Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aslında çokta yüksek değil benimki sınırda ama yinede ilaç verdi iki hafta için sabredilir yine inşallah dediğiniz gibi çabuk düzelir ama çalışıyorum izin almak zor oluyor git geller çok oluyor
Bir kaç gün önce ben ayilip bayiliyordum canım yüksek çıktı diye 7 yakındı transfere 1 hafta vardı iki günde kontrol edildi bir hafta içinde birden yükseldi ne olduğunu bile anlamadım şimdi düşmeye başladı sağolsun burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldu kafayı yemiştim düzelir inşallah

Ya sanki hiç transfer olmamış gibiyim çok bi belirtim yok
Benimde hiç bir şeyim yok canım ama takılmamak çalış. Arkadaşım 3 kez transfer oldu ucu de negatifti ve bütün belirtileri vardı. O ruh uflendiyse belirtiye ihtiyacımız yok
Benimde hiç bir belirtim yoktu. Korkmayın lütfen. Bol bol dua edin. Hareketlerinize ve yediklerinize dikkat edin. Sadece göğüslerim büyümüştü ama o transfer aşamasına geçerken de büyümüştü sanırım ilaçlardan. Sadece transferden sonraki 7. Gün gün içinde 3-4 defa saniyelik adet ağrısı gibi bir ağrı girdi çıktı hemen. 8. Gün hiç bişey olmadı. 9. Gün sabaha karşı göbek deliğim ile rahmim arasında 1 dakikalık falan tarif edemeyeceğim bir sızı oldu geçti. Başka da ufacık bişey yaşamadım. Allah’a dua edin bol bol. Rabbim inşallah verecektir. Belirtisi olanlar zaten ilaçlardan oluyor.

Merhaba hoşbuldum..
Sana da çok geçmiş olsun, hayırlara vesile inşallah.

31 yaş , ilk deneme , süper kalite

8 yıl önce ilk denememde oğlum olmuştu , inşallah bu kez de aynı şekilde olur

Merhaba kızlar ben de dün akşam ilaçlara başladım. Yaşım 32 amh 1.21 iki tupum tıkalı. 2 tane iğne verdi doktor biri gonalf 900 diğeri menopur 600. 3 gün sonra kontrolüm var Umarım işe yarar

İnşallah ya umut oldunuz valla

Çok teşekkür ederiz. Benim ilk transferim de ne olmalı ne olmamalı hiç bilmiyorum. İçimi rahatlattiniz. Umarım bebisler tutunmuş takiliyordur orada

Arkadaşlar komik gelebilir ama bisey sorucam uykudan ilk uyandığımızda geriliyoruz ya vücudumuz esniyor filan sabah istemeden öyle yaptım bi zararı yoktur herhalde dimi
Yoktur yoktur bende yapıyorum onu o kadar nazlı olmasınlar dünya zor bir yer güçlü olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…