Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

E2 50 nın üzerindeyse yumurta kalitesinde zayıflama düşünülüyor. Fakat anlamadım ne oluyormuş 95 olunca tedavide. Ne için iptal edilmesi gerekmiş. Benim 86 iken iğnelere başlandı da onun için soruyorum.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı. Benim ilk denememde E2 85 gibi bi rakamdı tam hatırlayamadım. düşmesi için ilaç falan içeyim dedim sağolsun oralı olmadı direkt 1.denemeyi yaptı 1 yumurta oluşmuştu zaten. O da boş çıktı 2.deneme için bu sefer E2 95e çıkınca ilaç ve vitamin yazayım 1ay kullan dedi. Sanki doğum kontrol hapı dedi o an sinirden unuttum dediğini de İyide doğum kontrol hapı çocuk olmasın die değil miydi ya ben mi yanlış biliyorum tani dr şansını deniyor E2 yüksekti olsada. Bizim şansımız da çöp oluyor

Yok aşko iğne bitiyor fitil takacam gece uykuya geçmeden sabaha kadar kalsın senin de bitiyor Opu kararı verildiyse yarın sabah cetrotide gece de ovitrelle vurursun ne dedilir sana
Benim sürec değişik sanırım canım. İnternet de arastirdim. Uxun protokol denilen uygulanmış bana. Yarın sabah Synarela burun spreyi alacağım ve cumartesi ni pazara bağlayan gece 2 çatlatma iğnesi olacağım. Sonra da pazartesi Opu. Ama aldığım haplar var dediğiniz ismin aynısı sanırım. Onu da Opu günü doktor dozajini söyler. Bir kutuda90 tane var. Hayırlısı Mayalam

Canım benim bi arkadaşımda kullandı doğum kontrol hapını 1 ay kisti için sonraki ay hamileyim dedi

Oglak burcu- kova burcu anneleri inşallah. Kova erkeği uzaylı gibi bu dünyaya ait değil gibi , eşim kova ordan biliyorum Allah yardımcımız olsun . Olsun da sağlıklı burçları hikaye
Oğlak kadını da zor en yakın arkadaşımdan biliyorum artık cinsiyet merak ettiğimiz zamana gelmek istiyorum bende

Benim tedavi de değişik. Narkoz doktoru pazar akşam 6 ve 8 arası arayacak. Narkozlu olacak sanırım benim

Amin canım benim anladım senin ki daha farklı tedavi uygulamış sonunda mucizelerimize kavuşalım da önemli değil bana vajinal fitil verdim onu takacam geceleri transfer belli olana kadar hatta kısmet olursa herşey sağlıklı ilerlerse pozitif olunca üç aya kadar fitili kullanacağım sonra duruma göre bıraktırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…