Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım bende Pergoveris kullandım 3. Tüp bebekte kalem gibiydi 300 doz vuruyordum doktorum o iğnenin bana iyi gelmediğini söyledi bu sefer tekrardan Menogon 300 doz vurdum
Canım benimki kalem değil tozla sıvıydı normal, şiringaya çekip vuruyordum, 11 yumurta toplamışlardı

Hiç belli olmaz belki elmas embriyondur içerde bölünür olur mu olur Allah’ın mucizeleri bitmez canım benim yeter ki sağlıcakla tutunsunlar inşallah Amin
Ay kısmet gerçekten bizde çok var ikiz herkes benden ikiz bekliyor inanır mısın tüp bebek yaptığımı demedim ama birine vuracak bu ikiz derlerdi herkes bana vuracağını düşünüyor şimdi sen de öyle deyince şaşırdım arkadaşlarim falan da öyle diyor hep çünkü elmas embriyo ne ya hiç duymadım bu aradaaa

Benı de yaz kız

Biri tuttu diğeri tutmadı demişsiniz. Tutan embriyo düşük mü oldu ?

Sen çok yaşa canım nasıl güldüm
Elmas hem tutunup hem bölünüp tek yumurta ikizine denir
Hadi inşallah yeter ki sağlıcakla tutunsun canım

Tm cnm benim yaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm
Tamam canım yazayım sen yeter ki iste
Yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü test tarihin yaz ekliyeyim

Biri tuttu diğeri tutmadı demişsiniz. Tutan embriyo düşük mü oldu ?
boş gebelik oldu, değerlerim sağlıksız arttı ama hep arttığı için takibi ve ilaçları bıraktırmadı ama umutlandırmadı da. kese göründü hatta yolk kesesi bile oluşmuştu. 5. haftada 4 haftalık boyutundaydı kese, 8. haftada 6 haftalık boyutundaydı hiç bebeği göremedik. Tutanın da içi boş çıktı yani

Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende görüyorum çizgiyi dilerim pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun inşallah
Dilerim bundan sonra sağlıklı güzel gebeliklerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…