- 7 Nisan 2025
- 58
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.341
Merhabaa Yeditepe üni. Erkut hocadan memnun musunuuzz. Ben ilk transferimi olmuştum 27 martta ama sonucum negatif geldiBen yazayım doktorum İstanbul Kartal Umut Hastanesi Dr .F.Birol.Transferim Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr Erkut Attar tarafından yapıldı
O rahatlamadır kuzum ağırlık değil
Merhabaa Yeditepe üni. Erkut hocadan memnun musunuuzz. Ben ilk transferimi olmuştum 27 martta ama sonucum negatif geldi(((( hangi ilaçları kullandırmıştı size acaba ikinci transfere tekrar hazırlanacağız
Ne demek bacımsu tadını çıkar güzelce gevşe rahatla bacımAyycanım benim ne güzel söyledin vallahi öyle oldu çok şükür teşekkür ederim bacımsu
Öyle ya tabi. yine muhabbetin dibine vurdukDur bacım hatırlatma
Belki dikkat etmez sen hatırlatıyor tazeleme canokız tabi ki de hepsi şaka herkes stresli sıkıntılıydı iyi oldu güldük eğlendik inan ki
3.gunü yaşamıştım.Merhaba tüp bebek transferi sonrası 4.gunum belim yırtılır gibi ağrıyor 5-6 saattir bunu yaşamış olan var mı
Dozu düşük merak etme hiç bir şey olmaz istersen diğer güne almazsin ama Dr un ne derse onu yap canımKIZLAR ACİL FOLİK ASİTLE CORASPİN İÇECEKTİM AMA YANLIŞLIKLA SABAH AÇ KARNIMA İÇTİĞİM TİROİD İLACIMI İÇTİM AZ ÖNCE BİR ŞEY OLUR MU DİĞER İLAÇLARI İÇMEDİM BÖYLE OLUNCA TRANSFER OLMUŞTUM DOKTORUMA YAZDIM AMA GÖRMEDİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN OLDU MU İlacım 25 mg
Öyle ya tabi. yine muhabbetin dibine vurdukya senelerdir tanışıyor gibi gülüp eğleniyoruz yanlış anlaşılmak istemem nazımız geciyor diye sen sus dedim yok küstüyse demem bircdahav
Sonucunuz ne oldu3.gunü yaşamıştım.
Evet gerçekten o rahatlık sayesinde şakalaşabiliyoruz yaniOnlarda biliyordur espri yaptığımızı canım o rahatlığı almasaydık hiçbirinden emin ol yapmazdık üzme kendi kendinievet çok güzel geçti vallahi buraya bakmaktan artık diğer sosyal medyalara çok bakmıyorum burası bana iyi geliyor
Bende bu aralar pek takilmiyorumOnlarda biliyordur espri yaptığımızı canım o rahatlığı almasaydık hiçbirinden emin ol yapmazdık üzme kendi kendinievet çok güzel geçti vallahi buraya bakmaktan artık diğer sosyal medyalara çok bakmıyorum burası bana iyi geliyor
Merhaba evet Erkut Hoca ve ekibinden çok memnun kaldım ama beni hazırlayan kendi Drm vardı.Yeditepe üniversitesi hastanesi ile anlaşmaları vardı orda yumurta toplama ve transfer oldu.Ama kullanacağım ilaçları transfere uygun olduğum zaman vs kendi Dr um karar verdi.Daha once iki kere Acıbadem Ataşehir'de yapmistim olumsuzdu.Buranin embriyologunu vs daha beğendim.Erkut hocada ilgiliydiMerhabaa Yeditepe üni. Erkut hocadan memnun musunuuzz. Ben ilk transferimi olmuştum 27 martta ama sonucum negatif geldi(((( hangi ilaçları kullandırmıştı size acaba ikinci transfere tekrar hazırlanacağız
Ataesehirden yaptirdigim zaman Dr um B. Kars ti onu da değiştimMerhaba evet Erkut Hoca ve ekibinden çok memnun kaldım ama beni hazırlayan kendi Drm vardı.Yeditepe üniversitesi hastanesi ile anlaşmaları vardı orda yumurta toplama ve transfer oldu.Ama kullanacağım ilaçları transfere uygun olduğum zaman vs kendi Dr um karar verdi.Daha once iki kere Acıbadem Ataşehir'de yapmistim olumsuzdu.Buranin embriyologunu vs daha beğendim.Erkut hocada ilgiliydi
Ay sabahami bekliyoruz şimdi deAyy bugün aldım bende yarın seninle beraber yapayım diyorumAyy çok heycanlıı hemen yaz bizede
Mesajlara yetişemiyorum. Bir msji okuyup.digerini okumasam o mesajın gönlü kalacakmış gibi..Evet öyle canım benim
Amin Rabbim onun da yüzüne baksın inşallah dilerim kucağı dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah
Teşekkür ederimCanim ilacın mg çok düşük birşey olmaz korkma. Ben günlük 50 mg kullaniyorum. Sadece sabahta içeceğin icin günlük 25 mg. Fazla kullanmış olacaksın. Tabi doktorunda bilgi verir bununla ilgili.
Teşekkür ederim inşallahDüşük doz olduğu için birşey olmaz Allah’ın izniyle sadece sana çarpıntı falan yapabilir o kadar yüksek doz olsaydı senin için de tehlikeli olurdu Allah korusun inşallah pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle bundan sonra daha dikkat et canım herşey gönlünce olsun inşallah
Teşekkür ederimDozu düşük merak etme hiç bir şey olmaz istersen diğer güne almazsin ama Dr un ne derse onu yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?