa orada devam edersin inşallah Lotus hanım Kıbrıs’ta yapmış denk gelirse bir sor bakayım hangi klinikte yapmış memnun kalmış mı diye

Son düzenleme:
ister misin ikisi detutsun bana nedense öyle bir his geldi sanki ikizlerin olacak.

Yaa çok teşekkür ederim Amin Amin inşallah ağzın bal yesin inşallah daha ne isterim Rabbimden yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Neyy nasıl yani bacımsu ay hamdolsunnnnnnn ay çok hycnlndm hakkını helal et bacım benm aklımda cuma kalmış

Karıştırmışsın bacımsu bugün oldum çok şükür helal olsun kuzu ne olacak insanlık hali
Amin çok şükür dualarını eksik etme canım inşallah bana sıkı sıkı tutunsunlar Amin

Bu adet döngüm de yine gideceğim mayalam. İnşallah dua et canim. Son sefer burda deniyecegim olmadı sonrası başka alternatif.
Moralim düne oranla daha iyi. Bu bir süreç. İnanmak ve umut en iyi ilaç. Lotus3801 rehberliğin, önerini alayım canım

Çoook sevindim senin adına , inşallah bundan sonra ki süreç daha mutlu eder seni.. Dualarımdasın

Öncelikle dilerim rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsincumartesi eşim önce mikro tese olacak sonra bn opu olacağım yarında kontrole gideceğim çatlatma iğnesi yarın veririmi acaba birde göbekten mi yoksa kalçada mi ölüyor iğne

Mayala canım rabbim yardımcın olsun. İnşallah bebişlerin tutunur. Şimdi güzelce dinlen çok yoruldun çok bekledin.

merhaba. Bende 11 nisan da transfer oldum. 35 yaşındayım ilk denemem test günüm 20 nisan. Pgt li 5. gün embriyosu aslında 6. gün blastokist olmuş 5bb embriyo. 3 embriyom vardı ikisi çok iyi kalite tam 5. gün blast olan onlar pgt den sağlıksız geldi bu orta iyi kalite dedikleri sağlıklı geldi umarım o da bana sıkı sıkı tutunur tek umudum geride başka embriyom yok. Umarım herkes hayırlı mutlu haberler alır zor bir süreç ama transfer aşaması da bence doğal yolla olan gebelikten çok daha mucizevi. Mucizeleriniz sizinle olsun

Canım merhaba bende bugün 5. Gün embriyoda çift transfer oldum senin kaliteleri neydiMha

Canım merhaba bende bugün 5. Gün embriyoda çift transfer oldum senin kaliteleri neydi
Hayırlı olsun canım benim insallah sonucumuz hayırlı olur herkes için Vallahi ben kalite işini bilmiyordum bana da kalitesini demediler sağlıklı embriyolarım olduğunu dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…