Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tecrübeleriniz varsa bu konular hakkında beni aydınlatın ya valla kafayı yicem googlede
Canım hiç bir şey olmaz merak etme, sadece transferin günün dinlensen yeterli, ertesi gün normal hayatına dönebilirsin, sadece karın kaslarını zorlayacak işler yapmaman lazım, çok ağır kaldırmaman lazım. 1 kg falan bir şey olmaz. Yemek yap duşunu al, evin tozunu al, çamaşır as ama az az al sepetine, makine boşalt, ama süpürge falan çekme şimdi halı çekerken kendini zorlarsın, yemene içmene dikkat et protein ağırlıklı beslen bol suu içsen bu iş tamamdır inşallah

Yaptircam kuzum ya geçen gebelikte de yaptırmıştım ben düzen labaratuvari eve gelip kan almıştı. Onu bir dahaki gelişinizde konuşuruz dedi üstten geçti sadece. Ama yaptiricam pgtli de değil ya embriyo içimiz rahat etsin

Doktor maşallah yürümemiş koşmuş işinin ehli olduğu belli eee sende artık kizlar ben doğurdum de bize amin inşallah canım bize dua et

Evet canım iyi olur en azından kafadanda rahat olur, benim pgt ama bende yaptıracam o günlere gelirsek, çünkü pgt sadece kromozom anomaliler eliyor, kalp böbrek damar tarzı şeyleri kapsamıyormuş. Düzen lab türkiye lab mı canım? Şişli memorial yapıyormuşta çok uzun sürüyor ya çıkması ben doğururum o zaman kadar, 15 gün diyorda o rahat 22 günü buluyor

hadi maşallah annelerine sıkıca sarılsınlar inşallah herkes hayırlı sonuçlar alır herkesin yüzü gülsün inşallah

6 adet embriyo az değil neden tekrar havuz istiyorlar benim bildiğim yumurta sayısı az olan kişilere havuz yapıyorlar iki adet yumurtası çıkana senin ki gayet güzel oluşmuş gönlünü ferah tut inşallah hepsi sağlıcakla sıkı sıkı tutunurlar Altın embriyoların olsun inşallah Amin

Doktor maşallah yürümemiş koşmuş işinin ehli olduğu belli eee sende artık kizlar ben doğurdum de bize amin inşallah canım bize dua et
Evet ya sağolsun rahatladim baya ins. Kuzum ins. Zamanında sağlıkla doguralim hepimiz ya inan burası ayrı zaten ama tüm bebeği olmayanlara her sn dua ediyorum bu iş başıma geldiğinden beri gelmeden önce anlamıyordum tabi zorluklarını Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın ama hayırlı ve sağlıklı ins.

Nasıl geçti ? Nasılsın ?

Çok şükür iyiyim hamdolsun çok güzel geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah Amin ilk defa 5. Gün embriyosu oldu hamdusenalar olsun Rabbime ne kadar şükretsem azdır inan ki Rabbim herkese nasip etsin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…