- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.754
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.621
Yaa öyle mi diyorsun İstanbulda misin sen canım Şişli memorial doktor kimi sececeksin
Canım benimki kalem değil tozla sıvıydı normal, şiringaya çekip vuruyordum, 11 yumurta toplamışlardıAnladım canım bende Pergoveris kullandım 3. Tüp bebekte kalem gibiydi 300 doz vuruyordum doktorum o iğnenin bana iyi gelmediğini söyledi bu sefer tekrardan Menogon 300 doz vurdum
Benim dr Gönül Özer çok memnunum kendisinden sonuna kadar onunla devam ederim ne olursaYaa öyle mi diyorsun İstanbulda misin sen canım Şişli memorial doktor kimi sececeksin
Ay kısmet gerçekten bizde çok var ikiz herkes benden ikiz bekliyor inanır mısın tüp bebek yaptığımı demedim ama birine vuracak bu ikiz derlerdi herkes bana vuracağını düşünüyorHiç belli olmaz belkielmas embriyondur içerde bölünür olur mu olur Allah’ın mucizeleri bitmez canım benim yeter ki sağlıcakla tutunsunlar inşallah Amin
Benı de yaz kızAyycanım benim ne düzel dileklerde dualarda bulundun Rabbim kabul etsin inşallah demek ki biz birbirimizi bekliyormuşuz bende hiç dedim tablo yapmam bu sefer negatif olur üzülürüm sonra dedim yok ya inanıyorum bu sefer olacak diye başlattım tabloyu ve bu kadar insanla karşılacağım aklımın ucunda yoktu ilgi alaka olacağını çok şükür hamdolsun bugünlerimize dilerim kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah
Bende aynı şekilde kullanıyorum kan sulandiricilari canimben hem hapını kullanıyorum ecoprin hem de oksapar iğne her gün ikisi de. Belki senin ihiyacın yoktur. Nerde oluyordun sen tedaviyi hangi merkez?
Biri tuttu diğeri tutmadı demişsiniz. Tutan embriyo düşük mü oldu ?İstanbul heralde, ben izmirdeyim. Dediğim gibikan sulandırıcı bana önceki transferimde kahverengi akıntı yapmıştı hemen kestirdi. Şimdi tekrar verdi, gerçi benm ilkinde 2 transfer oldu biri tuttu biri tutmadı belki de o zamanki kahverengi kanamaya benzer akıntı tutmayandır hiç bilmiyorum ki hepimizin bünyesi, tedavi yöntemi farklı
Ay kısmet gerçekten bizde çok var ikiz herkes benden ikiz bekliyor inanır mısın tüp bebek yaptığımı demedim ama birine vuracak bu ikiz derlerdi herkes bana vuracağını düşünüyorşimdi sen de öyle deyince şaşırdım arkadaşlarim falan da öyle diyor hep çünkü elmas embriyo ne ya hiç duymadım bu aradaaa
Benı de yaz kız
Hiç belli olmaz canım benim sen kanı ver yarın9 kuzum
Tamam canım yazayım sen yeter ki iste
Yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü test tarihin yaz ekliyeyim
Aşko ben homini gırtlağım şu anNerde benim kızçelerim
Kızlar bugün benim sırtım karnım biraz fazla ağrıyor normal mi
Aşko ben homini gırtlağım şu anakşam güldür şow için hazırlanıyorum buralarda
boş gebelik oldu, değerlerim sağlıksız arttı ama hep arttığı için takibi ve ilaçları bıraktırmadı ama umutlandırmadı da. kese göründü hatta yolk kesesi bile oluşmuştu. 5. haftada 4 haftalık boyutundaydı kese, 8. haftada 6 haftalık boyutundaydı hiç bebeği göremedik. Tutanın da içi boş çıktı yaniBiri tuttu diğeri tutmadı demişsiniz. Tutan embriyo düşük mü oldu ?
Tm cnm benimyaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
boş gebelik oldu, değerlerim sağlıksız arttı ama hep arttığı için takibi ve ilaçları bıraktırmadı ama umutlandırmadı da. kese göründü hatta yolk kesesi bile oluşmuştu. 5. haftada 4 haftalık boyutundaydı kese, 8. haftada 6 haftalık boyutundaydı hiç bebeği göremedik. Tutanın da içi boş çıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?