- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.561
Canımsın. Sizlerin sevinci bile böyle bugün rahmet gibi geldi..
Sade yumurta sayısını artırabilir miyim bunun araştırmasindayim. Bu sayfa da kalbim dağılıp yüreğim ferahliyor. Yumurta donasyonu inşallah gerekmez ama olmaz ise o da aklımda. Bugün doktorum arDi . Ona direk dedim lütfen hicbir doktora kötü demem lakin ikinci kontrolde o Rus kadin doktor motivasyonu mu aldı , üzüldüm dedim. Mümkün ise lütfen bu süreçte siz olun dedim
Kıyamam doktor dedi tabi üzgünüm dedi . Fortbildung varmış ondan olamamış yanımda.
Canim Mayalam diver sefere kizkardesim ve siz dışında kimseyle paylasmayacagim bu süreci. Yıpratıcı ya da duygusal yük olabilecek durumlar bertaraf olur.
Müjdeli haberleri inşallah duyalımmayala katar
Oy canımsın sana sımsıkı sarılıyorum

Ben hiç kimseye söylemedim sadece eşim ben doktorlar biliyor ve buradaki kızlar biliyor ne benim ailem ne eşimin ailesi bilmiyor gerekte yok çünkü herkes arıyor soruyor her kafadan bir ses ve hiçbiri tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyorlar bilmeyene de anlatmak çok zor gerçekten tabi ki istemem kimse bilsin tüp bebeğin ne olduğunu ama en güzeli gizli tutmak benim pozitif inşallah olsa bile bir süre yine kimseye söylemeyi düşünmüyoruz

Bu sefer olacak inşallah dilerim hiçbirşeye gerek kalmaz canım bende bir yerde duydum organik yumurta bol bol tüketmek gerekiyor yaban mersini

Son düzenleme: