Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Âmin âmin âmin âmin âmin âmin âmin
İnşallah hayatım ❤
Kan sonucun kaç çıktı ?
bugün son günündü dimi cnm ?
Canım 9.gün bu gün kan sonucum 282.2 🥹🥰
Hayırlı olsun gözün aydın 🌸🌸🌸 rabbim kucagina almayı nasip etsin🥰inşallah bize de nasip olur.
inşallah canım benim çok teşekkür ederim dualarımdasınız

Amin canım ümidini kaybetme olacaksın inşallah hem de çok güzel bir anne olacaksın yeter ki pes etme pes edersen mucizene kavuşamazsın 🥹🤲

Kader gayrete aşıktır 🤲👼

canım benim güçlü ve pozitif bir şekilde ayağa kalk toparlan kendini hazır hissedince yeniden bebişin için hazırlıklara başla güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🫶🥰
İyiki varsınız Allah razı olsun sizden moral veriyorsunuz bana inşallah elimden geleni yaparım🤲😔

Çok sağolun amin inşallah Rabbim banada o duyguları yaşatsın🤲🏼😪gücümü kendimi toparlamaya çalışıyorum denemekten vazgeçmiştim ama devam edeceğim olana kadar o pozitifi görene kadar çabalarım Allah’ım bana o gücü nasip etsin inşallah🤲🏼
Ne demek vazgeçmiştim bu yolda vazgeçmek yok önce onu kafandan sil
Dondurulmuş embriyoların da var çok şükür 🤲 bazı şeyler olmayınca gerçekten bizim için hayırlı değildir ki olmamıştır biz insanlar sabırsızız ama RABBIM bizim için hayırlı olanı zamanı gelince verir demek ki şimdi zamanı değilmiş Bi dahakine olur inşallah ALLAH'tan umudunu asla kesme negatif'lik yasak tmm😉

Kızlar endişelendiğim bir konu daha var 9.gün 282.2 değer bana biraz yüksek geldi 🥹 dr yazdım yine bölünme olmamıştır inşallah diye hayır dedi ama bir endişelenmedim değil 🥹
Endişelenmeyin bence anın tadını cikarin🥰🥰9.10.gun böyle değer gören çok kişi var .hatta bazen değer yüksek acaba ikiz mi diyende çok.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artışı görmek.

Endişelenmeyin bence anın tadını cikarin🥰🥰9.10.gun böyle değer gören çok kişi var .hatta bazen değer yüksek acaba ikiz mi diyende çok.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artışı görmek.
Evet biliyorum canım çok teşekkür ederim 🥰🥹
Benim ilk transferimde değerim 9.gün 238 gibi bir şey çıkmıştı, 11.gün 540 yakın geldi, sonradan öğrendik ki embriyo bölünmüş ikiz olmuşlar, şimdi buda yüksek gelince sütten ağzı yanmış suyu üfleyerek içermiş misali benimki 😂

Evet biliyorum canım çok teşekkür ederim 🥰🥹
Benim ilk transferimde değerim 9.gün 238 gibi bir şey çıkmıştı, 11.gün 540 yakın geldi, sonradan öğrendik ki embriyo bölünmüş ikiz olmuşlar, şimdi buda yüksek gelince sütten ağzı yanmış suyu üfleyerek içermiş misali benimki 😂
Aaaa haklısın o zmn acaba demekte😂😂😂

Size bir şey danışmak istiyorum. Benim 6 embriyom var 2 kate iyi kalite 4 tane de orta kalite bu şekilde 3. Gün donduruldular. Doktorum havuz yapıp bir ay saha yumurta toplayalım dedi fakat hem maddi hem manevi bize aşırı zor geldi bir yumurta toplama işlemi daha. Biz de elimizdeki 2 embriyoya güvenip transfer aşamasını başlattık. Bülent Tıraş çok garantici bir doktor bu sebeple elinde fazla yumurta olmasını istedi ama 2 iyi kalite yumurta yeterli değil mi doktorun önerisine uymadık diye biraz karamsar düşünmeye ve vicdanene rahatsız olmaya başladım😢

Kızlar lütfen anlayan bakabilir mi

Eklentiler

• 71a25751-050b-4773-b032-5b6b7d4e3fe5.webp
    71a25751-050b-4773-b032-5b6b7d4e3fe5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 32
  • f7373450-e8c3-4520-a5d3-6bf87bb1e3e7.webp
    f7373450-e8c3-4520-a5d3-6bf87bb1e3e7.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
  • a887b9a2-29db-47e3-a4c0-2961a7a41b49.webp
    a887b9a2-29db-47e3-a4c0-2961a7a41b49.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
Back