- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.441
Vız gelir tırs giderOlsun canları sagolsun onlar için zaten delik deşik olduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vız gelir tırs giderOlsun canları sagolsun onlar için zaten delik deşik olduk![]()
Ne güzel hepimiz aynı durumdayızVız gelir tırs giderbenim şu an deşilmedik yerim yok, kol kalça göbek her yer
![]()
Hanımlar merhaba tecrübenize ihtiyacım var 15 mm ve üzeri rahim kalınlığı transfer için fazla mı bilgisi olanlar lütfen dönebilir mi
Oy bebişim sen ve yeğenim iyi olunda kiz evde yürüsende olurGittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi
evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be
bir sürü testlerimi falan da yaptı.
Kızlarrr yarın transferin 10. Günü. Sadece 6. Ve 7. Gün lekelenme oldu. Regli sancısı gibi hafif sancım var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Umarım yarın güzel haberler alırım
sizler nasılsınız transfer sonrası nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. ?
Yani denedi önce karından bakmayı ama tam emin olamıyorum dedi izniniz varsa vajinal daha detaylı bakayım dedi çok kibardibende bu sefer hep vajinal bakın diyecem geçen sefer dilim yandı, küçük zamanlarda en sağlıklısı o çünkü. Canım nerdeyse 1 ay kalmış 12 haftaya inşallah zaman uçar gider, en kötü yürüyüş yapmasanda eşinle en azından arabada deniz kenarı havası alıp idare edersin bu süreci, kapıdan arabaya arabadan kapıya
Ay evet razıyız sağlıkla doğsunlar kucağımıza alalımdaNe güzel hepimiz aynı durumdayızyeterki olmuş olsun da mutlu mutlu delinmeye devam ederiz napalim
![]()
Kızlar endişelendiğim bir konu daha var 9.gün 282.2 değer bana biraz yüksek geldidr yazdım yine bölünme olmamıştır inşallah diye hayır dedi ama bir endişelenmedim değil
![]()
İnanamıyorum kivarsa bayılırım sevinçten
![]()
Amin kuzum Allah razı olsunMaşallahçok şükür iyi olunda bugünlerde gelir geçer inşallah Rabbim yeter ki vaktinde zamanında doğmasını nasip eylesin inşallah canım sen gönlünü ferah tut
çok sevindim iyi bir doktor bulduğuna inşallah sürecin güzel ilerler Amin
![]()
Canim transferin hayırlı olsun pozitif sonuclansin inşallahArkadaşlar merhaba benim bu gün transferim oldu ama çok gaz sancım var neden oluyor anlamıyorum bide şeyi sorucam öksürme veya hapşırma sorun olur mı acaba ya kendimi çok zorluyorum olmasın diye
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, biz 3-4 gün dışarı çıkmazsak bunalıma giriyoruz hemenYani denedi önce karından bakmayı ama tam emin olamıyorum dedi izniniz varsa vajinal daha detaylı bakayım dedi çok kibardihastane atakentte eşim diyor hastaneye giderken Küçük çekmece gölüne bakıp deniz hayali kur
napalim ya iyi olsun da en azından evde yürü dedi o bile benim için güzel bişey tutuluyorum yatmaktan çünkü
![]()
İyiki varsınız Allah razı olsun sizden moral veriyorsunuz bana inşallah elimden geleni yaparım![]()
9 ay duş almamak lazım bir şey olurCanim transferin hayırlı olsun pozitif sonuclansin inşallahhapşırma, öksürme zararı yok kuzum bebiş yolunu buldu zaten
gazini cikarmaya yardimci seyler kullan bence evde ufak ufak yürüyüşler iyi gelir
birde
sepide nin eminin bu konuyla ilgili de çok güzel tarifleri vardir ona sorabilirsin
![]()
Ay dimi 60 çıksada tribe girerdikKız yok gayet iyi çıkmış ikiz olsaydı daha yüksek de çıkardı 60 çıksa bu sefer derdin düşük çıkmışrahat ol değerin çok güzel seslenme otur dinlen bebişinlen
![]()
Ayy valla içimi rahatlattınız inşallah öyle olur işte ilkkez olunca korkuyorum bişeylerşn ters gitmesinden bide akıntı falan olması normal mi bilen varsa yazsın bu yoldan geçen daha önceCanim transferin hayırlı olsun pozitif sonuclansin inşallahhapşırma, öksürme zararı yok kuzum bebiş yolunu buldu zaten
gazini cikarmaya yardimci seyler kullan bence evde ufak ufak yürüyüşler iyi gelir
birde
sepide nin eminin bu konuyla ilgili de çok güzel tarifleri vardir ona sorabilirsin
![]()
Aynen canım gerçekten evde yürümekte nimet benim içinOy bebişim sen ve yeğenim iyi olunda kiz evde yürüsende olurdoktorunun icine sinmesi iyi olmuş birde doktorla uğraşmazsın. bak herşey yolunda, doktor iyi, bebiş büyüyor yaslan arkana ohh mis
![]()
Bunun azarlamalari bitiriyor beniKız yok gayet iyi çıkmış ikiz olsaydı daha yüksek de çıkardı 60 çıksa bu sefer derdin düşük çıkmışrahat ol değerin çok güzel seslenme otur dinlen bebişinlen
![]()
Tecrübeleriniz varsa bu konular hakkında beni aydınlatın ya valla kafayı yicem googlede9 ay duş almamak lazım bir şey olur![]()
Iyyyyyyy allah seni napmasin fitil firlicak şimdi tövbe estağfurullah9 ay duş almamak lazım bir şey olur![]()