- 23 Ekim 2024
- 1.209
- 1.695
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.421
Oo haller gelsin aşkım bizde çatlarız yoksa meraktanAmin amin inşallah canım Allah razı olsun
test yapmam galiba doktordan öğrenmek istiyorumbakalım bir 6 yada 7 gün geçsin ruh halim nasıl olur ona göre yaparım
Sen ne yaptın sepidem kan testin nasıl çıktı inşallah güzel geldi
Yaa senin guncellemeni yesinler canım görünce duygulandim
Ya aşkım geçen sefer yarım kalmıştıAy ben senin takvimini yerim maşallah kuzuma
Amin binlerce kezDarısı senin ve benim bekleyenlerin başına inşallah Amin
Oo haller gelsin aşkım bizde çatlarız yoksa meraktantest yaparsın 1 hafta sonra hepimiz görecez o silik çizgiyi inşallah
Canım iyi çıktı çok şükür 9.gün 282.2 geldi
İkinci kez kan istediler mi yoksa direkt kese randevusu mu verdiler canım?Ya aşkım geçen sefer yarım kalmıştıinşallah bu sefer hepimiz takvimlerimizi doldururuz
Sende peygamber sabri vardi dimi biran unutmuşumOy canım benim inşallah hislerimde yanılmam dilerim tutunurlar sıkıca
Burada kan günü gelmeden verememevde test yapsam belki
Sen ne yaptın canım gittin mi doktora
Aşkım benim hastane mutlaka istiyor cuma sabah yine verecem kanİkinci kez kan istediler mi yoksa direkt kese randevusu mu verdiler canım?
Gittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki
Ay ne olur bizi merakta bırakma hemen yaz, bak ben dakikasında size yazdım ilk, sendende aynı performansı bekliyorum çiçeğimSende peygamber sabri vardi dimi biran unutmuşumyanilmayacaksin bak gör ben 7 8 gibi gidicem acilden giriş yapicam serum için gitmişken de kan vericem bakalim. Dua edin olur ? Hem bu sefer alerji gelişmesin hemde pozitif alayim
Sende peygamber sabri vardi dimi biran unutmuşumyanilmayacaksin bak gör ben 7 8 gibi gidicem acilden giriş yapicam serum için gitmişken de kan vericem bakalim. Dua edin olur ? Hem bu sefer alerji gelişmesin hemde pozitif alayim
Ya kıyamamGittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be bir sürü testlerimi falan da yaptı.
Gittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be bir sürü testlerimi falan da yaptı.
Kötüsünü düşünmek yok ☝☝ hani evrene pozitif enerji gönderiyordukYa aşkım geçen sefer yarım kalmıştıinşallah bu sefer hepimiz takvimlerimizi doldururuz
EnerjiiiiKötüsünü düşünmek yok ☝☝ hani evrene pozitif enerji gönderiyorduk
Evet ya yani yapacak bişey yok napalim iyi olsun da gerisi idare edilirYa kıyamam
Olsun aşkım ama en azından bebek iyi dikişlerin iyi, zaten bu süreç senin için süpriz olmadı baştan hazırdın en azından, bir dahaki kontrole bebek kaç haftalık oluyor ?
Olsun canları sagolsun onlar için zaten delik deşik oldukAşkım benim hastane mutlaka istiyor cuma sabah yine verecem kan
bende bu sefer hep vajinal bakın diyecem geçen sefer dilim yandı, küçük zamanlarda en sağlıklısı o çünkü. Canım nerdeyse 1 ay kalmış 12 haftaya inşallah zaman uçar gider, en kötü yürüyüş yapmasanda eşinle en azından arabada deniz kenarı havası alıp idare edersin bu süreci, kapıdan arabaya arabadan kapıyaEvet ya yani yapacak bişey yok napalim iyi olsun da gerisi idare edilirşuan 8+1 dedi 1 Mayıs'ta diğer randevum 10 haftalık olur ins. Hala vajinal bakıyorlar ama net görmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?