Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canımsın. Sizlerin sevinci bile böyle bugün rahmet gibi geldi..❤️🥰
Sade yumurta sayısını artırabilir miyim bunun araştırmasindayim. Bu sayfa da kalbim dağılıp yüreğim ferahliyor. Yumurta donasyonu inşallah gerekmez ama olmaz ise o da aklımda. Bugün doktorum arDi . Ona direk dedim lütfen hicbir doktora kötü demem lakin ikinci kontrolde o Rus kadin doktor motivasyonu mu aldı , üzüldüm dedim. Mümkün ise lütfen bu süreçte siz olun dedim🥰
Kıyamam doktor dedi tabi üzgünüm dedi . Fortbildung varmış ondan olamamış yanımda.
Canim Mayalam diver sefere kizkardesim ve siz dışında kimseyle paylasmayacagim bu süreci. Yıpratıcı ya da duygusal yük olabilecek durumlar bertaraf olur. ❤️🧿
Müjdeli haberleri inşallah duyalım mayala katar mayala katar

Oy canımsın sana sımsıkı sarılıyorum 🫂🥲
Ben hiç kimseye söylemedim sadece eşim ben doktorlar biliyor ve buradaki kızlar biliyor ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor gerekte yok çünkü herkes arıyor soruyor her kafadan bir ses ve hiçbiri tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyorlar bilmeyene de anlatmak çok zor gerçekten tabi ki istemem kimse bilsin tüp bebeğin ne olduğunu ama en güzeli gizli tutmak benim pozitif inşallah olsa bile bir süre yine kimseye söylemeyi düşünmüyoruz 🥰
Bu sefer olacak inşallah dilerim hiçbirşeye gerek kalmaz canım bende bir yerde duydum organik yumurta bol bol tüketmek gerekiyor yaban mersini 🫐 kabak çekirdeği bunlar hem kaliteli yumurtalar olmasına da sebep oluyor inşallah faydasını görürsün sana şifa olsun inşallah 🤲💕

Son düzenleme:
Ne
Negatif oldu transferim kendimce nedenler arıyorum😔

Çok üzüldüm 💐 canım Rabbim kalbine ferahlık versin rahim kalınlığın çok güzelmiş sebep o değildir hiç kafanı yorma demek ki vakti gelmemiş ne kadar herşey sorunsuz da olsa zamanı gelmeyince ne yapsan boş canım kalbine gönlüne Rabbim ferahlık versin inşallah hayırlı sağlıklı güzel bir zamanda seni evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin 🤲❤️

Gözlerim beni yanıltmıyor değil mi 🥲🥲 ilk 5 dakika içinde silik olarak çıktı. Kurudukça daha belirgin oldu gibi kameradan o kadar belli olmuyor🥲🥲 3.gun cift embriyosu az once yaptım bugun 8.gunEki Görüntüle 3577909
Kiz burda biz geliyoruz anne hazirlikli ol diyorlar tebrik ederim canim 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

Back
X