Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hanımlar merhaba tecrübenize ihtiyacım var 15 mm ve üzeri rahim kalınlığı transfer için fazla mı bilgisi olanlar lütfen dönebilir mi

Neden fazla olsun bence gayet güzel 👍 bebeğin tutunması için iç tabakanın kalın olması gerekiyor ki bebek rahat tutunabilsin doktorun birşey demedi mi peki bu konu hakkında ☺️

Gittim canım çok sevdim doktoru çok içime sindi şükür ki🙏 15 günde bir takip edicekmis beni dikisim ve bebek çok iyiymiş. Ama umduğum şeyleri söylemedi🤪 evde dolaş ama dışarı çıkabilmen için süreci izlememiz gerek dedi 12. Haftayı bı atlatalim dedi bakacağız işte dedim iyi olsun da yatarız be😆 bir sürü testlerimi falan da yaptı.
Oy bebişim sen ve yeğenim iyi olunda kiz evde yürüsende olur 🥰🥰 doktorunun icine sinmesi iyi olmuş birde doktorla uğraşmazsın. bak herşey yolunda, doktor iyi, bebiş büyüyor yaslan arkana ohh mis 🥰🥰🥰

Kızlarrr yarın transferin 10. Günü 😇. Sadece 6. Ve 7. Gün lekelenme oldu. Regli sancısı gibi hafif sancım var. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Umarım yarın güzel haberler alırım🙏🏻

sizler nasılsınız transfer sonrası nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. ?

İnşallah pozitif hayırlı haberler alırsınız inşallah Amin 🤲❤️👼

bende bu sefer hep vajinal bakın diyecem geçen sefer dilim yandı, küçük zamanlarda en sağlıklısı o çünkü. Canım nerdeyse 1 ay kalmış 12 haftaya inşallah zaman uçar gider, en kötü yürüyüş yapmasanda eşinle en azından arabada deniz kenarı havası alıp idare edersin bu süreci, kapıdan arabaya arabadan kapıya
Yani denedi önce karından bakmayı ama tam emin olamıyorum dedi izniniz varsa vajinal daha detaylı bakayım dedi çok kibardi🥰 hastane atakentte eşim diyor hastaneye giderken Küçük çekmece gölüne bakıp deniz hayali kur🫣 napalim ya iyi olsun da en azından evde yürü dedi o bile benim için güzel bişey tutuluyorum yatmaktan çünkü 😔

Kızlar endişelendiğim bir konu daha var 9.gün 282.2 değer bana biraz yüksek geldi 🥹 dr yazdım yine bölünme olmamıştır inşallah diye hayır dedi ama bir endişelenmedim değil 🥹

Kız yok gayet iyi çıkmış ikiz olsaydı daha yüksek de çıkardı 60 çıksa bu sefer derdin düşük çıkmış 😁 rahat ol değerin çok güzel seslenme otur dinlen bebişinlen 🫶👼❤️

Maşallah 🧿 çok şükür iyi olunda bugünlerde gelir geçer inşallah Rabbim yeter ki vaktinde zamanında doğmasını nasip eylesin inşallah canım sen gönlünü ferah tut 🤲❤️🥹 çok sevindim iyi bir doktor bulduğuna inşallah sürecin güzel ilerler Amin 🤲🥹🥰
Amin kuzum Allah razı olsun🙏 evet ya başıma gelenleri anlattım ağzı açık dinledi adam ve üzüldüğünü hissettim böyle empati sahibi doktor bulmak çok zor. Korkularını anlayabiliyorum dedi. Telini verdi msja yogunluktan donemezsem mutlaka arayın çekinmeyin falan dedi🥰 sevdim yani.

Arkadaşlar merhaba benim bu gün transferim oldu ama çok gaz sancım var neden oluyor anlamıyorum bide şeyi sorucam öksürme veya hapşırma sorun olur mı acaba ya kendimi çok zorluyorum olmasın diye
Canim transferin hayırlı olsun pozitif sonuclansin inşallah 🤲🤲 hapşırma, öksürme zararı yok kuzum bebiş yolunu buldu zaten 😉 gazini cikarmaya yardimci seyler kullan bence evde ufak ufak yürüyüşler iyi gelir 🥰🥰 birde sepide sepide nin eminin bu konuyla ilgili de çok güzel tarifleri vardir ona sorabilirsin 🤣🤣🤣

Yani denedi önce karından bakmayı ama tam emin olamıyorum dedi izniniz varsa vajinal daha detaylı bakayım dedi çok kibardi🥰 hastane atakentte eşim diyor hastaneye giderken Küçük çekmece gölüne bakıp deniz hayali kur🫣 napalim ya iyi olsun da en azından evde yürü dedi o bile benim için güzel bişey tutuluyorum yatmaktan çünkü 😔
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, biz 3-4 gün dışarı çıkmazsak bunalıma giriyoruz hemen 😔 insan başkası için yapmazda bebeği olunca akan sular duruyor, sabır canım ❣️
Fetal dna ile ilgili bişey dedimi canım yada sen kendin yaptırmayı düşünüyor musun?

Canim transferin hayırlı olsun pozitif sonuclansin inşallah 🤲🤲 hapşırma, öksürme zararı yok kuzum bebiş yolunu buldu zaten 😉 gazini cikarmaya yardimci seyler kullan bence evde ufak ufak yürüyüşler iyi gelir 🥰🥰 birde sepide sepide nin eminin bu konuyla ilgili de çok güzel tarifleri vardir ona sorabilirsin 🤣🤣🤣
9 ay duş almamak lazım bir şey olur 🤣🤣

Ayy valla içimi rahatlattınız inşallah öyle olur işte ilkkez olunca korkuyorum bişeylerşn ters gitmesinden bide akıntı falan olması normal mi bilen varsa yazsın bu yoldan geçen daha önce

Oy bebişim sen ve yeğenim iyi olunda kiz evde yürüsende olur 🥰🥰 doktorunun icine sinmesi iyi olmuş birde doktorla uğraşmazsın. bak herşey yolunda, doktor iyi, bebiş büyüyor yaslan arkana ohh mis 🥰🥰🥰
Aynen canım gerçekten evde yürümekte nimet benim için🙏 doktora kalbimi bıraktım hissettim iyi biri çok detaylı baktı sağolsun😄 yani belki seni ilerde seyahata bile yollayabilirim ama önce iyice emin olmam lazım dedi seni tanımam takip etmem lazım dedi. Bakalım hayırlısı🥰 çok şükür Rabbime darısı hepinizin başına ins. Sağlıkla kolaylıkla bebeğim🙏🩵

Back
X