- Konu Sahibi mayala katar
- #13.341
İyiyim canım biraz gerginim artık ya olmadıysa diye korkuyorum. Sen nasılsın?Nasılsın canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım biraz gerginim artık ya olmadıysa diye korkuyorum. Sen nasılsın?Nasılsın canim
Evet haklısın canim emin olmak çok zorYa inan bilmiyorum herkeste farklı semptom gösteriyor benimde kafam çok karıştı
Canım ben de 8 nisan da oldum dün çıktı idrarda da kanda da ama tabu değişebilir kişiden kisiyeKızlar 8 Nisan transfer oldum bugün kan testi versem mi
Ben de iyiyim çok şükür Anlıyorum seni valla dün ben de öyleydim inşallah sen de pozitifi göreceksin iyi düşün dedikleri gibi öğrenmekle bitmiyomus insan hep endişeli oluyor şimdi de kan katlanacak mi diye düşünüyorumİyiyim canım biraz gerginim artık ya olmadıysa diye korkuyorum. Sen nasılsın?
Ayyy harika maşallah katlanarak artsın sağlıcakla doğmak nasip olsun canım benimKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah![]()
Canım ben sıfır his ve belirti halada birşey hissetmiyorum hatta bunun için son gün modumu düşürdüm ve negatif çıkmasına çok hazırladım kendimi ama çok şükür pozitifi gördüm gerçekten belirti aramayın diyenlere inanmak gerekiyormuşPozitifi gören arkadaşlarım nasıldınız , neler hissettiniz ? Bi tık kendimi takip etmek istiyorum artık..
Değeriniz kaç çıktı bir de taze mi dondurunuz embriyo fark ediyor mu bilmiyorum bunlarıCanım ben de 8 nisan da oldum dün çıktı idrarda da kanda da ama tabu değişebilir kişiden kisiye
O hissi o kadar iyi anlıyorum kiO kadar korkuyorum ki negatif sonucu almaktan aanlatamamşimdiye kadar hiç pozitif görmedim maalesef
7. Gün baktırdım yani dün 99,80 lerde çıktı donmus embriyoydu farkeder mi bilmiyorum canimDeğeriniz kaç çıktı bir de taze mi dondurunuz embriyo fark ediyor mu bilmiyorum bunları
Evet bizi bi biz anlarız zaten canım. Hayatımda o testi hiç pozitif görmedim gerçekten çok zor şeyler ve kayıplar verdim.Ben de iyiyim çok şükür Anlıyorum seni valla dün ben de öyleydim inşallah sen de pozitifi göreceksin iyi düşün dedikleri gibi öğrenmekle bitmiyomus insan hep endişeli oluyor şimdi de kan katlanacak mi diye düşünüyorum![]()
Oy maşallah çok sevindim Rabbim herkesin yüzünü güldürsün7. Gün baktırdım yani dün 99,80 lerde çıktı donmus embriyoydu farkeder mi bilmiyorum canim
Biliyorum bizi biz anlarız gerçektenO hissi o kadar iyi anlıyorum kirabbim nasip edecek inşallah inanalım
![]()
Yaa bende öyleyim bugün hiç keyfim yok bir şey hissetmiyorum diyeCanım ben sıfır his ve belirti halada birşey hissetmiyorum hatta bunun için son gün modumu düşürdüm ve negatif çıkmasına çok hazırladım kendimi ama çok şükür pozitifi gördüm gerçekten belirti aramayın diyenlere inanmak gerekiyormuş
Kaçıncı gün embriyosuyduBugün transferimin 8 günüydü. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı.![]()
İnşallah gerek kalmayacak yola bebişinle devam edeceksin hissediyorumBiliyorum bizi biz anlarız gerçekteninsallah olmuştur gerçekten devam etmeye gücüm kalmadığını hissediyorum maddi manevi bedenen
![]()
11. akşamında kanda öğrendim aşırı stres yaptım sabahı bekleyemedim insan dedim birşey hisseder ya da ufak bir belirti olur en azından ama olmuyormus sıfır belirti ama pozitif sonuç modunu sakın düşürme inanYaa bende öyleyim bugün hiç keyfim yok bir şey hissetmiyorum diyekaçıncı gün öğrendiniz siz ?
Yok yok haberimiz yokAşkım çok teşekkür ederimmmsağlıklı olsunda tek olsun bizim olsun, bölünsede ayrı sıkıntıları oluyor güzelim
, hepimiz burdan anneler klübüne gidiyoruz inşallah
Haberin yokmuş gibi davran kanka
Teşekkür ederim canım benimseninde mucizen inşallah bu günden başlayıp sımsıkı tutunsun
![]()
Teste çıkmamış olabilir 8. Gün erken değilmi canım moral bozmak için ?Bugün transferimin 8 günüydü. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı.![]()
Aşkımm çok teşekkür ederimAyyy harika maşallah katlanarak artsın sağlıcakla doğmak nasip olsun canım benim![]()
Edermiyim güzelim hiç eksik, hepimiz aile olduk burda sizde olsa güzel haberler sanki bende olmuş gibi mutlu oluyorum, Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok yok haberimiz yokkatlanarak artsin inşallah daha güzel haberlerine de şahit olalim bu başlangıç olsun inşallah kuzum
darısı başımıza bizden dualarını eksik etme olur mu ?
![]()